Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 Ocak İzmir MD Kordon Cafe-Punta Rock Bar buluşması
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 02.01.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Olum ben geç meç gittim asıl sen yoktun Sinirlendim Çok gülüyorum

ibRRahim,KoRRhan, Olum artık Hacı oğluyum. Benim ismimi ağzınıza alırken besmele çekin bundan sonra Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.01.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ızmır md iyi eglenceler Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.01.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD iyi eğlenceler diliyorum yakında gelecem özledim sizleri

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 02.01.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Saol abim senide bekleriz öle iyi eğlenceler deyip geçmekle olmaz Sinirlendim Gülümsüyorum

capodelcapo, Bekleriz Şükrücüm haber ver gelmeden Bravo
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, kardeşim ben bedenen gelemedim ruhen toplantıdaydım Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 02.01.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba sen mi kardeşim? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
halil çağırıyon kendin gelmiyon birader..
eee bundan sonra seni izmir gecelerinde göremiyeceğiz yani.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, bu hafta gelemiyeceğim sanırım,fakat haftaya kesin,allah kaza bela vermesse.
şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim arkadaşlar Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.01.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeyen yok bu haftaaa GülümsüyorumGülümsüyorum bende ordayım inşallah hemde yanlızz 13 gün bekarımdaa GülümsüyorumGülümsüyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.01.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
Ben her zamanki gibi orada olacağım Bravo

HalilRR, yine astsolist edasıyla en son gelip yerini alır Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 03.01.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey demiş ki:
gelmeyen yok bu haftaaa GülümsüyorumGülümsüyorum bende ordayım inşallah hemde yanlızz 13 gün bekarımdaa GülümsüyorumGülümsüyorum

Merak etme kopyaladım,Sevcan geldiği zaman okuturum Şok oldum Dil çıkarıyorum Şok oldum bekarsın demek bide işin en garip tarafı gülen smiley kullanman Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
blackheart
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 03.01.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

O zaman bu Cuma Punta da ıslatalım senin ehliyeti

Islatırız başkanım , ben soda limon kokteyli ile eşlik edicem artık Dil çıkarıyorum
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.01.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey demiş ki:
değerlendirmek lazım........ Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 03.01.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blackheart demiş ki:
HakanDincer demiş ki:

O zaman bu Cuma Punta da ıslatalım senin ehliyeti

Islatırız başkanım , ben soda limon kokteyli ile eşlik edicem artık Dil çıkarıyorum

emre beni soda limon kesmez kardeşim
bana DEVE KUŞU kestireceksin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahabirol
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ızmır

MesajTarih: 03.01.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıslerımden zaman bulabılırsem ben de gelmek ıstıyorum Gülümsüyorum
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 03.01.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende degerlendirmeyi düşünüyorum erbil abii ama aramızada casuslar var çok dikkatli olmak lazımm GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
ibrahim abii sendemi korhandan korkuyodum sende sevcandan yana çıkttın GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum ben şaka yapmışttımmm Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ÜVEY ÜYE
Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal