Bozkurt Md nin üyeleri müsade ettiği sürece onların kullandığı makinaları kullanıyorum. Kendime ait motorum yok. Kimse almamı istemiyor yakıştıramıyorlarmı anlamadım.
A2 ehliyetimi (Fuat BOZKURT un sayesinde) 1998 de aldım.
Kazımkarabekir Lisesinde matematik öğretmeniyim. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Kayıt: Oct 08, 2007 Mesajlar: 75 Nereden: KONYA/Mevlana diyarı
Tarih: 11.01.2008 - 15:14 Mesaj konusu:
Adı = Ahmet
Soyadı=Türkmen
A2 Ehliyet =
B sınıfı ehliyetle yetiniyos bu aralr nasipse bu yaza askerden gelebilirsek..
Kullandığı motorlar=
İki tekeri olsun gerekirse omotoru ben olurum..
Resmim var ama bu resim koyma olaylarını beceremiyom
msn adresi=dr_hukuk@hotmail.com
Mesleği=
Öğrenci,sigortacı,Boş gezenin boş kalfası..
Hobilerim=
Korkmadığım herşeyi hobi olarak kullanma kabiliyetim vardır..
fobilerim=
Valla tek korkum var..Köpek o cins hariç hiç bi şeyden kormam (ALLAH'Tan(c.c) baska,,
Konya md hastası damarlarındaki kanın yeşil beyazla siyah beyaz aktığı ikinci insan(Birincisi cilalı tas devrinde kaldı..
Tuttuğu Takım=
En koyusundan siyah=Ölüm ,Beyaz=Yaşam BeşiktAşk
Allah Balatalarınıza zeval vermesi.. _________________ Sen varken bizde vardık Sen doğmadanda biz burdaydık..!
Kullandığı Motosikletler:
52mobylette-2002-
50mtmondial-2003-2004-
125mtmondial-2004-2006-
150resmondial-2006-2007
-------------------------------
bu yılda 2008 mart nisan gibi sibiar125 alıyorum
MOTORU ÇOCUKLUGUMDAN BU YAŞIMA KADAR KULLANDIM AMA 10 SENE DİYEBİLİRİM FAZLASIDA VAR
ÇÜNKİ BİZE ÇOCUKKEN BİSİKLET YERİNE ELİMİZE MOTOR VERDİLER DÜŞE KALKA ÖGRENDİK İŞTE
İLK MOTORUM PEUGEOT 105 COBRA ydı
MİNSK
CLARDİON , İSPANYOL
PEDERİN 69 JAWA VARDI ÇİFT SONRA ONA BİNMEYE BAŞLADIK
CEZET
Bİ ARADA KAWASAKİ VN 800 DRİFTER 'A BİNDİM FAKAT UZUN SÜRMEDİ
DAYIMIN BMW LER VARDI KAZIK VE BEŞİK DİYE ADLANDIRILAN TÜRLERİNDEN ÜSTÜNE BİNERDİM AMA SÜREMEZDİM
Tarih: 01.05.2008 - 17:38 Mesaj konusu: Yeni üyeden merhaba mesajı
Herkese selam, Konya'dan yeni üyeyim, BMW R65 1983 motorum var. 1,5 yıldır devamlı motor kullanıcısıyım. Umarım bu zevkt ömür boyu sürer, bu temennim bütün motor kullanıcıları için de geçerli. Herkese adrenalinli günler dilerim.
İsim:Ahmet
Tevellüt:74 model
Yer:Konya
İş:Akademisyen
Alet:BMW R65 1983
Süre:1,5 Yıldır kulanıcı
Tecrübe:BMW R 1100 RS kullandı.
İlgi: Gezi sever
e-mail:unveraet@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız