Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 03.01.2008 - 13:28 Mesaj konusu:
Seda, bol resimli süper bir gezi yapmışsın tebrikler doğrusu.Ayrıca motorun plakasıda baya özelmiş yaniiii . fakat arka lastiğinin durumunu hiç beğenmedim fotoda bitik görünüyo .aman diyeyim onu biran önce değiştir. yeni geziden yeni fotolarını merakla ekliyoruzzzzzz _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
goldminermechanic, çok teşekkür ederim ama bir an önce varmak için çok fazla uzun molalar vermek istemedim. Üstelik ilk tek başıma uzun yolum olduğu için zaman hesaplamasında biraz kötüydüm. Uykusuzlukta eklenince geçtiğim yerlerdeki Motor Delileri her ne kadar aklıma geldiyse de durup internet cafe aramadım vallahi Kızmadın inşallah?
UMUTEMRE, teşekkür ederim. Memleketim derken Ankara'yı mı yoksa Şereflikoçhisar'ı mı kastettin? Çünkü ben zaten Ankara'da yaşıyorum.
mete_han, höh
deliemin, iyi hatırlattın. Arkadaşlar eski lastiklerinizi atmayın. Bana verin. Ben onlarla yüzlerce km yol yapıyorum!!! Kahrolsun israf!!
WagranT, styLe_cRazy, island, motorcu-arda, tornado57, serkan_yenidunya, kozovali, flash55, kubi_speed, KoRRhan, valeo çok teşekkürler.
Bunu söylemekten yorulmayacağım; bana güç veriyorsunuz. Tek bir kişinin güvenini hissetmek bile büyük bir ayrıcalık ve rahatlık duygusu verirken bana güvenen ve inanan 9 sayfa dostum olması tarifsiz bir duygu inanın... _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Tarih: 03.01.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
Seda, resimler çok güzel bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler _________________ Birgün Yollarda Buluşmak Üzere... Suzuki Way of Life..
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 999 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 03.01.2008 - 22:45 Mesaj konusu:
Seda kardeş tabiiki kızmadım,fakat en azından bir daha bu bölgeden ğeçer ve herhangi bir ihtiyacın,problemin olursa tereddüt etmeden ara,ihtiyacın olduğunda yardıma hazır olduğumuzu bilmeni istedim(kuvvetle muhtemel sende bu azim oldukça bu son uzun yol yapman olmayacak Allah kolaylık versin)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 03.01.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
Seda demiş ki:
mete_han, höh
[
anoooo...idolüm bana HÖH dedi...vallahide artık ölsemde gam yemem...tutmayın beni arkadaşlar.. bu ne sevgi ahh bu ne ızdırapp _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
goldminermechanic, sağol dostum. Evet bunun uzun yollarımın başlangıcı olduğunu umuyorum. Sağlıklı olduğum sürece de yol yapacağım her zaman. Söylediklerin aklımda olacak. Teşekkürler davetin ve inceliğin için.
pLacebo, Napiym abi adam çulsuzluğumuzu gözler önüne sermiş. Madem ortaya çıktı, dallandı budaklandı bende çekinmeden yardım isteyim bari dedim racing_bora, vukuat, mehmet_16 çok sağolun a dostlar. İşte motorculuğun en keyifli taraflarından biri de bu. Belki gezi sonrası evlere dağılmadan önce durduğumuz çay molasında yapamıyoruz gezinin kritiğini ama bizde burada paylaşıyoruz.
Bunu benimle paylaşan ve bu topice yazan herkese çok teşekkür ederim. _________________ Özel mesajla bir yere varamazsınız!
Lütfen denemeyin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız