Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ShaqShuqa
Üye
Üye

Nereden: İstanbuL-Avcılar

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde bu aralar aklımda 1300cc lik hayabusa almak vardı 1300cc den bahsedilmemiş bile demek 1300 çok tehlikeli bi alet ilk ss için :X
Başa dön
ShaqShuqa Çevrimdışı ShaqShuqa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ShaqShuqa, 2008 hayabusa için tam bi bilgi kullanım karakteri v.s yok ama 2007ye kadar gelen tum hayabusalar 1000cc lerde çok daha stabil çok daha dengeli ve guvenlidir. 166kg 180hp bi makinamı agresif olur 217 kg 175 hpmi??(son hız olayına girmeyin) hayabusa kalkarken bile 1000liğe göre daha az tekere geliyor daha az patiye giriyor ve ruzgardan çok daha az etkileniyor. hayabusanın en byuk zorluğu virajda hakkını vermektir. verenler var avrupada yerlerde geziyor millet ama işte bu gercekten yetenek ve tecrube ister.!! hayabusamı çok tehlikeli gsxr1000mi desen bence 1000!! rüzgar soldan bi koyuyor sağ serite geciyorsun otobanda okadar hafif!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
suzuki K5-K6 BUNUN dışında 166kg standart sadece eksoz değişimi ile 160kg!!185hp+
minyon kasası ile 600cclerden daha rahat viraj yapabiliryor gücü ile 600lerle oyun oynuyor(1000lerde payını alıyor)
sana göre virajı en güzel 4 1000cc liği sıralarmısın?markasına göre İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla virajda hafiflik ve sasi kısalığı en önemli sey bu yuzden zx-10 ile çok yol tecrubem olmadı ama kullandığım diğer 1000lere göre en iyisi virajda 1000RR dı!! agır ama honda bunu nasıl yapıyor bilmiyorum tabiki damperinde etkisi tartışılmaz.sonra k5-k6 derim ama damper takılmalı!! pegleri yukarda olduğu için R1 benim için biraz rahatsız oyuzden beni çok guvenli hissettirmedi zx-10 yapılan testlerdede okudum viraj performansı zayıf bi makina pist testlerinde hep sonuncu genelde..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Srad-Han: bravo Bravo

Hayabusa'dan sonra GSXR600'e bindiğimde beni dumur eden olaylardan biri oydu,es kaza otobanda otobüsün yanından geçince neye uğradığımı şaşırıyordum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Berhan ben seninle aynı fikirde değilim.. Bence Virajda 1. sırayı R1... 2. sırayı GSXR1000... 3. sırayı 1000RR... 4. sırada herkesinh bildiği gibi virajı kötü olan ZX10...
Tabi yinede kişiye göre değişebilir bunlar... Ama tek kelimeyle R1 in viraj 10 numara.. zaten senin bişey yapmana gerek yok o kendi girip çıkıyor viraja.... Bravo Bravo Göz kırpıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,
bence en çok alışmış oldugun makine 1000rr oldugu için böyle söylüyosun Bravo
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ShaqShuqa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN 1999 modelinden bahsediyorum alıcam onu ama 140 max hız uzun yolda yapsam(500 km max olur) 140 km bile fazla 1300 cc lik makina aldım diye son hız yapmam 140 benim için sondur o makinada

Konuyuda saptırdık umarım mazur görürsünüz cahilliğime verin Gülümsüyorum
Başa dön
ShaqShuqa Çevrimdışı ShaqShuqa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, tamamen alışma olayı bence bana guven vermedi yapacak bişey yok! makinaya uyum sağladıysan tabiki sorun olmaz. Bravo
Başa dön
ShaqShuqa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son olarak yatırmak şartmı virazja motoru Gülümsüyorum 250 cc liklerdeki gibi dönsek olmazmı
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ShaqShuqa,
140 km mi mil?
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ şimdi Çevrimiçi yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc bir makinaya 190 boyunda ve 100 kilo bir adam binse ve aynı 600 cc motora 170 boyunda 70 kilo bir adam binse sizce arada bir performans farkı olmıycakmıdır??söylemek istediğim şey şu;seçeceğiniz makina sizin boyutunuza uygun olduktan sonra zaten en güçlü makinanın performansını verir!!
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ShaqShuqa
Üye
Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Km/s Çok gülüyorum
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Aynen öyle kardeşim... Alışma ve makinayla bütünleşme meselesi... Bravo Bravo
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 04.01.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ShaqShuqa, dostum race karakterli makinalar devirli kullanım isterler. fabrika özellikle hayabusa gibi üst düzey kullanıcıları hedef kitle secerek üretilen bi makina ile 140 140 tın tın buyuk vites düşük devir makinanın canına okursun. bu aletler otoban ister yuksek devir yol ister gezmeye bile uygun değildir.genelde race kullanan adamların bide scooterı olur ve sehir içinde onunla takılıp uzun yol yada hafta sonu keyfi için kullanırlar buyuk makinayı.yani bence bu senin dediğin tarz için sport tourıng makina al derim alrıca hayabusa 99-2006 arasında sadece kasa makyajı yedi makina 217kg 175hp!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
2. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal