Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7656 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 04.01.2008 - 02:47 Mesaj konusu:
bana da r1 gibi geldi,tamamen tarafsız yazıyorum ama sanki diğer markalara göre r1 ve rr1000 virajda daha keyifli ve daha afedici...........
suzukı kilosu hafif fakat düşük devirdeki fazla gücü problem yaratır gibi geldi bana
en azından kullandığım k6 da bunu gördüm yada böyle hissettim.dediğiniz gibi alışkanlıktan da olabilir. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
En son ekamba tarafından 04.01.2008 - 02:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
joe_santana,
BekiRR z-moto da napıyosun biladerim yaa emin söyledi beni volta aterken görmüşşün
Son Mesajdan 45 saniye:
ekamba,
Erbil başkanım sen ne kadar tarafsız yazıyorum desende sendeki R1 aşkı gösünü kör etmiş olabilir _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 04.01.2008 - 02:54 Mesaj konusu:
yc_, ya dostum konu r1 konusu değil.
şu an r1 den inanılmaz zewk alıyorum.ama 98 yılından beridir r1 kullandığımdan.
arada r1 varken de 2 tane rr1000 oldu,onlar zewk werseydi rr1000 olurdu altımda.
ama yarın suzukı yada kawa olmayacağı ne malum.
gönlüm suzukı den yana ama 2009 u beklemeyi kesin kararlıyım.
kendi çapımda araştırma yapıyorum böylelikle. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 04.01.2008 - 03:07 Mesaj konusu:
yc_, Ben görürüm kardeşim.. Zmoto- Mototal- kızıltoprak kankam olur benim hepsi.. her an heryerde karşına çıkabilirim... Elnino gibi eser giderim.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
joe_santana,
valla ben camdan bakınca z-moto servis ve samura yamahayı motoru görüyom direkk sniperla camlardayım dikkatli ol ahahahaha _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 04.01.2008 - 03:15 Mesaj konusu:
yc_ demiş ki:
direkk sniperla camlardayım dikkatli ol
az sola doğru çevir sniperi belki beni de görürsün,(sana hareket yapacağım iyi görmen açısından ) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 04.01.2008 - 03:16 Mesaj konusu:
yc_, Ben oralarda gezerken CRYSİS deki gibi pelerin moduna geçiyorum bence sen dikkat et... _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
motora yatırım yaptığın kadar pc ye yapıomussun tebrik ederim
Yanlıss crysis deyince akan sular durur.. O konuda hiç sansın yok
ekamba,
erbilis ben sana sıkmam sniper la r1 in lastiğine sıkarım sende sağa sola 300 le viraj yaparken patlattım dersin lastiği ahahahaha _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Bekir seni dun İzmit te gormusler 1000RR ın üstünde
konuyla alakalı cevap da vereyim...
virajda zx10 en kotu makına genelde ama bu yıl kawa tracton kontrole benzer bır sıstem ile bu soruna cozum arıyor
kısaca kawa muhendıslerı bunu wheel spin bloker gibi açılıyor....traction control degil ona benzer etki yapıyor sadece virajdaki tekerin boşa donmesini engellıyor tabi bir yere kadar...yapılan testlerde gaz kolunu %40 nın ustunde açtıgınızda bır etkısı kalmadıgı anlaşıldı
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.01.2008 - 03:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
sniperi
ekamba SNIPER bi silah yada dürbün değildir. SNIPER nişancıdır..keskinnişancı tüfeğini kullanan kişiye denir. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız