Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.01.2008 - 03:25 Mesaj konusu:
Alıntı:
virajda zx10 en kotu makına genelde ama bu yıl kawa tracton kontrole benzer bır sıstem ile bu soruna cozum arıyor
kısaca kawa muhendıslerı bunu wheel spin bloker gibi açılıyor....traction control degil ona benzer etki yapıyor sadece virajdaki tekerin boşa donmesini engellıyor tabi bir yere kadar...yapılan testlerde gaz kolunu %40 nın ustunde açtıgınızda bır etkısı kalmadıgı anlaşıldı
TÜRKÇE MEALİ
viraja girince makina arka salıncaktan küçük 1 teker daha çıkıyor ve makinanın güvenli olarak viraja girmesini sağlııyor _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
virajda zx10 en kotu makına genelde ama bu yıl kawa tracton kontrole benzer bır sıstem ile bu soruna cozum arıyor
kısaca kawa muhendıslerı bunu wheel spin bloker gibi açılıyor....traction control degil ona benzer etki yapıyor sadece virajdaki tekerin boşa donmesini engellıyor tabi bir yere kadar...yapılan testlerde gaz kolunu %40 nın ustunde açtıgınızda bır etkısı kalmadıgı anlaşıldı
TÜRKÇE MEALİ
viraja girince makina arka salıncaktan küçük 1 teker daha çıkıyor ve makinanın güvenli olarak viraja girmesini sağlııyor
hahahaa
Berhan ben sevmem fazla tekeri olan makina 2 teker olsun benim olsun he bir de HESD olsa iyi olur
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 04.01.2008 - 03:28 Mesaj konusu:
yc_, Oyun benim işim değil.. Ama sakın unutma motordada senin şansın yok... ZX-636R, Yanlışın olmasın sakın Ali.. Banada Ali dün izmitte 1000 RR üstündeydi diye haber geldi..
ekamba demiş ki:
SRAD-HAN, onlardan bişiii (b)..olmaz,o yüzden farketmez sniper yada dürbün olayı [/quote]
Hayırdır Erbil baba ONLARDAN nedemek oluyor anlamadım??????????* _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
En son joe_santana tarafından 04.01.2008 - 03:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
joe_santana,
BekiRR vallahi namın egzos sesinden önce geliyor Allah Kaza Bela vermesin,,,motorda şuan şansım olmayabilir ama ilerliyen yıllar ne gösterir belli olmass
ekamba,bu saatte bile topic pert edebiliyosun ya tebrik ediyorum seni _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 04.01.2008 - 03:34 Mesaj konusu:
joe_santana, yc_ nin kaşıntısı büyük,yarın buluşup bi yol yapsanıza,
ben az uzak kalıyorum yoksa sana havale etmiyecem işi de neyse..........
bu arada onlardan derken yc_ yi kast ettim
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 04.01.2008 - 03:37 Mesaj konusu:
yc_, Eyvallah kardeşim saol.. Sen en iyisi olursun inşallah.. Sanada Allah kaza bela vermesin..
ekamba, Yol yapıp İfade alıcak bişey yok Erbil baba arkadaş zaten kimin ne olduğunu biliyor..
MSN dede yoksun 4 aydır sildinmi beni yoksa... _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
bakıyorum bu okuduklarıma yorum yazmadan geçemiyorum bu tip motorculuk motorculuktan çok cinayet gibi geldi bu tip konuşmaları yok delerim haddini bildir felen gibi yarışcı iseniz forumlarda degil pistlerde konuşturun hünerlerinizi
ekoplba,
bıdıbıdı yapma çoluk cocuklamı urasacaz beyenmiyosan okuma git annenim yanında dikiş nakış öğren _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor... Koca seneleri arkamızda bırakıyoruz, neler yaşanıyor bitiyor, ama şu cahillik bitmiyor. Olayların çok içine mi gömüldüğümden bilemiyorum, ama şu motosiklet konusunda kendini eğitmeyen, bilgilendirmeyen ve motorcu diye geçinen arkadaşları anlamakta iyice güçlük çekmeye başladım.
yc_,
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız