Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

virajda zx10 en kotu makına genelde ama bu yıl kawa tracton kontrole benzer bır sıstem ile bu soruna cozum arıyor
kısaca kawa muhendıslerı bunu wheel spin bloker gibi açılıyor....traction control degil ona benzer etki yapıyor sadece virajdaki tekerin boşa donmesini engellıyor tabi bir yere kadar...yapılan testlerde gaz kolunu %40 nın ustunde açtıgınızda bır etkısı kalmadıgı anlaşıldı

TÜRKÇE MEALİ Gülümsüyorum
viraja girince makina arka salıncaktan küçük 1 teker daha çıkıyor ve makinanın güvenli olarak viraja girmesini sağlııyor Çok gülüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600cc 8000dd'dan sonra bana haz veriyor 1000cc ise her devirde Bravo
bende 600cc var OK
allah 1000lik nasip etsin açık konuşuyorum sanırım Gülümsüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

ekamba SNIPER bi silah yada dürbün değildir. SNIPER nişancıdır..keskinnişancı tüfeğini kullanan kişiye denir. Gülümsüyorum

SRAD-HAN, onlardan bişiii (b)..olmaz,o yüzden farketmez sniper yada dürbün olayı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 04.01.2008 - 03:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
Alıntı:

virajda zx10 en kotu makına genelde ama bu yıl kawa tracton kontrole benzer bır sıstem ile bu soruna cozum arıyor
kısaca kawa muhendıslerı bunu wheel spin bloker gibi açılıyor....traction control degil ona benzer etki yapıyor sadece virajdaki tekerin boşa donmesini engellıyor tabi bir yere kadar...yapılan testlerde gaz kolunu %40 nın ustunde açtıgınızda bır etkısı kalmadıgı anlaşıldı

TÜRKÇE MEALİ Gülümsüyorum
viraja girince makina arka salıncaktan küçük 1 teker daha çıkıyor ve makinanın güvenli olarak viraja girmesini sağlııyor Çok gülüyorum

hahahaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Berhan ben sevmem fazla tekeri olan makina 2 teker olsun benim olsun he bir de HESD olsa iyi olur
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, Oyun benim işim değil.. Ama sakın unutma motordada senin şansın yok... Bravo Bravo Bravo
ZX-636R, Yanlışın olmasın sakın Ali.. Banada Ali dün izmitte 1000 RR üstündeydi diye haber geldi.. Göz kırpıyorum

ekamba demiş ki:

SRAD-HAN, onlardan bişiii (b)..olmaz,o yüzden farketmez sniper yada dürbün olayı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum[/quote]

Hayırdır Erbil baba ONLARDAN nedemek oluyor anlamadım??????????*
SBSY TEAM

En son joe_santana tarafından 04.01.2008 - 03:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana,
BekiRR vallahi namın egzos sesinden önce geliyor Allah Kaza Bela vermesin,,,motorda şuan şansım olmayabilir ama ilerliyen yıllar ne gösterir belli olmass Göz kırpıyorum

ekamba,bu saatte bile topic pert edebiliyosun ya tebrik ediyorum seni Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, yc_ nin kaşıntısı büyük,yarın buluşup bi yol yapsanıza,
ben az uzak kalıyorum yoksa sana havale etmiyecem işi de neyse.......... Dil çıkarıyorum
bu arada onlardan derken yc_ yi kast ettim Gülümsüyorum

itina ile günün her anı pert edilir......... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, Eyvallah kardeşim saol.. Sen en iyisi olursun inşallah.. Sanada Allah kaza bela vermesin.. Bravo Bravo

ekamba, Yol yapıp İfade alıcak bişey yok Erbil baba arkadaş zaten kimin ne olduğunu biliyor.. Bravo Bravo
MSN dede yoksun 4 aydır sildinmi beni yoksa... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, işlerden dolayı pek girmiyordum msn ye Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(5 fındık iyi gelirmiş yersen) Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
msn den dewam edelim,gerçi ediyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: uşak

MesajTarih: 04.01.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakıyorum bu okuduklarıma yorum yazmadan geçemiyorum bu tip motorculuk motorculuktan çok cinayet gibi geldi bu tip konuşmaları yok delerim haddini bildir felen gibi yarışcı iseniz forumlarda degil pistlerde konuşturun hünerlerinizi Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
ekoplba Çevrimdışı ekoplba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekoplba,
sakin ol bilader bis sakalaşıyorusss Bravo Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şakalaşmanın yeri burası degil msn de şakalaş okuyanlar etkileniyor sizin yüzünüzden Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekoplba,
bıdıbıdı yapma çoluk cocuklamı urasacaz beyenmiyosan okuma git annenim yanında dikiş nakış öğren Bravo
Başa dön
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor... Koca seneleri arkamızda bırakıyoruz, neler yaşanıyor bitiyor, ama şu cahillik bitmiyor. Olayların çok içine mi gömüldüğümden bilemiyorum, ama şu motosiklet konusunda kendini eğitmeyen, bilgilendirmeyen ve motorcu diye geçinen arkadaşları anlamakta iyice güçlük çekmeye başladım.
yc_,
Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.01.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrakibimf16,

sen bıkmadın galiba banlanmaktan yeter artık burak bu işleri baydın Göz kırpıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
4. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal