Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.01.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, sence 1000cc üzeri makineler için yaş sınırı varmı?tecrübe açısından?
mesela şöyle bi örnek vereyim kendimden;
allah nasip ederse 2009 da sıfır bi 1000cc alıp en az 3 yıl dolaşıp kaza bela
vermesse 2012 yılında 40 yaşımı geçtiğim an hayabusa düşünüyorum.yani özetle 40 yaşıma girmeden düşünmüyorum 1000+cc.
sizce hayabusa yada zx14 iyi bir motorcu için hangi şartlardan sonra alınır.
çünkü okadar güce hükmetmek ciddi bir tecrübe ister....
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 04.01.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 1000den şaşmam..600cc şehir içi kullanımı için 1000den daha rahat ama sırf gazlamak için yolumu uzatmıyorum desem yalan olur..Ve ya işim yokken bahçeşehir yapıp gelmeler izmite gitmeler..Zevkten..1000cc üstü de bana uymuyor 3 sene Hayabusa kullandım ama o zaman şehirlerarası yol yapıyordum okul için haftada 2 kez..
Bu arada 1000lik binipte 600cc nin bile hakkını veremeyen çok motor var yollarda..Oyuncak sanıyorlar
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.01.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yaştan ziyade bana da çak güven veriyor mucur asfatta 1000cc ler gibi pek oynamıyor gazladıgın zaman kolay kolay tekere gelmiyor arkayı sallamıyor... geçmiş topigin birinde93 model zzr 1100 ile benimsin diyen 600ve 1000likler arkamdan gelemedi yol karayolu 2-3 arkadaş ın motoru dagılmış yüksek hacimli motorlar kullanırken otobüs gibi gazlarkende tomhawk füzesi gibi geliyor ama bu benim zevkim OK

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: uşak

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, arkadaşın biri suzuki 1000 ile hayabusayı deliyormuş sen ne dersin
Başa dön
ekoplba Çevrimdışı ekoplba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,senin için yaş sınırlaması yok kardeş OK ,hemen al bin yollarda müsaitmiş somada Delirdim .Hayabusa ve zzr-1400 tam sana göre Bravo .Önemli olan motorun kullanıcıyla bütünleşmesi.Yani zevk ve ihtiyaçlara cevap vermesi.
2 ay öncesine kadar Hayabusa'ya biniyordum,gerçekten rahat ve güçlü bir motor.Bir çok özelliği bir arada bulunduruyor.Ama benim kullanımıma uymadı, fazla yol yapamıyorum,otobanda yeteri kadar uzun değil,şehir içindede hararet problemi var+yakıt sarfiyatı fazla.Bu yüzden motora haksızlık ettiğime inandığım için gsxr-1000 k7 aldım.Şehir içi kullanımlara daha uygun mode olayı bayağı bir kolaylık sağlıyor.Hafif olduğu için manevra kabiliyeti fazla,daha seri park problemi yok(giriş-çıkışlar hayabusayla ölüm gibiydi).Yani o anda oluşan şartlar cc seçiminde çok ömemli.
Not:Hayabusayı aldığımda çoluk çocuk yoktu rahat rahat gezebiliyordum uzun kısa farketmiyordu.Evlenince işler değişti en fazla 200 km açılabiliyorum malumunuz akşam eve dönme zorunluluğu var.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, doğru haklı olabilirsin.alışkanlıktır.sen de yüksek cc lere alışkansındır.
benim hiç 600 cc makinem olmadı.91 den beri direk 900 hatta yzf1000 le başladım sayılır.
arada yakın dostlarımın 600cc lerine bindiğimde motoru ikiye ayıracakmışım gibi geliyor.
sanırım güç alışkanlığından kaynaklanıyor ki öledir.
sıfır 600cc alsam bi sezonda ya yatak sardırırım yada kol çıkartırım gibi geliyor bana ki muhtemelen dediklerimi yaparım.
fakat şu an 1000cc lere okadar bi alışkanlığım ve hakimiyetim war ki bisiklet gibi geliyor bana.
fakat dediğim gibi,1000+ yani hayabusa veya zx14 için enerjimin daha azalmasını bekleyeceğim.
hayabusa gibi bir makine aldığımda tamamen hobi ve zewk yapıp gerektiğinde atraksyon olayını düşünüyorum.
fakat şu anki kullanma tarzımda hayabusa tarzı motorlar başıma iş açar diye korkmuyor değilim.agresif kullanmaya pek geldiğini sanmıyorum gücünden dolayı...
dediğin gibi bastığında roket,çok kullandım lafım yok.ama bizde olur olmaz heryerde basıyoruz yahu Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ben beklemede kalayım en iyisimi Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yahu erbil abi 2012 de hazır ol anahtarını almaya geliyorum dedim msnden, hemen hayabusa alacam demişsin. yaw korkma erbil abi bak çok fark açmayacam Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum suzuki k9 alıcakmışsın galiba Dil çıkarıyorum abi roket alsan fark etmez Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum anahtarını alacam Delirdim
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, yawaş al ok........... Dil çıkarıyorum
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ok görecezzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.01.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekoplba, ya sen önce delikanlı olda tel. numaranı ver 30kere istedik ver numaranı bulusalım diye ama tel.numaranı bile vermeye cesaretin yok kalkmış orda burda yazıp çiziyosun.eğer hayabusayı sen kullancaksan değil 1000le R6 bile hayabusayı delmeye yeter.hayabusa kendi kendine yurumez AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER. senin altında olduğu sürece makinanın hacmi gücü v.s hiç sorun olmaz.sana diyorum sus adam sanarım rakibimF16 nickle sutlandın şimdiki nickin daha güzel olmuş ve gercekçi eKOLPA!!pardon buna benzer bişey sanırım. seni davet ettim hafta sonu senin gelen mesajın ise hava soğuk daha sonra!! hahahaha hala utanmadan burda yazıyosun köselemi yuzmü anlamadım. Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.01.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, anladım ben onu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.01.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akıl yaşta değıl başta 30 yıldır aklınıza gelecek her türlü makına bındım allaha şükür burnum kanamadı çokda sert kullanırım yerını zamanını zemınını bıldınmı hıç bışey olmaz

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.01.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bravo usta

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.01.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

akıl yaşta değıl başta 30 yıldır aklınıza gelecek her türlü makına bındım allaha şükür burnum kanamadı çokda sert kullanırım yerını zamanını zemınını bıldınmı hıç bışey olmaz

Bravo Bravo İŞTE ÖZET BU.. basacağın yeri zamanı secmek yolu bulmak en önemli seydir. tabi bunu yapmak için önce beyin gerek. beyin yoksa heryerde sıkarsın sonra helvacılar mesai yapar. heryaz olduğu gibi..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.01.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik bensiz karışmak üzere yine........ Dil çıkarıyorum

SRAD-HAN, almışın başına belayı yine,kolay gelsin kankaaa Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal