Tarih: 02.01.2008 - 18:56 Mesaj konusu: dt 125 yakıt tüketimi
dt 125 lerin yakıt sarfiyatı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. günlük işlerimde kullanmak üzere dt almayı düşünüyorum,bu günlerde ikinci el sitelerinde baya hesaplı ve temiz dt ler var. iki zamanlı olması nedeniyle sarfiyatta kötü bi süpriz yapmasından korkuyorum,şuan mondial 110 ft kullanıyorum 70 bin yakıyo km de. dtl125 ler 100 yaksa razıyım . bilgisiolnların yardımını bekliyorum. ayrıca dt 125r ler in durumu ne olur yakıt konusunda,26 hp diye yazıyorlar,125 cc için 26 hp güç fazla değilmi ,yani aslı varmı yoksa sallıyorlarmı dt125 r sahipleri. bu tarz başka motor tavsiyeniz varsa onlarıda duymak isterim.kmx 125 ler de çok güçlü ama derli toplu olanını bulmak baya zor,ayrıca motor revizyonu problem oluyomuş,sizleri dinliyorum arkadaşlar.
evet bende merak ediyorum bilen var ise yazsın lütfen _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız