aşağı yukarı 3-4 yıllık bir motorcu bu maddelerin tamamına şahit olmuştur.Ve hala bu yazıyı okuyabiliyorsa bu kurallara uyuyor yada çok şanslı demektir.(Bu arada adres arayan ve bulduğunu düşünüp bir anda sağa yanaşan bir adamın sağ ön çamurluğuyla tanıştım birkaç ay önçe, hiç hoş bulmadım kendisini bu kurallara hep uyarım aslında ama hiçbirinin tam garantisi yok sadece riski azaltıyor buna da şükür.)Çok teşkkürler madd kardeş
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 907 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 21.01.2008 - 21:10 Mesaj konusu:
Trafik kurallarına uyun:
Bazıları kuralların çiğnenmek için konulduğunu söylerler. Bu tür insanlar kafalarını kullanmayı bilmeyen, birer istatistik olmak için sıralarını bekleyen ölü adamlardır. Trafik kuralları bir asırlık küresel bilgi birikiminin, milyonlarca trafik kazasının sonucunda konulmuştur. Tek amaçları vardır, herkesin akşam evine tek parça halinde dönebilmesini sağlamaktır.
Tarih: 22.01.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
eline sağlık, teşekkür ederiz herkesin bilmesi gereken ve uygulaması gereken bilgiler.paylaşım için sağol
_________________ _________________ Hayabusa kullanmak bir ayrıcalıktır..
Tarih: 22.01.2008 - 13:09 Mesaj konusu:
Hepsini okuyunca, insan tehlikelere karşı ürperiyor resmen.
Ama bunlar hayatın gerçekleri.Bize düşen ise DİKKAT.. DİKKAT.. DİKKAT..
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Tarih: 09.03.2008 - 22:29 Mesaj konusu:
Sağol onca emek verip yazmışsın çevirmişsin.
Okudum hepsini ve herkesin uygulaması gereken şeyler..günlük hayatta her ne kadar o ya da bu sebeble uygulamıyor olsakta öncelikle kendimiz için sonrada başka insanlar için uymalıyız...
Maddi sıkıntıları aşarsak bende kavuşacağım motosikletime hem yeni kullanıcı olacağımdan hemde yeni motosikletimle tanışacağımdan faydalı bilgiler oldu. Teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız