Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sarı r1 li ziya kardeşimizide kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sarı r1 li ziya kardeşimizide kaybettik

sarı r1 li ziya kardeşimizide kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Tahsilatını affetsin geride bıraktıklarına sabır diliyorum Üzgünüm
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blackheart
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevenlerine , ailesine sabır diliyorum.Gerçekten çok üzücü bir kaza ve bir kayıp.
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun geride kalanlara sevenlerine ailesine allahım sabırlar versin Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: uşak

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dumaktan hoşlanmadıgım haberler düşmanımda olsa aynı duyguları taşırdım
allah geride kalanlara sabır versin Ağlıyorum
Başa dön
ekoplba Çevrimdışı ekoplba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun Üzgünüm

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen şimdi Çevrimiçi EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar limitlerimizi bilelim Sinirlendim LÜTFEN mekanı cennet olsun Ağlıyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxilla35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harami-Mc olarak , başta motordelisi ailesi olmak üzere tum sevenlerine taziyelerimizi iletiriz.Başınız sağolsun...
Harami-mc
Secretary-izmir
Başa dön
maxilla35 Çevrimdışı maxilla35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 07.01.2008 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin ... ailesine sabır versin Üzgünüm

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 07.01.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kişi daha eksildik Üzgünüm
ALLAH sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun.
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.01.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun inş. toprağı bol olsun .. Üzgünüm
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.01.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin İstemiyorum
Başa dön
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yesilperiii
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarı r1 sahibi kapı komşum ziya allahtan rahmet ailesine sabır dilerim.seni hep iyi anacağız herzaman yüreklerimizde yer alacaksın.

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

kapı komşum idi ziyaallah rahmet eylesin allah yattığı yerde rahat ettirsin ialesine de çok sabırlar diliyorum ve nişanlısına ikisinide çok iyi tanıyorum .ziya çok efendi bir insandı inanın diyecek bir kelime bulamıyorum hala inanasım gelmiyo ve çok üzgünüm kendi kardeşimi de hastalıktan kaybettiğim için çok iyi anlayabiliyorum ateş düştüğü yeri yakıyo biz her ne kadar üzülsekte ailesine bir acı bıraktı gitti işte gencecik yaşında düğün planları vardı 15 tatilde düğün yapmak istiyorladı ama malesef hepimiz başı sağolsun.
Başa dön
yesilperiii Çevrimdışı yesilperiii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal