Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 07.01.2008 - 14:07 Mesaj konusu:
motorları nereye park edicez burak. sokağım girişini sol tarafı ayırsın bizim için bari.. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 07.01.2008 - 14:33 Mesaj konusu:
GOLYAT34, hayırdır çok arayı açtın bakıyorum, özletme kendini
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
mysugar, binanın önünde motorları park etmek için yeterince yer var, hem camdan bakınca da görebilirsin motoru _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
askım okey derse bızde gelırız insallah
ben çok ıstıyorum gelmeyı sahsen
cuma ve cumertesı görüsürüz arkadaslar _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 08.01.2008 - 02:02 Mesaj konusu:
freddy_, geçmiş olsun arkadaşım
GOLYAT34 hakikaten arayı iyice açtın özletin be kardeşim
sx2, ben alırım onu arabayla yeterki gelsin kardeşim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
HIZ-TUTKUNU, rıdvacım geçmiş olsun acil şifalar
_poseidon_, sende özletin be kardeşim kendini ne yapıcan bukadar parayı azda eğlen paranı ye _________________ BOĞAZİÇİ EXPRES KURYE
Tarih: 08.01.2008 - 14:34 Mesaj konusu:
B E K O demiş ki:
cuma güzel gün... orada olmayı diliyorum.. dostum m.polat ı görneyeli epey oldu...
kardeşim beklerim gel görüşelim. özlettin kendini.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
golyat kazadan haberim yoktu kardeş geçmiş olsun. cumaya gel be gelde muhabbet edelim gülelim biraz. arkadaşlar herkesi tüm MD yi bekliyoruz cumaya. _________________ -Team Gerilla - ManiacAlbay-
---GSX 1300 R Hayabusa----
-----------Club Zoi-------------
------mrtplt73@hotmail.com----
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 08.01.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
strider, o zaman cok iyi... ordayım. 12. side benim doumgunum ordan aleme kayarım. eheheh... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 08.01.2008 - 14:47 Mesaj konusu:
mysugar demiş ki:
strider, o zaman cok iyi... ordayım. 12. side benim doumgunum ordan aleme kayarım. eheheh...
mysugar dostum tam isabet. 12 cumartesi gecesi Welcome Zoi Party var yani açılış partimiz bekliyoruz gel de d.gününü de kutlayalım hepberaber. park olayını da dert etme motorlar emniyette olacak gözümüzün önünde yani.... _________________ -Team Gerilla - ManiacAlbay-
---GSX 1300 R Hayabusa----
-----------Club Zoi-------------
------mrtplt73@hotmail.com----
hadi cuma ya bu kadar az kişimiyiz ne oldu bu md ye çöktümü yoksa herkes birbirini çekemez mi oldu.... _________________ Ocakbaşı team 2004 - organizatör......
rıdvan geçmiş olsun kardeşim gelmeye çalışıcam ama söz veremiyorum gelemessem hepinize ii eğlennceler _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 276 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 08.01.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu toplantılara sadece Dernek üyelerimi katılabiliyor yoksa site üyeleride katılabiliyormu ? ( sitede yeniyim biraz idare ) _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız