Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.01.2008 İstanbul Md Geleneksel Cuma Toplantısı(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.01.2008 İstanbul Md Geleneksel Cuma Toplantısı(avrupa)

11.01.2008 İstanbul Md Geleneksel Cuma Toplantısı(avrupa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 07.01.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorları nereye park edicez burak. sokağım girişini sol tarafı ayırsın bizim için bari.. Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.01.2008 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sepetli motoru olan GOLYAT34, 'ü alsın Dil çıkarıyorum
HIZ-TUTKUNU, ne demek, her zaman Bravo
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.01.2008 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, hayırdır çok arayı açtın bakıyorum, özletme kendini Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

mysugar, binanın önünde motorları park etmek için yeterince yer var, hem camdan bakınca da görebilirsin motoru
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 07.01.2008 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

askım okey derse bızde gelırız insallah
ben çok ıstıyorum gelmeyı sahsen
cuma ve cumertesı görüsürüz arkadaslar
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, kardeşim çok geçmiş olsun ama anlatırken bile gülüyordun msj ını gönderince inandım gerçekten kaza yaptıgına

bende bayadır gelemedim gelecem diorum mutlaka...ama benim suzikızımda kaza yaptı çok sewdiğim bir arkadaşıma verdim... Ağlıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 08.01.2008 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, geçmiş olsun arkadaşım
GOLYAT34 hakikaten arayı iyice açtın özletin be kardeşim
sx2, ben alırım onu arabayla yeterki gelsin kardeşim
Dans Dans Dans Dans Dans

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

HIZ-TUTKUNU, rıdvacım geçmiş olsun acil şifalar
_poseidon_, sende özletin be kardeşim kendini ne yapıcan bukadar parayı azda eğlen paranı ye Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim

0532 434 21 75
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O demiş ki:
cuma güzel gün... orada olmayı diliyorum.. dostum m.polat ı görneyeli epey oldu...
kardeşim beklerim gel görüşelim. özlettin kendini.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

golyat kazadan haberim yoktu kardeş geçmiş olsun. cumaya gel be gelde muhabbet edelim gülelim biraz. arkadaşlar herkesi tüm MD yi bekliyoruz cumaya. Dans Dans Dans Dans
------mrtplt73@hotmail.com----
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı maniacalbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, o zaman cok iyi... ordayım. 12. side benim doumgunum ordan aleme kayarım. eheheh...
maniacalbay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar demiş ki:
strider, o zaman cok iyi... ordayım. 12. side benim doumgunum ordan aleme kayarım. eheheh...
mysugar dostum tam isabet. 12 cumartesi gecesi Welcome Zoi Party var yani açılış partimiz bekliyoruz gel de d.gününü de kutlayalım hepberaber. park olayını da dert etme motorlar emniyette olacak gözümüzün önünde yani.... Bravo Bravo Bravo
------mrtplt73@hotmail.com----
Başa dön
maniacalbay Çevrimdışı maniacalbay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maniacalbay, ok sevındım.. görüşmek üzere...
mezar
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: maltepe-istanbul

MesajTarih: 08.01.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi cuma ya bu kadar az kişimiyiz ne oldu bu md ye çöktümü yoksa herkes birbirini çekemez mi oldu....
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 08.01.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rıdvan geçmiş olsun kardeşim gelmeye çalışıcam ama söz veremiyorum gelemessem hepinize ii eğlennceler Bravo
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Golyat'ım 34'üm gelemez çünkü onun seleyle buluşan yerleri asfaltla buluşmuş hepimiz üzgünüz ne yapalım onun yerine de eğleneceğiz artık. Gülümsüyorum
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 08.01.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastmohicam,
Alıntı:

_poseidon_, sende özletin be kardeşim kendini ne yapıcan bukadar parayı azda eğlen paranı ye

ne parası be,olmayan şeyi nasıl harcayalım.bazı çözmem geregen şeyler vardı Bravo

-Athos-, saol sertaç halletmeye çalışıyorum.belki biz olarak dedim ama,bu biz senin düşündüğün biz değil Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 08.01.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu toplantılara sadece Dernek üyelerimi katılabiliyor yoksa site üyeleride katılabiliyormu ? ( sitede yeniyim biraz idare Göz kırpıyorum )
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal