Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sizce alınırmı yardımcı olun arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sizce alınırmı yardımcı olun arkadaşlar

sizce alınırmı yardımcı olun arkadaşlar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:20    Mesaj konusu: sizce alınırmı yardımcı olun arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yamaha 600r almayı düşünüyorum birtene buldum sizce hiç düşünmeden almalımyım yoksa almamalımı?

link i veriyorum arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/yamaha_600r_temiz_kk_12ay_taksit_imkWQQaXQQ5377191WQQpXQQdisplayitem?keyword=yamaha
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkinci el den devam ediyoruz...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekoplba
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: uşak

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

97 model kardeşim makinanın çalışa çalışa yıpranmadık yeri kalmıyor
eskinin derdi ile ugraşıcağına yeninin borcu ile uğraş derim
Başa dön
ekoplba Çevrimdışı ekoplba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, iyi araştırmak lazım derim ama yinede sen bilirsin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı:

İkinci el den devam ediyoruz...

pardon yanlış yere açtım sanırım özürdilerim
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 08.01.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak, 97 model çok eski kardeşim sorun yaratır.
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 08.01.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

km cok zaten
+ yasta baya var tıpı cok tatlı ama ben olsam asla yanasmam
( bıt pazarı ve nur meselesı ) yanii
sossisli sandviçlere inanırız
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 08.01.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi temiz duruyo ama sonuçta çin malı değil demi Dil çıkarıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.01.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz daha para ekle 600 f bak..daha ıyı bır alternatıf bence.
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
paradiseizmir
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.01.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya iyi bence ne kadar ekmek o kadar köfte Gülümsüyorum
Başa dön
paradiseizmir Çevrimdışı paradiseizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 bizim burda 9000 ytl ye satıldı son sahibi olursun
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

iyi temiz duruyo ama sonuçta çin malı değil demi

allah korusun Gülümsüyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nikolay5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben olsam almazdım: zaten km çok fazla model eski olması her zaman sorun değil ama bir de km fazlaysa uzak durmak lazım, km daha düşük motorlar düşüyo siteleri kapsamlı takip etmeni öneririm... kazıksız günler, kazasız sürüşler Bravo

Başa dön
nikolay5 Çevrimdışı nikolay5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 08.01.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Re: sizce alınırmı yardımcı olun arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caddlak demiş ki:
arkadaşlar yamaha 600r almayı düşünüyorum birtene buldum sizce hiç düşünmeden almalımıyım yoksa almamalımı?

link i veriyorum arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/yamaha_600r_temiz_kk_12ay_taksit_imkWQQaXQQ5377191WQQpXQQdisplayitem?keyword=yamaha

bence hiç düşünmeden almamalısın.hatta hemen aklından çıkarmalısın.sabır kardeşim sabır seni anlayabiliyorum ama biraz daha sabredersen pişman olmazsın.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 08.01.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor al bin derim ybr den iyidir en azından havan olur Delirdim
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal