Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBF 150 TOP CASE

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBF 150 TOP CASE

CBF 150 TOP CASE

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
saldir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 10:21    Mesaj konusu: CBF 150 TOP CASE Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar,

Yakın zamanda CBF 150 almayı düşünüyorum fakat top case konusuna
hiç aşina değilim açıkçası. 1 adet full kask+ dizlik+eldiven+t-shirt ve ufak ıvız zıvır koymak için minimum hacim ne olmalıdır?
Öteki taraftan CBF 150 için de maksimum hacim sınırı varmıdır?
Başa dön
saldir Çevrimdışı saldir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 13.09.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saldir bana kalırsa 36 lt lik bir topcase işini görmen için yeterli olacaktır. Eski motorumda kappa 36lt topcase m vardı. Kask, yedek kıyafetler ve motosikletimin tüm ihtiyacı olucak malzemeleri rahat rahat alıyordu.
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.09.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet 36 lık doğru seçim olur. Daha büyüğü takılırsa Cbf150 nin kalıbına göre hoş durmaz arkada.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saldir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq demiş ki:
saldir bana kalırsa 36 lt lik bir topcase işini görmen için yeterli olacaktır. Eski motorumda kappa 36lt topcase m vardı. Kask, yedek kıyafetler ve motosikletimin tüm ihtiyacı olucak malzemeleri rahat rahat alıyordu.

banistercaq, sadece emin olmak için soruyorum çünkü bir arkadaşım bana 37 l topcase e Full kapalı kaskın değil, yarım kaskların sığdığını söyledi. Senin kaskın full muydu?
Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 13.09.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saldir, Kappa K35 senin işini görür!!!Şimdiden hayırlı olsun

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 13.09.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saldir evet kaskım full dü. Kappa nın 36lt lik modeline çok rahat full face kask sığıyor Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saldir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banisteraq, teşekkür ettim.
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

36 litrelik bir topcase kaç para?
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben baktım ama kappanın 36 l si yok. Özen motorun sitesinde en az 40 l falan var onlar da 250 € civarı.
Kappa 36 l ya da başka önereceğiniz marka 36-37 l top case için fiyat ve alınacak yer bilgilerini verecek olan varmıdır?
Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kappa 36 Lt

140 YTL

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44161
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 13.09.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR 125 için Shad 37 l. olanını kullanıyorum. İçine kask, eldiven, ufak el çantam, birkaç tane de ıvır zıvır rahatlıkla sığıyor.Ama bunlarla birlikte dizlikleride koymak istersen biraz düzenli yerleştirmek gerekiyor.2-3 ay kadar önce 110 YTL'ye almıştım.
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
torcemo
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.09.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim CBF 150'de 35 lt lik Kappa mevcut nolan in cenesi acilir n102 modelini koyuyorum gayet rahat sigiyor, geriye degerlendirilecek alanda kaliyor.

Motoru sifirmi almayi dusunuyorsun. Eger ikinci el dusunursen bu aralar kendi motorumu satmayi dusunuyorum. Kirmizi 2007 model 6400 km de cbf 150, lastiklerini daha 6000 km de Anlas inkiyle degistirdim. Eski lastikleride tertemiz duruyor. Dusunursen sen yada siteden birine 2500' e topcase, koruma demiri hepsi birlikte veririm. Motor gayet temiz sadece bir iki kere dusuk hizlarda koruma demiri uzerine dustum. Sadece koruma demirinin en uc kenari biraz ciziktir. Bakimlarinin hepsini Honda D&B motorda yaptirdim.
Başa dön
torcemo Çevrimdışı torcemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saldir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla taksitle alacağım gibi ama belli de olmaz. para biriktirebilirsem 2. el de bakarım belki.
ama 2 aydan önce olmaz bu dediklerim.
Başa dön
musrider
Üye
Üye

MesajTarih: 07.01.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 arka bagaj demiri var.sen sadece üzerine çanta alıp takacaksın.biz bagaj ve koruma demiri yapıyoruz.bagaj demiri 50 ytl kargo ile teslim kargo size ait.koruma demiri de 50 civarı birinci sınıf etli profil ve destak sacları mevcuttur.çanta bizde yok ama ortalama bişey 50 den başlar 150 ye kadar var.kolay gelsin.musrider@hotmail.com OK
Başa dön
musrider Çevrimdışı musrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

torcemo,
kardeş motor eger dediğin gibi temizse bana özelden ulaşırmısın?
Başa dön
deepdark82 Çevrimdışı deepdark82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal