Tarih: 13.09.2007 - 10:21 Mesaj konusu: CBF 150 TOP CASE
Selamlar,
Yakın zamanda CBF 150 almayı düşünüyorum fakat top case konusuna
hiç aşina değilim açıkçası. 1 adet full kask+ dizlik+eldiven+t-shirt ve ufak ıvız zıvır koymak için minimum hacim ne olmalıdır?
Öteki taraftan CBF 150 için de maksimum hacim sınırı varmıdır?
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3548 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 13.09.2007 - 10:51 Mesaj konusu:
saldir bana kalırsa 36 lt lik bir topcase işini görmen için yeterli olacaktır. Eski motorumda kappa 36lt topcase m vardı. Kask, yedek kıyafetler ve motosikletimin tüm ihtiyacı olucak malzemeleri rahat rahat alıyordu. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
saldir bana kalırsa 36 lt lik bir topcase işini görmen için yeterli olacaktır. Eski motorumda kappa 36lt topcase m vardı. Kask, yedek kıyafetler ve motosikletimin tüm ihtiyacı olucak malzemeleri rahat rahat alıyordu.
banistercaq, sadece emin olmak için soruyorum çünkü bir arkadaşım bana 37 l topcase e Full kapalı kaskın değil, yarım kaskların sığdığını söyledi. Senin kaskın full muydu?
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3548 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 13.09.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
saldir evet kaskım full dü. Kappa nın 36lt lik modeline çok rahat full face kask sığıyor _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Ben baktım ama kappanın 36 l si yok. Özen motorun sitesinde en az 40 l falan var onlar da 250 € civarı.
Kappa 36 l ya da başka önereceğiniz marka 36-37 l top case için fiyat ve alınacak yer bilgilerini verecek olan varmıdır?
Tarih: 13.09.2007 - 12:44 Mesaj konusu:
YBR 125 için Shad 37 l. olanını kullanıyorum. İçine kask, eldiven, ufak el çantam, birkaç tane de ıvır zıvır rahatlıkla sığıyor.Ama bunlarla birlikte dizlikleride koymak istersen biraz düzenli yerleştirmek gerekiyor.2-3 ay kadar önce 110 YTL'ye almıştım.
Tarih: 13.09.2007 - 13:55 Mesaj konusu:
Benim CBF 150'de 35 lt lik Kappa mevcut nolan in cenesi acilir n102 modelini koyuyorum gayet rahat sigiyor, geriye degerlendirilecek alanda kaliyor.
Motoru sifirmi almayi dusunuyorsun. Eger ikinci el dusunursen bu aralar kendi motorumu satmayi dusunuyorum. Kirmizi 2007 model 6400 km de cbf 150, lastiklerini daha 6000 km de Anlas inkiyle degistirdim. Eski lastikleride tertemiz duruyor. Dusunursen sen yada siteden birine 2500' e topcase, koruma demiri hepsi birlikte veririm. Motor gayet temiz sadece bir iki kere dusuk hizlarda koruma demiri uzerine dustum. Sadece koruma demirinin en uc kenari biraz ciziktir. Bakimlarinin hepsini Honda D&B motorda yaptirdim.
cbf 250 arka bagaj demiri var.sen sadece üzerine çanta alıp takacaksın.biz bagaj ve koruma demiri yapıyoruz.bagaj demiri 50 ytl kargo ile teslim kargo size ait.koruma demiri de 50 civarı birinci sınıf etli profil ve destak sacları mevcuttur.çanta bizde yok ama ortalama bişey 50 den başlar 150 ye kadar var.kolay gelsin.musrider@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız