Tarih: 10.01.2008 - 22:02 Mesaj konusu: Denizli MD ilk buluşma için çağrı
Evet arakadaşlar galiba bizimde bir araya gelip,birbirimizi tanıyıp kaynaşma ve birlik olma zamanımız geldi diye düşünüyorum.Bu demek oluyorki bizimde İzmir,İstanbul,Konya,Bursa'daki ve sayamadığım diğer illerdeki arkadaşlar gibi haftalık organizasyonlarımız,gezilerimiz,motorsiklete gönül vermiş,motorsiklet sevgisi olan arkadaşların bir araya gelerek hoşca vakit geçirmekleri hep birlikte sağlamalıyız diye düşünüyorum.Bu topiği açtım çünkü MD'ye üyeyiz ve daha Denizli'li olupta daha bir birini tanımayan bir çok arkadaş var.İlk adım benden olsun dedim Haydi arkadaşlar artık bizimde fotolarımızı koyabileceğimiz bir etkinliğimiz,hatta bir çok etkinliğimiz olsun
Not:Buluşma yerini ve tarihi burda hep birlikte belirlemek daha doğru olur gibi geldi
andgarciya, Süper bi fikir bence ... Bizde neden bi izmir konya yada bursa Md gibi olmayalım??
Evet denizlililer!!! Toplanın bakimmm _________________ kasabaly 45
Tarih: 11.01.2008 - 01:43 Mesaj konusu:
gokhanus,kardeş sen şuan nerdesin denizli mi_?ısparta mı_?eğer denizli'deysen motorun olmasada gel ya illa her gelenin motoru olcak diye bir şart yokki
Tarih: 11.01.2008 - 02:29 Mesaj konusu:
Denizli MD için hayırlı olsun hadi bakalım toplantıyı yapında fotoları görelim şimdiden iyi eğlenceler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 11.01.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler
İbrahim abicim geçen sene ziyarete siz geldiniz,bizde güzel bir ekip olduğumuz taktirde bizimde ilk işimiz sizi ziyarete gelmek olcak.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız