Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - satılık CBR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

satılık CBR

satılık CBR

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:07    Mesaj konusu: satılık CBR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar motosikletimi satıyorum. renk kırmızı-siyah. 6700 km de. değişen parçayoktur. en ufak sorunuda yoktur. meze_57@hotmail.com cep: 0546 943 32 60

[img]http://C:\Documents and Settings\burax\Desktop\telefon dosyaları\picture\SP_A0225[/img]
[img]http://C:\Documents and Settings\burax\Desktop\telefon dosyaları\picture\SP_A0223[/img]
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turboburak, bilgisayarını göremiyoruz birader Gülümsüyorum
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turboburak, Yanlış link bi düzeltme yap istersen Bravo
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş fotoları ekleyememişin olmamış bi kontrol etsen diyom Bravo
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yani? anlıyamadım bide bilen varsa resim yüklemeyi açıklar mı?
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic yanlış yerde düzeltiyorum, birde masaüstünden direk yükleme yapamazsın Gülümsüyorum Yoksa server falanmı sizin pc? Çok gülüyorum Şuradan www.imageshack.us url yi alıp [img]..........url.........[/img] olarak oluşturabilirsiniz.]
0 554 824 44 17

En son freewing tarafından 11.01.2008 - 00:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.01.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.imageshack.us a tıkla kardeşim ordan gözata tıkla seç dosyanı host it e tıkla sonrasında açılan pencereden en alttaki linki kopyala aynen bunu yapıştırdığın gibi foruma yapıştır...başlığıda 2.el bölümüne açıcaktın ama mod lar taşır heralde birazdan ....
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img222.imageshack.us/img222/3089/spa0225xt3.jpg

Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:

http://img235.imageshack.us/img235/1237/spa0220nn0.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/4403/spa0224aq4.jpg

Son Mesajdan 26 dakika sonra eklendi:

resimler bunlar parça parça oldu ama artık idare edin Gülümsüyorum
Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 11.01.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alana da Satana da hayırlı olsun Göz kırpıyorum
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 11.01.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler en azından link haline gelmiş kilitliyorum görmek isteyenler adresleri tıklayıp bakabilir..Gereksiz sohbet olmasın..KİLİT Bravo

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal