Tarih: 11.01.2008 - 14:18 Mesaj konusu:
ali_42, denizli'li arkadaşlar topic'e ilgi gösterirde ilk toplantımızı yapabilirsek muhakkak güzel bir topic daha açacaz inşallah
volkanoptik,Denizli'li arkadaşlarında katılımıyla MD'yi burada en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Bu topic nekadar gündemde kalırsa katılımın okadar çok olacağını tahmin ediyorum
andgarciya, Bu topic ine benden tam destek
MD olarak yeni bir il oluşumuna tam destek gösteriyoruz!
Denizli olarak oluşumunuzu keyifle takip edeceğim
Denizli MD
Dün topicinizi kilitledim, kilitleme sebebini yazmıştım tekrar yazayım
Topicinizdeki konu Tanışma ile alakalıydı. Bu tanışımlar için zaten var olan bi bölümümüz var. MD il grupları diye. Ordan devam etmeniz gerekirdi fakat bu topic tamamıyla farklı. Bir organizasyon topici. Bu yüzden mekanınızı ve yerinizi bir an önce belirtseniz iyi olur
NiGhTeXpReSs,desteğin için teşekkürler.sağlıklı bir oluşum için hepinizinde desteği çok önemli zaten :-)Aslında dün kilitlemiş olduğun topic'de aynıydı ama bende sonradan farkına vardımki başlık tam manasıyla açıklayıcı değildi
Tarih: 11.01.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
Arkadaşlar az önce bi arkadaşımızı üye yaptıkta yanlışlıkla onun hesabından yazmışım NiGhTeXpReSs,desteğin için teşekkürler.sağlıklı bir oluşum için hepinizinde desteği çok önemli zaten :-)Aslında dün kilitlemiş olduğun topic'de aynıydı ama bende sonradan farkına vardımki başlık tam manasıyla açıklayıcı değildi
arkadaslar 10 kisilik bir cross ekibimiz var. 2 haftada bir pazar gunleri erkenden toparlanip araziye off road yapmaya gidiyoruz. bu hafta sonu yine arazideyiz. Genelde carsamba gunleri aksamylari bir araya geliyoruz. Eger bir mekan belirlenir ise bizde katilabiliriz.
Biz genelde jazz and rock lokalinde bulusuyoruz cinarda olmasi nedeni ile. orada hazer var ya ona haber birakiyoruz ya da zafer motordaki arkadasimiz zafere. cumartesi gunleri ogleden sonralari ise mutlaka zafer motora ugrariz. genelde oradan haberlesiyoruz.
bir de isin diger kismina bakalim. bizdeki motorlar 200 cc lik crosslar uzun yolda insani bayaa bir yoruyor. bu yuzden genelde uzun soluklu gezilerden kaciniyoruz. gecen yil DYS grubunun civrile duzunledigi geziye katlmistim. bayaa bir yordu. eger izmir vs gibi geziler dusunuyorsaniz bizlerin gelmesi sorun olabilir. _________________ umaxmac
Macintosh delisiydi bir de Motor Delisi oldu
Tarih: 11.01.2008 - 15:44 Mesaj konusu:
umax,arkadaşım yer ve zaman belirlemek problem değil,bana kalırsan ben 7/24 her saat müsaitim amaç burda herkesinde hem fikir olduğu ilk buluşmada herkesin bir birini tanıyıp kaynaşabileceği sakin bir ortam olmasında fayda var diye düşünüyorum ama diğer arkadaşlar ne düşünür onu bilmekte de fayda var demi mesela
Geziler konusuna gelince de herzaman uzun metrajlı geziler yapılacak diye bir kaide yok tabiki,mesela bende kawasaki zx10r kullanıyorum ve uzun geziler bizim içinde yorucu oluyo pekala ama amaç burada gezmek ve yeni md'liler tanımak.Geçen yaz İzmir md'nin buraya gelipte bizim onları tanımamız gibi
Tarih: 11.01.2008 - 16:55 Mesaj konusu:
andgarciya, Her şey gönlünüzce olsun gerçi ben tebrik mesajımı bu topiğe yazmıştım diye düşünürken dünki topik silinmiş mevhan, Sende sonunda üye oldun he hayırlı olsun...
Ben unutmuştum inşallah kızmıyorsundur ama sonuçda başarmızsın _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 487 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 11.01.2008 - 17:20 Mesaj konusu:
andgarciya, ya ben çok geç kalmışım iş güç işte mekan konusunu bir an önce belirleyelim ki topiğe bakanların aklında kalsın benim motor da balıkesir de ama yayan gelirim artık yeter ki toplanalım _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Tarih: 11.01.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
andgarciya, öncelikle böyle bir adımı attığın için tebrik ederim. MD'yi her yerde organize edip güzel şeyler ortaya çıkarmak hepimizin amacı..
Toplantı yeri olarak merkezi bir yeri seçmeniz, aracı olmayan arkadaşlarmızın da ulaşımı için kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Evet Denizliler, ilk mekan fikri kimden gelecek?? Topik açılmış, ilk adım atıldı, şimdi sıra yer ve tarih ayarlama kısmına gelmdi.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız