Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Denizli MD ilk buluşma için çağrı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Denizli MD ilk buluşma için çağrı

Denizli MD ilk buluşma için çağrı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, haydi DENİZLİ MD gösterin kendinizi. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, denizli'li arkadaşlar topic'e ilgi gösterirde ilk toplantımızı yapabilirsek muhakkak güzel bir topic daha açacaz inşallah
volkanoptik,Denizli'li arkadaşlarında katılımıyla MD'yi burada en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Bu topic nekadar gündemde kalırsa katılımın okadar çok olacağını tahmin ediyorum Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, Bu topic ine benden tam destek Bravo
MD olarak yeni bir il oluşumuna tam destek gösteriyoruz!

Denizli olarak oluşumunuzu keyifle takip edeceğim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Denizli MD Göz kırpıyorum

Dün topicinizi kilitledim, kilitleme sebebini yazmıştım tekrar yazayım
Topicinizdeki konu Tanışma ile alakalıydı. Bu tanışımlar için zaten var olan bi bölümümüz var. MD il grupları diye. Ordan devam etmeniz gerekirdi fakat bu topic tamamıyla farklı. Bir organizasyon topici. Bu yüzden mekanınızı ve yerinizi bir an önce belirtseniz iyi olur Bravo

Elinize sağlık...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mevhan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,desteğin için teşekkürler.sağlıklı bir oluşum için hepinizinde desteği çok önemli zaten :-)Aslında dün kilitlemiş olduğun topic'de aynıydı ama bende sonradan farkına vardımki başlık tam manasıyla açıklayıcı değildi Dil çıkarıyorum
Başa dön
mevhan Çevrimdışı mevhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar az önce bi arkadaşımızı üye yaptıkta yanlışlıkla onun hesabından yazmışım Göz kırpıyorum NiGhTeXpReSs,desteğin için teşekkürler.sağlıklı bir oluşum için hepinizinde desteği çok önemli zaten :-)Aslında dün kilitlemiş olduğun topic'de aynıydı ama bende sonradan farkına vardımki başlık tam manasıyla açıklayıcı değildi Delirdim
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar 10 kisilik bir cross ekibimiz var. 2 haftada bir pazar gunleri erkenden toparlanip araziye off road yapmaya gidiyoruz. bu hafta sonu yine arazideyiz. Genelde carsamba gunleri aksamylari bir araya geliyoruz. Eger bir mekan belirlenir ise bizde katilabiliriz.
Biz genelde jazz and rock lokalinde bulusuyoruz cinarda olmasi nedeni ile. orada hazer var ya ona haber birakiyoruz ya da zafer motordaki arkadasimiz zafere. cumartesi gunleri ogleden sonralari ise mutlaka zafer motora ugrariz. genelde oradan haberlesiyoruz.
bir de isin diger kismina bakalim. bizdeki motorlar 200 cc lik crosslar uzun yolda insani bayaa bir yoruyor. bu yuzden genelde uzun soluklu gezilerden kaciniyoruz. gecen yil DYS grubunun civrile duzunledigi geziye katlmistim. bayaa bir yordu. eger izmir vs gibi geziler dusunuyorsaniz bizlerin gelmesi sorun olabilir.
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umax,arkadaşım yer ve zaman belirlemek problem değil,bana kalırsan ben 7/24 her saat müsaitim amaç burda herkesinde hem fikir olduğu ilk buluşmada herkesin bir birini tanıyıp kaynaşabileceği sakin bir ortam olmasında fayda var diye düşünüyorum ama diğer arkadaşlar ne düşünür onu bilmekte de fayda var demi mesela Bravo
Geziler konusuna gelince de herzaman uzun metrajlı geziler yapılacak diye bir kaide yok tabiki,mesela bende kawasaki zx10r kullanıyorum ve uzun geziler bizim içinde yorucu oluyo pekala ama amaç burada gezmek ve yeni md'liler tanımak.Geçen yaz İzmir md'nin buraya gelipte bizim onları tanımamız gibi Bravo
Başa dön
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA/TURKEY

MesajTarih: 11.01.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ISPARTA YA DA GELİN BARİ
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 11.01.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, Her şey gönlünüzce olsun gerçi ben tebrik mesajımı bu topiğe yazmıştım diye düşünürken dünki topik silinmiş Gülümsüyorum
mevhan, Sende sonunda üye oldun he hayırlı olsun... Çok gülüyorum
Ben unutmuştum inşallah kızmıyorsundur ama sonuçda başarmızsın Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA/TURKEY

MesajTarih: 11.01.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, ya ben çok geç kalmışım iş güç işte mekan konusunu bir an önce belirleyelim ki topiğe bakanların aklında kalsın benim motor da balıkesir de ama yayan gelirim artık yeter ki toplanalım Bravo
mondial_pilotu
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 17:21    Mesaj konusu: yatağanlı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben de denizli yatağanlıyım 16 yaşında motor meraklısı birisiyim benide aranıza kabul ederseniz sewinirim msn adresim akinpaslanmaz@hotmail.com yazarsanız sewinirim
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial_pilotu,mekan belirlesin toplantıyı kaçırma gel de tanışalım
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.01.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Mekan belirlesek bi an önce iyi olacak...
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.01.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, öncelikle böyle bir adımı attığın için tebrik ederim. MD'yi her yerde organize edip güzel şeyler ortaya çıkarmak hepimizin amacı..

Toplantı yeri olarak merkezi bir yeri seçmeniz, aracı olmayan arkadaşlarmızın da ulaşımı için kolay olacaktır diye düşünüyorum.

Evet Denizliler, ilk mekan fikri kimden gelecek?? Topik açılmış, ilk adım atıldı, şimdi sıra yer ve tarih ayarlama kısmına gelmdi..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal