Tarih: 14.11.2007 - 19:55 Mesaj konusu:
ekamba sen mod olursan tadı kaçar biz sennle nası uğrascaz snra paso banlarsınn _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Daha öncede okumuştum ama gecenin bu sessizliginde tekrar okudum bu 24 maddeyi hepsi uyulması gereken kurallar _________________ --AZRA Aksesuar&Yıkama--
cok güzel helal olsun zaten topic kilitlenmesine deli oluyorum uyarı yok bişiy yok direk kitleniyo ne ayaksa _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Yazdigin yazi burada biraz yanlis gibi geldi bana...
Sana dogru gibi gelsede kardesim..
Yanlis anlama sakin..
Kendine haksizlik yapildigini zannediyorsan site adminine pm yada sagda yöneticiye uyari butonu ile haber verebilirdin..
Yada nightexpress modla tatli dille tartisip belkide bir yerde ortada bulusabilirdiniz..
Güzel gecinmek varken kavga niye???
@ Hakan Dincer
Hakan sana ekledigin site yönetici kurallari icin tesekkürler..
Kurallar demokratik ve adaletli davranisa tesvik ediyor yönetici arkadaslarimizi...
Buda bir cok kesimden insanimiz olan bu güzel forumda bazen istenilmeyerekte olsa da karsilikli tartismalar yasaniliyor.
Önemli olan bunlari tatliya baglamak ve ortami yumusatmaktir..
Birde" hemen uyari vermeyin, tatli dille anlatin ,herkes forum kurallarini bilmez,bilemez" denilen cümleler cok hosuma gitti.. _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız