Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Denizli MD ilk buluşma için çağrı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Denizli MD ilk buluşma için çağrı

Denizli MD ilk buluşma için çağrı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlari rahat birakabilecegimizbir yer olarak kapusun orada bir yer olabilir. motorlari park acasindan ama herkesin bildigi ve merkezi bir yer olarakta jazz and rock lokali gayet uygun gorunuyor. bir de yeni bir kesfettim bi fincan kafenin alndaki sokak ta kadikoy diye bir yer bayaa hos nezih bir yer alkol yok orada ve gayet te uygun benim hosuma gitti orasi olabilir. Meserette yeri
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 11.01.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, Arno sen bir Denizli'ye kadar gazlayıp bir keşif gezisi yapıp yer belirlesen olmazmı ?
Hatta sen bir gezi düzenle hep birlikte denizliye gidelim görelim Denizli2yi
nasıl bir şehir merak ediyorumda Gülümsüyorum ...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 11.01.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim arkadaşın yeri var ICE CAFE kampüsün altında ama sezonu değil diye açılmadı mart ta açılıcak bizimde mart ayını bekleyecek halimiz yok ben denizli yi tam olarak bilmiyorum andgarciya, bu görev yine sana düşüyor söle bi yer toplanalım olmazsa bi daha ki sefere bakşa bi mekan buluruz sıva bakalım kolları hafta sonu araştır biraz Bravo
umax
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar isterseniz yarin ogleden sonra zafer motorun oraya gelin bir tanisalim
Halk caddesinde

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada bana umaxmac at hotmail dot com adresinden ulasabilirsiniz msnim mesai saatleri boyunca surekli acik

(neden umaxmac at hotmail dot com diye yazdim. spamcilardan biktim o yuzden)
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ghostboy20
Üye
Üye

MesajTarih: 11.01.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben denizli merkezdenim. motora aşırı derecede tutkuluyum.a2 ehliyetim var fakat motorum yok
-donsuz binilir,kasksiz binilmez-
Başa dön
ghostboy20 Çevrimdışı ghostboy20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 11.01.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ne güzel bakın toplanmaya başladık yavaş yavaş.. Gülümsüyorum
Fakat herkezin gelebileceği uygun zamanları ayarlamak lazım...
Örneğin kampüs tarafında birçok kafe var, Muhakkak uygun bir tanesiyle konuşur ayarlarız diye düşünüyorum...Yani buluşacağımız yerin fazla önemi yok !! Önemli olan buluşabilmek.
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 11.01.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bu yeni oluşum hayırlara vesile olur Bravo
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 12.01.2008 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo süpersiniz valla arkadaşlar...yer ve mekan belirleyelim bizde bi güsel eğlenelim Gülümsüyorum
organize olalım beyler bayanlar Gülümsüyorum
umax
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kampusun orasi cok yukarida cinar da bir yer daha ii degil mi. ayrica kapmusun oraya her cikisimda kendimi unv li kizlarin pesinde kosturan biri gibi hissediyorum bana ters geliyor evli barkli cocuklu adamiz daha sakin bir yer olsa iyi degil mi hem ayrica toparlama amacimiza da uygun olur. Gülümsüyorum

hayir hazir gelmisken kendisine sevgili edinmek isteyen varsa ayriyetten te orada toparlanirsiniz.

hem toparlandiktan sonra sehir icinde hep birlikte bir tur atariz
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 12.01.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,Rıdvancım tekrar teşekkür ederim arkadaşım.Evet dünkü topic kazaya kurban gitti.
taypen_bugra,öncelikle bir toplanalım şu yazda gelsin ben zaten ıspartaya gelmeyi çok istiyorum,inşallah hep beraber geliriz.
marcopasa, kardeşim geç olsun güç olmasın,toplanacağımız yere gelincede mesajımın en sonunda paylaşacağım bir kaç yer Bravo
strider,verdiğin destekten dolayı teşekkürler
ghostboy20,motorsikletinin olmaması çokta önemli değil sen motorsiklet sevdalisı biri olarak aramızda bulun yeter Bravo
island,Adacım senin de bu konuda desteklerini ve fikirlerini bekliyoruz ona göre
Evet arkadaşlar şimdi geldik asıl konuya ilk toplantımızı yapacacağımız Denizli MD olarak tanışıp kaynaşacağımız yerin belirlenmesine öncelikle
(1)Kampüsteki Avesta olabilir(sebebine gelince sahibi tanıdık ve motorlara karşı bir hayranlığı söz konusu,ayrıcalıklar yapabilir diye düşünüyorum,motorsikletlerin park edilmesi sorun olmaz)
(2)Gene kampüste Acayip biyer(mekanın ismi Bravo )(buranında sahibini tanıyorum bize getireceği avantajlar olabilir,ortamında güzel olduğunu düşünüyorum kendimce,zevkler ve renkler tartışılır.Motorsikletlerin park edilmesi sorun olmaz)
Adacım sen buraları biliyorsun Bravo bilen diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım.
umax,arkadaşım jazz and rock lokali haricinde söylediğin diğer yerleri bilmiyorum aslında jazz rock güzel diye düşünüyorum ama ilk buluşmanın daha sakin olcacağı herkesin bir birini rahatlıkla tanıyıp konuşabileceği gürültünün az olduğu bir yer olsun :-)diye düşündüm
Evet arkadaşlar bir an önce ilk buluşmamızı gerçekleştirelim

Not:Arkadaşlar motorsikletinizin olmaması problem değil,MD'li olarak ister motorlu ister motorsuz herkes toplantılara katılabilir.Sormanıza bile gerek yok Delirdim
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 12.01.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, Bravo
haydi denizli parmaklar havaya kimler geliyor, Gülümsüyorum
şimdiden organizasyonlara başlayın, yazın sizleri ziyaret etmeye gelelim kısmetse.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi arakadaşlar mekan olarak alkollü mü alkolsüz mü olacağına karar verelim...alkollü mekan olarak taçev,jazz&rock,güzel sanatlar,film severler,gazeteciler arasından bi yerde karar kılınırsa sahipleri bizzat tanıdığımdır rezervasyon işlerinde seve seve yardımcı olurum...alkolsüz mekan olarakta kampüste kafe marpucu(eski 25. saat) ve kadıköy kafenin sahiplerini tanıyorum o konuda devereye girebilirim...ama başka bi yer seçerseniz seve seve orayada gelirim Gülümsüyorum
ha bu arada bence tarih konusunu netleştirelim.şimdi ben pamukkale üniv.de öğrenciyim ve final haftam.önümüzdeki hafta sonu finaller bitiyor.benim gibi öğrenci olan arkadaşlar varsa bence haftaya hafta sonu hepimiz için daha ii olur...
hadi bakalım yoğunlaşalım biraz şu olaya:)
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.01.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar benim dikkatimden kaçırdığım.Ada arkadaşımızın da söylediği mekanlar arasında göze çarpan ve benim kafamda diğerlerine göre ağırlık kazanan yer Taçev arkadaşlar,hemen hemen herkesin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği,Denizli belediyesinin karşısında,Özkan pizanın yanında,avantajlarından biriside havalarında güzelleşmesiyle bahçesinin olması da güzel yanı :-)artık herşey daha hızlı ilerliyor.
18.01.2008'de(cuma günü,saat 20:00) ilk toplantımızı gerçekleştirelim diyoruz Delirdim Bunun içinde ayrı bi topic açarım zaten herkese şimdiden teşekkürler
Not:Taçev alkol hizmetinin verildiği bir mekandır.
İçip içmemekte size kalmış Bravo

En son andgarciya tarafından 12.01.2008 - 20:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mondial_pilotu
Üye
Üye

MesajTarih: 12.01.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizin için uygunmudur
Başa dön
mondial_pilotu Çevrimdışı mondial_pilotu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.01.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede Taçev gayet mantıklı...tarihte saatte süper...
hadi bakalım organize olalım ben gidip rezervasyon işlemini yapayım Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal