Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 243 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 10.01.2008 - 04:03 Mesaj konusu:
Öncelikle eline ve lastiklerine sağlık.Birebir aynı durumdayım şuara seda ! Şubat sonuna doğru İstanbuldan Muğlaya gidicem eve ve bir seferdeki en uzun yolum olucak,aile (7 den 70 e her boyu) motosikletle ilgili her mevzu gibi buna da sonuna kadar karşı.Üstelik fazer cana henüz yeni yeni alışıyorum.Yanlız başına yapılan seyahatler bana çok keyif veriyor motosiklette,o yüzden fotoğraflarına bayıldım.Ve hep söylediğim gibi motosiklete biz saplardan daha çok yakışıyosunuz ! _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Çok keyif aldığını düşünuyorum, Ama denizliye kadar gelmişsin hemde gölmarmaradan geçmişsin Salihli ye bağlı Dünyada ilk paranın basıldığı antik kent Sart (Sardes)'e de uğrayıp ne güzel resımler çekilebılırdın, bence biraz araştir yıne böyle bir gezi düzenler isen Ankara-afyon-salihli-izmir istikametınde Türkiyenın başkenti Sardes ide görmen dileğimle. yollar seninle olsun _________________ Chris Achilleos !
Tarih: 18.03.2008 - 19:18 Mesaj konusu:
Seda, Kusura bakmada yolda ayakkabılarınımı değiştirdin Resimlerden birinde "krşıdan karşıya koşturup geçtiğin" o resim ilgimi çekti.. Şirkette epey 1 inceledim.. Kaskın içinde yüz senin yüzünle hiç uyuşmuyor, ayrıca pantolonun paçaları geniş ve ayakkabıları beyaz... Ama Diğer resimlerde ayakkabılar farklı, pantolounn paçaları dar.. Hadi elbiseyi anladımda.. Kaskın içindeki yüzde farklı yaw :S _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 18.03.2008 - 20:01 Mesaj konusu:
çok güzel bir gezi olmuş !!!....... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız