Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - (Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 08.01.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, ellerine emeğine tertemiz kalbine sağlık helal sana Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 08.01.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, ellerine sağlık güzel resimler
bu arada gezi süper olmuş Bravo Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 10.01.2008 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle eline ve lastiklerine sağlık.Birebir aynı durumdayım şuara seda ! Şubat sonuna doğru İstanbuldan Muğlaya gidicem eve ve bir seferdeki en uzun yolum olucak,aile (7 den 70 e her boyu) motosikletle ilgili her mevzu gibi buna da sonuna kadar karşı.Üstelik fazer cana henüz yeni yeni alışıyorum.Yanlız başına yapılan seyahatler bana çok keyif veriyor motosiklette,o yüzden fotoğraflarına bayıldım.Ve hep söylediğim gibi motosiklete biz saplardan daha çok yakışıyosunuz !

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gokhan89
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 10.01.2008 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel bir gezi
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.01.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok süpersiniz bıravo size Bravo Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Dans Dans

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.01.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, solenecek fazla bır sey yok..tek kelımeyle mukemmel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DaRZaMaT
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Salihli

MesajTarih: 02.03.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyif aldığını düşünuyorum, Ama denizliye kadar gelmişsin hemde gölmarmaradan geçmişsin Salihli ye bağlı Dünyada ilk paranın basıldığı antik kent Sart (Sardes)'e de uğrayıp ne güzel resımler çekilebılırdın, bence biraz araştir yıne böyle bir gezi düzenler isen Ankara-afyon-salihli-izmir istikametınde Türkiyenın başkenti Sardes ide görmen dileğimle. yollar seninle olsun
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, Kusura bakmada yolda ayakkabılarınımı değiştirdin Göz kırpıyorum Resimlerden birinde "krşıdan karşıya koşturup geçtiğin" o resim ilgimi çekti.. Şirkette epey 1 inceledim.. Kaskın içinde yüz senin yüzünle hiç uyuşmuyor, ayrıca pantolonun paçaları geniş ve ayakkabıları beyaz... Ama Diğer resimlerde ayakkabılar farklı, pantolounn paçaları dar.. Hadi elbiseyi anladımda.. Kaskın içindeki yüzde farklı yaw :S
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi güzel resimler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş !!!....... Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 18.03.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi gezi olmuş devamını dört gözle bekliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 18.03.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Olgun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.03.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOO kimi kıskanıcağımızı şaşırdık Göz kırpıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
onuRR
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.03.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 18.03.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gezi olmuş fotolar için teşekkürler... Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal