akşam eşimle bir konuşayım olmazsa getirebilirim ufakligi bahceye inersek. once esimi ikna etmem lazim. yalniz bu arada kalabalik olursak sanirim zaten iceride oturamayacagiz bahcede toplaniriz. bizim grubtaki arkadaslara da haber verdim.
PS: Eger esimle ve cocukla gelirsem arabamla gelirim _________________ umaxmac
Macintosh delisiydi bir de Motor Delisi oldu
Tarih: 14.01.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
umax, vemarcopasa, arkadaşlar yazdığınız mesajları okudum arkadaşlar.zaten bu ilk toplantımız herkesin gelmesi önemle rica olunur.Aynı zamanda bu ilk toplantımızda daha sonra yapacağımız toplantıların tam olarak ne gün yapılacağını belirleyeceğiz
Tarih: 15.01.2008 - 11:03 Mesaj konusu:
andgarciya, 4 Adet gözle merakla bekliyoruz Denizli'li Motorcu dostlarımızın ilk toplantısını... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 15.01.2008 - 11:54 Mesaj konusu:
Bu mekanın fotoları yok mu, nasıl bir yer ? Arkadaşlar hafta sonu Denizli'de olacam , görüşmek üzere ...Teşekkürler... _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Tarih: 15.01.2008 - 13:16 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU,Rıdavancım elimizden geldiği kadar çok foto çekmeye çalışacağız merak etme bluebird64,arkadaşım fotolarını çekmek nasip olmadı bir türlü ama mekanın beğeneceğini düşünüyorum,Denizli'nin sevilen yerlerinden birisi çünkü.Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız