Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Denizli MD ilk buluşma için çağrı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Denizli MD ilk buluşma için çağrı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam eşimle bir konuşayım olmazsa getirebilirim ufakligi bahceye inersek. once esimi ikna etmem lazim. yalniz bu arada kalabalik olursak sanirim zaten iceride oturamayacagiz bahcede toplaniriz. bizim grubtaki arkadaslara da haber verdim.
PS: Eger esimle ve cocukla gelirsem arabamla gelirim
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam inşallah güzel bir toplantı olur keyifli bir gece olur Delirdim
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umax, vemarcopasa, arkadaşlar yazdığınız mesajları okudum arkadaşlar.zaten bu ilk toplantımız herkesin gelmesi önemle rica olunur.Aynı zamanda bu ilk toplantımızda daha sonra yapacağımız toplantıların tam olarak ne gün yapılacağını belirleyeceğiz Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
necati
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kaç kişi geliyo şimdi ?? Çok gülüyorum
Hadi bakalım say baştan sayy Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

andgarciya, 4 Adet gözle merakla bekliyoruz Denizli'li Motorcu dostlarımızın ilk toplantısını...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX-6R-EGE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, haydi hayırlısı Dil çıkarıyorum
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mekanın fotoları yok mu, nasıl bir yer ? Arkadaşlar hafta sonu Denizli'de olacam , görüşmek üzere ...Teşekkürler... Çoook seviyorum
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,Rıdavancım elimizden geldiği kadar çok foto çekmeye çalışacağız merak etme Delirdim
bluebird64,arkadaşım fotolarını çekmek nasip olmadı bir türlü ama mekanın beğeneceğini düşünüyorum,Denizli'nin sevilen yerlerinden birisi çünkü.Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umax
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blue bird motorla mi geleceksin
umax Çevrimdışı umax Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umax, sen geliyormusun bakalım yeni topic açtık orayada bir el atıver istersen.Bide ben senin msn adresini ekledim ama hiç çevrim içi gözükmüyorsun Üzgünüm
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-59174.html

Burdan devam ediyoruz.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal