Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - suzukı gsx 600f parça sorunum var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

suzukı gsx 600f parça sorunum var

suzukı gsx 600f parça sorunum var

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:10    Mesaj konusu: suzukı gsx 600f parça sorunum var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelıkle herkese slm
benım 2006 model gsx 600 f motorun sag sınyali ve sag alt kapak kırık bır cok bayıye sordum ve ellerınde olmadıgını ıza ettıler
piyasada buldugun sınyall turuncu benım motorun orjınal sınyal rengı beyaz cıkma yada sfır hıç farketmez nerden temın edecegımıde artık bılemıorum
bana yardımcı olmak ısteyen arkadaslr olursa lutfen 05435293811 nolu tlf msj atmaları onemle rıca olunur yada topıkten msj atbılırsınız
herkese tetrar tesekkur ederım
[size=18]sag beyaz ön sınyal
sag suzukı yazıkı kapak[/size]
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamda kardeşim bu topiği açacak yer mi bulamadın sen, mesaj sayınla hiç alakan yok demekki Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 15.01.2008 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84 demiş ki:
tamamda kardeşim bu topiği açacak yer mi bulamadın sen, mesaj sayınla hiç alakan yok demekki Çok gülüyorum

topic yanlış yerde Beğenmedim

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.01.2008 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buradan devam edelim OK
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler bayanlar bu parcaları nerden temın edebılırm laf salatası yapmadan adres verebılecek varmııııı tesekkurler..................
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 18.01.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR, 0216 441 66 88-214 özkan bey bir görüş istersen
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YANIT ALAMIYORUM KIMSEDE YARDIMCI OLMAK ISTEMIYOR SANIRIM ESKIDEN BU KONULARDA YARDIMCI OLAN OLANAYDI AMA ZAMANIM PEK FAZLA YOKKKK Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim

MAGICLEF KARDESIM YINE DE YARDIMCI OLDUGUN ICIN SANA TŞKUR EDERIMMMMMM
Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 20.01.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR, güzel kardeşim gir suzikinin sitesine bayilerin tellerini al
yakın illeri tek tek ara sor.

Son Mesajdan 31 saniye:

Alıntı:

beyler bayanlar bu parcaları nerden temın edebılırm laf salatası yapmadan adres verebılecek varmııııı tesekkurler..................

bu lafın üstüne sana yardımcı olacak adamlar cıkmaz gibime geliyor ya neyse...

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal