Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....

MEHMET ÇAL hafta sonu bursadaydı .....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt demiş ki:
tekyildizmotor, iyi göz varmış sende ufak tefek bişey zaten gecen gün eziyordum ayak altında cok geziyor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bunları okursa yandım valla

Alıntı:

der76, yalan söyleme hic karızma gormedınmı sen

Ömer Bozkurt, Abi sen napıyon yaaa Cami duvarına direk tazyikli...... anladın sen onu sakııınnn

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

der76 demiş ki:
yav ustam acun firarda bizdik sen bizide geçmişsin ama karizma çıkmışsın her karede Bravo Alkışlıyorum

Karizma dedin mi ÖMER BOZKURT'u tek geçerim . Herif çuval giyise yakışıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum , 41.5 kere maşallah . Henüz tanışma fırsatımız olmadı kendileri ile ama tanışırsak hemen bir imza alacam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrfuat
Üye
Üye

Nereden: sizin olmadığınız yer

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memet cim seni konya disinda bir yerlerde görmek beni mutlu etti sen koyada fazla kaldigin zaman piskolojin bozuluyor bu gezi sana iyi gelmistir insallah Gülümsüyorum

FuaT BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrfuat Çevrimdışı cbrfuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Edit 001
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.01.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, bizim niye haberimiz yok yahıu ? ?
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum ustaya bı bak vay mınık sercem benım orlarıda karıstırmıstır o Delirdim Delirdim Delirdim usta senı sevıyoruzzzzzzzzzz Bravo Bravo

tekyildizmotor, sızlerede cok tesekkurler usta ıcın Bravo Göz kırpıyorum md bu olsa gerek Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.01.2008 - 03:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor Ustamıza göstermiş oldugunuz ilgi ve alkadan dolayı teşekkürler bu alakanızı sadece ustaya deyil Konya MD olmuş kabul ediyoruz ve sıramızı saymış oluyor ve en kısa zamanda sizleri Konyaya bekliyoruz evet usta akşam saatlerinde geldi hatta evine buraktık sizlerden bol bol bahsetti tekrar teşekkürler
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.01.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, sagol kardeşim benimcapodelcapo, Alkışlıyorum Alkışlıyorum kankamm usta öldürecek beni ama benim sucum yok tekyıldızmotor memet ustayı görüverdim deyince bende nasıl gördün ufacık adamı dedim olay ordan basladı Ağlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta bursalarda haaaaye iç gez ohh yarasın Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet abi herkes seni çok seviyor sevdiğinden de takılmadan edemiyor. Gülümsüyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt demiş ki:
der76, yalan söyleme hic karızma gormedınmı sen Dil çıkarıyorum

Pehhhh bu sözü ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ömer abi güçlerimizi birleştirmenin zamanı geldi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, mehmet abiyle özel bir toplantıda rastgele karşılaştık yani bir plan doğrultusunda olmadığı için kimsenin haberi olmadı.belkim foto ali akına msn den sölemiştir mehmet çal burda diye.. Gülümsüyorum
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ustaa bak bakıyım bu aletin adı ne?
Ben söyliyim 20'lik çivi. O çiviyi sen bana çakmışın!!!
Ama bende 40'lığı var. Anladın sen onu Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, ama haklıyım ustanın neresi karizma konya md de üç karizma var caglar ın dedigi gibi ben sen bide yasin

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, abii yüksek müsadenle tekrar alkışlamak istiyorum seni Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Doğru sözleri hep ama heppp sevmişimdir Göz kırpıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal