yav ustam acun firarda bizdik sen bizide geçmişsin ama karizma çıkmışsın her karede
Karizma dedin mi ÖMER BOZKURT'u tek geçerim . Herif çuval giyise yakışıyor , 41.5 kere maşallah . Henüz tanışma fırsatımız olmadı kendileri ile ama tanışırsak hemen bir imza alacam
Kayıt: Mar 13, 2005 Mesajlar: 82 Nereden: sizin olmadığınız yer
Tarih: 14.01.2008 - 21:50 Mesaj konusu:
Memet cim seni konya disinda bir yerlerde görmek beni mutlu etti sen koyada fazla kaldigin zaman piskolojin bozuluyor bu gezi sana iyi gelmistir insallah _________________ BoZKuRT MD FuaT BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
tekyildizmotor Ustamıza göstermiş oldugunuz ilgi ve alkadan dolayı teşekkürler bu alakanızı sadece ustaya deyil Konya MD olmuş kabul ediyoruz ve sıramızı saymış oluyor ve en kısa zamanda sizleri Konyaya bekliyoruz evet usta akşam saatlerinde geldi hatta evine buraktık sizlerden bol bol bahsetti tekrar teşekkürler
caglar23, sagol kardeşim benimcapodelcapo, kankamm usta öldürecek beni ama benim sucum yok tekyıldızmotor memet ustayı görüverdim deyince bende nasıl gördün ufacık adamı dedim olay ordan basladı _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Sercat 46, mehmet abiyle özel bir toplantıda rastgele karşılaştık yani bir plan doğrultusunda olmadığı için kimsenin haberi olmadı.belkim foto ali akına msn den sölemiştir mehmet çal burda diye..
NiGhTeXpReSs, ama haklıyım ustanın neresi karizma konya md de üç karizma var caglar ın dedigi gibi ben sen bide yasin _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız