Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KIŞ boyunca Ankara-İstanbul MD buluşmaları 15 günde bir..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KIŞ boyunca Ankara-İstanbul MD buluşmaları 15 günde bir..

KIŞ boyunca Ankara-İstanbul MD buluşmaları 15 günde bir..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.01.2008 - 13:37    Mesaj konusu: KIŞ boyunca Ankara-İstanbul MD buluşmaları 15 günde bir.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle kış dönemi zor,soğuk geçen Ankara-İstanbul şehirlerimizde her hafta yapılan MD buluşmlarına katılım ÇOK DOĞAL olarak düşmüştür..
Bu gayet normal..Çünkü dışarda yürümenin bile cambazlık oldugu,böylesine soğuk havalarda MOTOSİKLET temalı bir grubun toplantılarına katılmak her baba yiğidin harcı degil..
İZMİR gibi sıcak iklimli bir şehirde bile bu soğuklar etkili oluyor..
Üyelerimizin bu soğuklarda trafik ve yaşam yönünden oldukça zorlaşan bu şehirlerde MOTOSİKLET kullanmalarını beklemekde dogru degil..
Ankara ve İstanbul şehirlerimizdeki organiztör arkadaşların talebi ve benimde önerim üstüne KIŞ ayları boyunca her hafta yapılan MD Buluşmaları bu iki ilimizde 2 HAFTADA 1 olarak yapılacaktır..
MART sonundaki FUAR ile birlikte eski durumuna dönecek ve Nisan ayından itibaren her hafta yapılacaktır.
Bu arada İstanbul daki FUAR la birlikte BÜYÜK BULUŞMA adı altında harika bir gece planlanıyor.
FUAR için Türkiye nin her yerinden İstanbul a gelecek üyelerimiz birarada olacagız..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 17.03.2008 - 18:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.01.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi gercekten toplantılara katılımlar konya da bile cok düstü büyük buluşma istanbul inşallah katılım cok olur orda olcaz inşallah slmlar

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.01.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, bu soğuklarda motosiklet kullanmak hakikaten akıllı işi degil..Yani katılımların tüm şehirlerde düşmesi oldukça normal..
BÜYÜK BULUŞMA için Fuar a gelen herkesi bekliyor olacagız.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.01.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi tabi,kışın 15 günde bir olsa daha güzel olur.Havalar soğuk milletin cebinde 5 kuruş desen yok Çok gülüyorum

Bu arada Fuar için bir şey diyemiyorum.Sağolsun Ömer abim geçtiğimiz ayda İzmir'e yollayacaktı.Son bir saat kala yan yattı çamura battı ve hevesimi kursağımda bıraktı İstemiyorum
Onun için fuara da hiç heveslenmek istemiyorum Üzgünüm

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.01.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:

Bu arada İstanbul daki FUAR la birlikte BÜYÜK BULUŞMA adı altında harika bir gece planlanıyor.
FUAR için Türkiye nin her yerinden İstanbul a gelecek üyelerimiz birarada olacagız..

Bu ıyı dusunulmus gecen senede olmustu Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.01.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta ki İstanbul toplantısında da cidden az katılım vardı.
yerler buz, yürürken kayıyorsunuz, hava da inanılmaz soğuk oluyor geceleri..
İstediginiz mekanda, istediğiniz günde ve saatte yapsanız bile katılım olumsuz hava koşulları nedeniyle az olacaktır.

Büyük Buluşma için güzel bir şeyler planlanıp uygulanacak, herkesin stresini atıp, rahatça eğleneceği, dostlarıyla beraber olabileceği bir mekanda buluşacağız.

İstanbul MD, ilk toplantı 25 Ocak'ta Anadolu Yakası'nda olacaktır. Buluşma günü ile ilgili bilgiler siteden duyurulacaktır.
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.01.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ömer Bozkurt, bu soğuklarda motosiklet kullanmak hakikaten akıllı işi degil..Yani katılımların tüm şehirlerde düşmesi oldukça normal..

tabii başkanım haklısınız. (gerçi ben hala kızımdan ayrılmıyorum ama her yer buz.) biraz özleriz birbirimizi daha iyi olur. hem de toplantılara hazırlık için fırsat olur kışın mekan bulmak daha zor malum, gerçi istanbul avrupada mekan sıkıntımız nihai olarak çözüldü ama, diğer şehirler için ve anadolu yakası için avantaj

Alıntı:

Eger bu milletin %50 si AKP ye oy attıysa yaşantısından mutlu demektir,yani karnı tok,hiçbir sorunu yok..

bu konuya yazılacak o kadar çok şey var kiiiii. Ne diyeyim bilemiyorum. Allah akıl fikir verseymiş keşke Üzgünüm
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.01.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten nufus kaüıdımın yaş gününü kutlayamadım. O neden le nufus kağıdımın yaş gününü MART ayına erteliyorum o zaman.
" strider ARNO cum demişki;

Alıntı:

Büyük Buluşma için güzel bir şeyler planlanıp uygulanacak, herkesin stresini atıp, rahatça eğleneceği, dostlarıyla beraber olabileceği bir mekanda buluşacağız.

"
Zaten HAKAN BAŞKAN da olacak oh oh ohhhhhh Delirdim Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 14.01.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben mart başında istanbul a gidicektim o zaman mart sonunu bekleyeyim motorla hem fuara giderim hemde gezerim büyük buluşmaya katılırım işlerimi hallederim vs vs bir taşta bir sürü kuş ben geliyorum Delirdim Delirdim
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 14.01.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alooo buluşmalar diyoruz 2 haftada 1 diyoruz Şok oldum

kime diyoruz alooo Çok gülüyorum

forumlarda siyaset yapmak yasaktır! forum kurallarında böyle bir madde vardı sanırsam Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 hafta mı ?
Ben bilmem organizatörüm bilir. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.01.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, okusan adam olacaktın ama okumamışın işte Gülümsüyorum Somali Kargam....
Hayabusa, işin içine Siyaseti eleştirmek girince dayanamadım daldım. Şom klavyene emi Çok gülüyorum
Ömer Bozkurt, Ömer abi peki istanbula gönderince, disco ya da göndercenmi? Bizi koparcan mı Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
ZX-6R-EGE, Siyaset yok hocam, tatlı tatlı tartıştık Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.01.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunu yıllardır yazıyoruz ama malesef yinede bu konularda açılan topiclerde polemikler-fikir ayrılıkları ve bazen kavgalar çıkıyor..
Hiç düşündünüzmü peki neden hemen hemen tüm forumların KURALLAR bölümünde DİN-SİYASET hakkında konuşmak kural dışıdır..
Çünkü bu olgular kişinin kendi içinde yaşadıgı inançlarıdır..
Politik görüşünüzü hayatta kimse degiştiremez dimi?
Demekki topiclerde bu konuda yazılacak mesajlar yersiz ve gereksiz yere kalpler kırılır..

Çok sevdiğiniz bir insanın sizin düşüncenize karşıt olan bir düşüncesi yüzünden ister istemez içten içten o düşüncelerine karşı tepki gösterirsiniz,çünkü sizin gibi düşünmüyordur,ama bilmezsinizki o adama görde savundugu düşünce doğru olandır..
Kısacası yazan herkes DOGRUYU yazıyordur ama yine yazan herkes YANLIŞ ı yazıyordur..
DİN konusuna gelince,bu asla istismar edilmemesi gereken,insanların en hassas hisleriyle inandıgı iç dünyasıdır ve yine aynı kişi bu inançlarının yanlış oldugu yazıldıgında bunu yazan BABASI bile olsa ona karşı gelmekten kendini alamaz,ama istediği kadar karşı gelsin karşısındaki adamında FİKRİ odur,hal böyleyken EMPOZE ler başlar,ve gruplaşmalar olur..
EVET bu doğru
HAYIR dogru degil..
Başka seçenek yoktur ve 1000 yılda o topicde yazılsa kimsenin bu inançları degişmez..
Dolayısı ile bu inançların istismar edilmesi,eleştirilmesi hiç dogru degildir..

Dinimiz için ne diyoruz..MÜSLÜMAN lık "Hoşgörü" dinidir..
O zaman kimsenin inançlarını yargılayamayız,karşımızdaki kişi ATEİST bile olsa o kişinin kendisiyle alakalıdır ve kimseninde yargılamaya hakkı yoktur..

İşte bu gibi sebepler yüzünden tüm forumların Kurallar bölümünde DİN ve SİYASET konusunda yazmak yasaktır..
Çünkü karşınıdaki kişinin İnançları yüzünden ondan nefret edebilir yada herhangi alakasız bir topicde onun inançları aklınıza geldiğinde sırf sizin inançlarınıza karşı diye gereksiz yere polemikler yaşarsınız..Zamanla bu inançlar istismar edilir..Herkes en iyi HOCA,en iyi SİYASETÇİ kesilir..Halbuki istediği kadar BAGIRSIN - ÇAGIRSIN kendisinin oldugu gibi herkesin kendince inançları vardır ve degişimez..
İşte bu sebeple birbirimizi sevmek,hoşgörmek ve İÇİMİZDE yaşamamız gereken İnançlarımıza saygı duyabilmek için MOTORDELİSİ forumlarında DİN-SİYASET yazmıyoruz..

İllaki bu konularda VAAZ verecek olan varsa DİN içerikli 10 larca portal var,orda bu inançları yargılasınlar...
Biz MOTOSİKLET sitesiyiz ve öyle kalacagız.....Hakan Dinçer

EDİT: Mezar...Gerekli Temizlik yapıldı ve yukardaki yazı yeterli sanırsam.....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dj-roer
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı bu seferki toplantıyı kaçırmayalım bari.(avrupa yakasındakini)

Yamaha/Majesty-400
<>O RH + 0535 413 54 30
Başa dön
dj-roer Çevrimdışı dj-roer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 17.01.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs doğru demiş tatlı tatlı tartıştık ve kardeşiz en önemlisi bu vatanın evlatlarıyız..
Biz MOTOSİKLET sitesiyiz ve öyle kalacagız.....Hakan Dinçer
Motora aynen devam...

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal