Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ADVENTURE TEAM terapi - 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ADVENTURE TEAM terapi - 2
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 14.01.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şşştt, o kadar İzmir'deydik ayıp ayıp Öfkeliyim Delirdim

Güzel gezi olmuş gene de Göz kırpıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 15.01.2008 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar fazla soze gerek yok fotolar her seyı anlatıyor.zaten anlatılmaz yasanır turden bunlar. Çoook seviyorum Çoook seviyorum
ama solucek tek sozum var; belım hala agrıyor Ağlıyorum Sinirlendim Ağlıyorum artcılık ne zor seymıs bole yawww. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
bıde fotoya yazmıslar fotografcılıgını konusturuyo ne fotosu yaa ılk vırajda unuttular benı Gülümsüyorum Gülümsüyorum alıstılar benı untmaya denızde dagda bakalım bıdaha nerede Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim . PEARL: dostum canım arkadasım herkes tek basına zorlanırken sen benım gıbı yetmıs kıloluk delıyı dag tas demeden sırtında tasıdıgın ıcın once tebrık edıyorum sonra tesekkurlerımı bır borc bılerek hanene yazıyorum. Bravo Bravo Bravo bırde guzelbahce duzlugunde fınal action icinde Delirdim Delirdim iste buuuu dedimmmmm ............ Motordelisi geziye katılan tum dostlarıma tesekkur edıyorum bırdahakı terapide gorusmek dıleklerımle Motordelisi Motordelisi Motordelisi
pearl
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 15.01.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte yine dostlarmla paylaştığım unutulmaz bir anım oldu. Hepinize bunun için sonsuz teşekkürler. Gülümsüyorum Ve canım BLACKCAT senin gibi co-pilotu herzaman zevkle taşırım. Bravo Bu arada gelecek Terapiye COACH u da çağıralım derim.BELLİ ÇOK ÖZENMİŞ.... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime süpersiniz Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş bir gezi olmuş Allah keyfinizi bozmasın Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
posedon35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
posedon35 Çevrimdışı posedon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol canım kardeşim pearl..
evet bu hafta terapiyi otobanda yaptık..haftaya dağlara gelebilirim... Çok gülüyorum
mustafa kardeşim yapar yine bir dağ organizasyonu.araşırız görüşürüz...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.01.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, evet abi çatla hemide tam ortadan ikiye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sanada iyilik yaramıyo bilesin Sinirlendim
böle güzel gezi fotolarını neden koyuyoz ha Gülümsüyorum
sen bir an önce Motordelisi alda aramıza katıl diye bilesin Çok gülüyorum Delirdim

canerdemir79, hakann, choconut, teşekkürler arkadaşlar Gülümsüyorum

RoMeeoo, emmimim en güçük oğlu sen vazcayma bak daha nerelere gidecez Çok gülüyorum

ali_42, unuturmuyum BOYOZu aklımda Gülümsüyorum
13 de evden çıkınca ben ve Zardanadam da yiyemedi BOYOZ Üzgünüm
bi dahaki terapide kaçmaz Bravo

selis, valla öle oldu be bu takımı yavaş yavaş toz toprak çamurla tanıştırıyom Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ama benimde bir an önce çıkmam lazım bu asfalttan Gülümsüyorum

ToyRider, valla benim ve ROZİNANTEmin hava ile pek işi yok
bakarız rotaya ortama gözümüz kestiyse çıkarız yola Çok gülüyorum
bu arada düşündüğüm rota dağ çamur ve yakınımda OK
az yağmur bekliyom yağsın öle çıkmak istiyorum Çok gülüyorum

bekr, sen ne diyona beee uğradığımız köylerin muhtarları
köylerine ait fahri altın anahtarlarını veriyolar bize Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

10UR1, amin kardeşim Gülümsüyorum cümlemize

Yildiz_27, olm senide alacam bi terapiye özüne dönecen kurtulacan bu doğalgaz işinden Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hondabros, kardeşim yazdığına kocaman bi AMİN derim ben Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
bu arada KÜÇÜKKIZ kafayı yemez bi terapiya daha çıktımı kendine gelir merak etme Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa

En son ArapKadri tarafından 15.01.2008 - 18:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 dir terapiye sokuyorsun milleti...
bize nzmn uygulayacaksın........(terapi tabi) Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
buarada süpersiniz Bravo

bu arada;
ArapKadri demiş ki:
ekamba, olm sus
aman yazma uyanmasın millet
bak ADVENTURE TEAMde sıra ile doğalgazcıları alıyom yanıma
ENDUROcu yapıyom Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bunu yanlış topiğe yazmışın cvb olarak,allah kimseyi şaşırtmasın walla.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 15.01.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ArapKadri demiş ki:
ekamba, olm sus
aman yazma uyanmasın millet
bak ADVENTURE TEAMde sıra ile doğalgazcıları alıyom yanıma
ENDUROcu yapıyom

vay arapkadri vay..beni ondan çağırıyon yani ha..
ya bende bu endurocuları racinge çevirirmiyim diye geliyodum ..bak şimdi ne yapçaz... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 15.01.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, he he he yapraksız ademıssbross ben gelırımde sızler bana uyarsınızz ondan korkarım ıyımı he he he Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.01.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi gezi olmus Alkışlıyorum
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 15.01.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için ve paylaşım için tşk ler güzel bi gezi olmus yüzünüzden gülücük tekerinizden km eksik olmasın

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 15.01.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten güzel bi gezi olmş . hemde göz ziyafeti sanırIm. Allah devamını getirsin.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal