Tarih: 12.11.2007 - 21:04 Mesaj konusu:
genelde yollarımızın bozuklugu neden oluyo bu olaya fena bı durum ve ılk cırpma basladıgın da kı kalp atıs sesı eksoz sesınden cok cıkıyodur heralda kımse yasamasın cok fena bı olay damper sart _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
motor normal giderken ellerini bıraktığınızda oluyorsa ne anlamı var iz bu konu hakkında bir başlık açtık ama konuyu buraya sürüklemişler jant yamukluğumu yoksa gidon problemimi var bu soruyoruz maxi scootera gidon amörtisörümü takıcaz _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2138 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 13.11.2007 - 19:33 Mesaj konusu:
tan21, bir problem ya iyi okumuyorsun yada okuduğun halde diretiyorsun .
ne anlamı var diyorsan gideceksin bir motosiklet jant balansçısına
kontrol ettireceksin orda çare arayacaksın .
açılmış olan diğer topik gereksiz olduğu için kitlendi link verildi işine yaramadıysa üzüldüm...
ayrıca 23 yıldır 14 race 9 adette çeşitli model markalı makinaları kullanmış ,
tamirini amatörce yapmış ömrünü motora adamış bir adamla konuşuyorsun.
neyin ne olduğunu emin ol fazlasıyla bilirim .öğrenmek istediğin her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsin.
bildiklerimi sorgulayabilirsin ama biraz araştırırsan forumları bazı şeylere daha kolay vakıf olacaksın eminim. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM
En son nosscu tarafından 13.11.2007 - 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
arkadasımın basına geldi bi defa kafa sallamaya başladıgı an arka frene yüklendi ve çök kotü sonuc ... motor altından cıktı . kazayi hafif atlattı ama bende kendimde bi deneyim olarak görüyorum o durumda kesinlikle fren işe yaramaz... bilgiler için sagolun
Tarih: 25.12.2007 - 23:33 Mesaj konusu:
son zamanlarda okuduğum en güzel yazılardandı çok teşekkürler gertekten çoğumuzun çok bilgisi olmayan bir konu paylaşım için teşekkürler _________________ Herkez motor sahibi olabilir ama zevk sahibi olamaz. yaşasın movistar
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 521 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 16.01.2008 - 15:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
göğüs ağırlığınızla depo üstüne basarak dik sürüş pozisyonundan uzak durmak gerekiyor.!!!!
geçen gün aynen gece saat 02.00 gibi inciraltı yolunda ve hız 243 te oldu.5 sn.kadar devam etti.aynen yukarıdaki pozisyonu aldım..hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum..bu arada bendeki motor yeni kasa RR..yani HESD yolun tırtıklı olmasına çözüm olmuyor..güvenen arkadaşların dikkatine... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
özellikle tektekerden sonra ve viraj çıkışlarında gazlarken çok dikkat etmek lazım motor hala birazda olsun yatık vaziyetteyse kurtulmak çok zor olur Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlar... _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Tarih: 22.01.2008 - 12:29 Mesaj konusu:
Verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel paylaşım için teşekkürler ne kadar eski motorsiklet plotu olursan ol bilgiler için saolun _________________ Hayabusa kullanmak bir ayrıcalıktır..
Topic için teşekkürler.. Gerçekten faydalı bilgiler.. Yollar düzelmediği sürece başımıza gelebilecek en tehlikeli durumlardan biri.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Tarih: 10.05.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
valla kafa silkelenmesi fena tırsınç bi mevzu.biranda ter boşanmıştı benimde birkaç kez başıma geldi o yüzden ağır ilerlerken birden abanmıyorum gaza yada öne basıyorum komple gövdeyi arkadan alıyorum ağırlığımı çokta güzel yanlıyaraktan keyifli oluyor kafa silkeleme olayı olmuyor.yada geriye oturup öyle çeviriyorum gazı tekeri komple alıyorum yerden yine sıkıntı olmuyor.ama 600cc motorda trok çok düşük olduğundan teker almak riskli ve uğraştırıcı 1000cc makinaya göre.bencce binilecek tek makina 1000liktir.aç gazı ister teker al ister patinaja kal.tabi ferah duruş ve sakin bir ruh hali önemli bırak motor ne yaparsa yapsın devirmek zor çok büyük uğraş verilmediği sürece o kendini hertürlü düzeltiyor.
Cok dikkatle takip edilmesi ve önlemin alınmasını gerektiren bir konu fakat unutmayalım ki ne denli önlem alırsanız alın ön lastigin patlaması isine dikkat cekiyorum belki bu sekilde kazaya karısan 4 yada 5 tanıdıgım var ve hepsi ss kullanıcısı aman dikkat sakası yok bu isin,faydalı bilgiler ve paylasım icin tesekkürler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız