Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SMS Grubuna dahil ol! MD etkinlikleri,haberler cebine gelsin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SMS Grubuna dahil ol! MD etkinlikleri,haberler cebine gelsin
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.01.2008 - 04:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Başkanım Konya için ne zaman ?

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blackheart
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.01.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim faaliyetleri , yarışcılar , lisanslar , geziler , örnek bi internet portali , şimdi de böyle bir bilişim hizmeti , biri MD ye dur desin yahu Delirdim
Alkışlıyorum
blackheart Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.01.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Grubu katılım henüz istediğimiz düzeyde degil..
Bekliyoruz...
Yapmanız gerken çok basit yahu Bravo

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 18.01.2008 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, sms-groups'la ilgili size süper bir haberim var Gülümsüyorum
Şu anda yeni bir yarışma düzenleniyor. En yaratıcı,kullanışlı ve en akılcı grubu kurana Nokia N70 cep telefonu hediye ediliyor.
Yarışmacı olmak için YARAT yazıp boşluk bırakıp yaratacağınız grup ismini büyük harflerle yazıp 1230'a yollamanız yeterli.
Örn: YARAT YOLYARDIM
Daha sonra gelen smsle adınızı soyadınızı yazıp yolluyorsunuz.Tüm bunlar size 2 sms ücretine,yani 4 kontöre maloluyor.
Hadi deliler, cep telefonunu kazanmak için sadece aklınızı kullanmanız yeterli Göz kırpıyorum

En son StaR tarafından 18.01.2008 - 17:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
StaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 18.01.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkanım bursa ne zaman ??? ? ?
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.01.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR,N70 çok kaba 8800 için bi yarışma yokmu Çok gülüyorum
Ama ben yinede oynuyorum Bravo
08 Mart 2007 - 01:14:34
“Unutma, büyük savaşlar büyük kahramanlar ister” Aslan Mashadov
Başa dön
titi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, Anlamadım yarışmayı açıklarmısın pleasee.. Dil çıkarıyorum
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, idare et Dil çıkarıyorum
Batuuu, anlamayacak ne var? YARAT yazıp boşluk bırakıp yaratıcı grup ismini yazıp 1230'a gönderiyorsun ve yarışmaya katılıyorsun. Bu kadar basit Bravo

Buyrun bu da hediyeniz Çok gülüyorum

motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 18.01.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi trabzon yok mu???
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi hareket istiyoruz olmuyor ama Gülümsüyorum
Bak Trabzon,Konya isteniyor. Unuttun sms gruplarını.. Motordelisi
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.02.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR,devamlı sen yazıyorsun en son nası hortlatıyosun çözemedim Gülümsüyorum
08 Mart 2007 - 01:14:34
“Unutma, büyük savaşlar büyük kahramanlar ister” Aslan Mashadov
Başa dön
titi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.02.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir uygulama
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.02.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu şu pc nin ciğerini bilirimde, cep telefonu zerzevatına bi türlü alışamadım "alo alo" o kadar, ha birde son zamanlarda mesaj falanda gönderebiliyorum Çok gülüyorum İşte orjinal seksen kuşağı Gülümsüyorum Yine de güzel bir şeye benziyor, bu konuda yardım alayım bakayım.
Başa dön
freewing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, meslek sırrı Çok gülüyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 09.02.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, Bravo Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye