Tarih: 18.01.2008 - 21:35 Mesaj konusu:
WarCer, sen bekoyla gel bende CAT 12 G greyderle gelicem bi dahaki toplantıya.bugün valf grubunu topladım pazartesi,salı da motoru atarım üstüne bitti,çarşamba bi toplantı daha puahuah
esmuzo, inşallah anlamışsındır yerini.bende şöyle tarif edeyim harabe kafenin sokağından şair fuzuliye doğru giderken sağ tarafında kalıyor.sağlık pidenin 2 dükkan yanında.carpe diem'in sırasında.migrosun arka kapısı tarafından gelirsen carpe dieme gelmeden önce,harabe kafe tarafından gelirsen ares rock barı geçmeden önce.bulursun artık adalardaki kafelerin,barların yarısının reklamını yaptık tarif etçez diye
Tarih: 19.01.2008 - 01:40 Mesaj konusu:
motodrag_blk, ohoo daha siz kendi aranızda buluşamamışsınız.bende yazın balıkesirde çok motorcu var katılırım organizasyonlarına diyodum.yazın balıkesirde olma ihtimalim yüksekte.
Tarih: 19.01.2008 - 19:13 Mesaj konusu:
balikesirdede toplantııı istiyorummmm
[size=9][color=#999999]Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:[/color][/size]
[quote="slayer2694"][b]motodrag_blk[/b], ohoo daha siz kendi aranızda buluşamamışsınız.bende yazın balıkesirde çok motorcu var katılırım organizasyonlarına diyodum.yazın balıkesirde olma ihtimalim yüksekte.[/quote]
gell abiii gellll tekere cıkarızzz beraberrrr :deli: :deli: :deli: _________________ motodragClub
kral_motodrag@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız