Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi

Eskişehir MD tanışma toplantısı 19-Ocak-Cumartesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer benide yaz :)ama cafenin yerini bilmiyorum?
05062248876 acil;)
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, eyvalah abi ben beko-loder le gelicektim artıkın bir dahaki toplantıya Gülümsüyorum
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esmuzo demiş ki:
slayer benide yaz :)ama cafenin yerini bilmiyorum?
05062248876 acil;)

adalar mıgrosun arka kapısından adalara dogru sola bakarak yuru gorursun zevk-ü sefa nasıl tarıf ama Alkışlıyorum
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel tarif :DToplantıda görüşmek üzere.
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, sen bekoyla gel bende CAT 12 G greyderle gelicem bi dahaki toplantıya.bugün valf grubunu topladım pazartesi,salı da motoru atarım üstüne bitti,çarşamba bi toplantı daha Çok gülüyorum puahuah Çok gülüyorum

esmuzo, inşallah anlamışsındır yerini.bende şöyle tarif edeyim harabe kafenin sokağından şair fuzuliye doğru giderken sağ tarafında kalıyor.sağlık pidenin 2 dükkan yanında.carpe diem'in sırasında.migrosun arka kapısı tarafından gelirsen carpe dieme gelmeden önce,harabe kafe tarafından gelirsen ares rock barı geçmeden önce.bulursun artık adalardaki kafelerin,barların yarısının reklamını yaptık tarif etçez diye Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anladım slayer muhite yabancı değilim bulurum Alkışlıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 18.01.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum İnşallah Toplantınız Güzel olur Bi Toplantıya Gelirim Yazın Ben De Bravo
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, inşallah kardeşim.bizim MDde motorun yıpranma gibi bi sorunu yok çok şükür gezeriz bol bol Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
rews
Üye
Üye

Nereden: eskysehyr

MesajTarih: 18.01.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer benim arkadaşım FLYCRAYZ'de gelecek oldumu haberin olsun...
Başa dön
rews Çevrimdışı rews Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rews, tamam haberimiz var yazmış zaten.tşk ederim hatırlattığın için.
Başa dön
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 18.01.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy be bi biz bulusamadıkk Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag_blk, ohoo daha siz kendi aranızda buluşamamışsınız.bende yazın balıkesirde çok motorcu var katılırım organizasyonlarına diyodum.yazın balıkesirde olma ihtimalim yüksekte.
Başa dön
motodrag_blk
Üye
Üye

Nereden: balikesir

MesajTarih: 19.01.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balikesirdede toplantııı istiyorummmm

[size=9][color=#999999]Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:[/color][/size]

[quote="slayer2694"][b]motodrag_blk[/b], ohoo daha siz kendi aranızda buluşamamışsınız.bende yazın balıkesirde çok motorcu var katılırım organizasyonlarına diyodum.yazın balıkesirde olma ihtimalim yüksekte.[/quote]
gell abiii gellll tekere cıkarızzz beraberrrr :deli: :deli: :deli:
motodrag_blk Çevrimdışı motodrag_blk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
angels_lie
Üye
Üye

Nereden: eSkİşEhİR

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım esk toplantısını kaçırdım Çok gülüyorum
bidhakine kısmet Göz kırpıyorum
Başa dön
angels_lie Çevrimdışı angels_lie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.01.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

günü geçmiş toplantı duyuru topici....
Kilitlendi.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal