Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 27 Ocak ŞİRİNCE Gezi Programı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 27 Ocak ŞİRİNCE Gezi Programı...

İZMİR MD 27 Ocak ŞİRİNCE Gezi Programı...
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:19    Mesaj konusu: İZMİR MD 27 Ocak ŞİRİNCE Gezi Programı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havalarında soğuk olması sebebiyle ne zamandır grup gezisi yapamıyorduk.Baktık ki bu aralar havalar güzel gidiyor, fırsat bu fırsat dedik Bravo

Günlerin kısa olması dezavantıjını göz önünde bulundurarak,kısa metrajlı bir gezi düşündük.

Biraz düşündüğümüzde Selçuk Şirince Köyünün, en uygun yer olduğuna karar verdik.

O gün hava biraz soğuk olursa da sakın üzülmeyin, çünkü Şirincenin birbirinden çeşit şarapları içinizi ısıtmaya yeterde artar Gülümsüyorum

Şarap ısıtmaya yetmezse,benim sıcak kanlılığım sayesinde üşümezsiniz Dil çıkarıyorum

Buna göre program ve güzergah şöyle olacaktır:

27 Ocak pazar günü sabah Kordon cafe önünde toplanıp, sahil yolundan Güzelbahçe üzerinden Bademler köyüne varacağız. Her zamanki kahvaltı salonumuz TOKATLI RIFAT USTA nın yerinde ballı kaymaklı,peynirli zeytinli,tereyağlı reçelli, sucuklu yumurtalı enfes kahvaltımızı yapıp yola devam edeceğiz.

Sonrasında Seferihisar üzerinden, Ahmetbeyli virajlarını geçip,Pamucaktan Selçuğa varacağız.

Şirincede tadımlık şarap içip ata bindikten sonra, hava kararmadan otoban üzerinden geri döneceğiz.

Etkinlik: Şirince gezisi
Etkinlik Tarihi: 27 Ocak 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:15
Toplanma Yeri:Kordon Cafe Önü
Hareket Saati:10:30

Daha önceki Şirince Gezilerimizden birkaç kare

İşte kahvaltı salonumuz

Vee Şirince

En son HalilRR tarafından 28.01.2008 - 20:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR şimdi Çevrimiçi HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yesss Dil çıkarıyorum atada bınecekmıyız ? bu gezı kacmaz ben ordayım Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglencelerrr

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Piknik olayı bekliyordum.. Neyseee.. Gülümsüyorum

İyi eğlenceler herkese.. Umarım hava güzel olur.. Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ahmet232
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selçuk bize 40 km kaçta selcukta olursunuz acaba ona göre geleyim
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, o fotoğraftaki sarı motor artık yok Ağlıyorum Anladın sen Bravo
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.01.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden iyi eğlenceler dilerim......... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 19.01.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her mekandan şarap tatmaya kalkarsanız işiniz iş valla Dil çıkarıyorum şaka bir yana elma ve kavun şarabını tavsiye ederim.. Bravo
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 19.01.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

bol bol fotoğraf bekleriz Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 19.01.2008 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soğuk olursa don cansın olmayalım sıkı giyinin.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 19.01.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onemlı bısı cıkmassa neden olmasın halılım rrr ım he he he sımdılık kal saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım

En son Yildiz_27 tarafından 19.01.2008 - 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 19.01.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, Senmi ordasın Şok oldum . Neden bana inandırıcı gelmiyor acaba Çok gülüyorum Çok gülüyorum

selis, Sen gel piknikte yaparız orda Çok gülüyorum

ahmet232, Tahminen 2 gibi oluruz...

bikehoper, Ama Mercedes Vito hala var Çok gülüyorum

ekamba, Sen gelsen şaşarım zaten...

born, Vayyy Mehmetim seni görmek güzel olacak Bravo

Yıldız_27. Nedemek şimdi bu. Sakın bana ben gelmiyorum deme Sinirlendim Sinirlendim
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konsepte aykırı ama arabayla giden olursa co-pilot olabilirim Gülümsüyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
seni daha çoook şaşırtacam ben.sabret sadece..... Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 19.01.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
HalilRR demiş ki:
seni daha çoook şaşırtacam ben.sabret sadece..... Gülümsüyorum

hııııııımmmm ne demek bu erbılıs yok sa yarın pıste sen demı gırıyosun ruzgaz gıbımı esıceksın acabaaaaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 1.09 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal