Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu mevsimde race motora binilir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu mevsimde race motora binilir mi?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 19.01.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Bu mevsimde race motora binilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar benim motoruma binemediğimden içim gidiyor.Yaz gelmedi şu 45-50 gün geçsede baharla birlikte motora binsem.Bu mevsimde motora binmenin ne gibi tehlikesi olur?Lastiklerin yol tutuşu vs gibi riskleri çok artarmı?Sıcaklık 10-12 derecede tehlikesi çok olurmu?
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillia, öncelikle neden binmediğini bir anlayabilsem Çok gülüyorum Cesaretinmi yok, korkuyomusun, hasta olma şüphesimi var olay nedir yani bir söylesen bizde ona göre cevap yazsak sana? Göz kırpıyorum

Ayrıca mevsimde o kadar kötü bişi yok hani kar yağsa yada dolu bastırsa bi yere kadar seni anlarımda şuan buradakimevsimde bişi yok Çok gülüyorum (istanbul) Engel teşkil eden bişi göremiyorum havada ben şuanda Gülümsüyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillia, kar olmadığı sürece soğuk havada limitleri zorlamassan her motor tarzına binilir.
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy soğuk mevsimde fren ve yol hakimiyetinin çok fazla olup olmadığını merak ediyorum.Yazın lastikler çabuk ısındığından yol tutuşu vb gibi durumlarda daha güvende hissediyorum kendimi.Ancak hava sıcaklığı 12 derece altında oldumu endişeleniyorum.Yaklaşık 3 yıldır motor kullanıyorum ancak 600 luk motora geçeli 7 ay kadar oldu bu nedenle buyukk cc lı makina hakimiyetini merak ediyorum.
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soğuk yada ıslak asfaltta temkinli ve tedbirli gidersen hiçbir sorun olmaz. Fren mesafeni, virajdaki hızını,takip mesafeni ayarlarsan güzel güzel binebilirsin. Bravo Motordelisi

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillia, bende soğuklarda canım isteyince biniyorum ama eldivenim maskem kaskım montum herşeyim tamam onun için üşüme olmuyor.sadece yolun güneş görmeyen yerlerinde dikkatli olmanı öneririm.
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprillia, işte bu şekil açık sorarsan daha iyi olur Göz kırpıyorum
cevaba gelirsek; yamaha_onur, da dediği gibi kar dışında soğuk,yağmur,çamur demeden tedbirini aldıktan sonra temkinli bir şekilde motorunu sürersin Göz kırpıyorum
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava yağışlı olmadığı sürece zeminde kuru olduğu sürece binilebilir tabiki sıcak asfaltla soğuk asfalt arasında anlatmaya gerek yok çok büyük fark var eğer kendini asfalta göre ayarlayıp gazlarsan bi sorun yoqq Bravo
bilal_R6 Çevrimdışı bilal_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun arkadaşlar fikir ve yardımlarınız için yarın işe mesaiye giderken motorla geleceğim.
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.01.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paran varsa herzaman alırsın sıkıntı yokk Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet)

MesajTarih: 19.01.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle bi binilirki...........hele karda.valla ben karda zevk için binirem.zaten normal havalardada zevk için binirem Gülümsüyorum
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadarda diil bencee kendini riskee atmaa yağış yoksa zeminde idare ederse bin yoksaa Allah korusun gümlersinn yinede senin biliceğin biişii..
bilal_R6 Çevrimdışı bilal_R6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.01.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

binilmezmi yawf daha az öce topanedeydik 30 tane ss makinayla Delirdim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr valla az bir güneş görünce garajda da motoru görünce içim eriyor...Gel yazzzzzzz gel de geniş geniş motorlara binelim.
Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-2 derecede bu sabah bindim ben, aslinda super bir olay hayatta hararet gordurmuyor soguk sagolsun ancak basamiyorsun dogal olarak sakin sakin, tadimlik Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal