Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600 cc eğitimi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600 cc eğitimi

600 cc eğitimi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar acaba 600cc motor ile eğitim veren bir yer biliyormusunuz...
ankara veya bursada olabılır....

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

yani race bi makine olucak
Dil çıkarıyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen daha önce vitesli motor kullandın mı ki hemen race istiyosun eeer kullanmadıysan önce vitesli motor eğitimi veren yerden al daha sonra race alırsın Bravo ne bu hemen raceye geçme istediği Çok gülüyorum birasçık yavaş olun yaw Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuman035, ben dedim abi ara gaz cekmeyin millet kuduruyor die Dil çıkarıyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.05.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yo vitesli kullanıyorum eğitim almak istiyorum sadece 600 race makine ile ankarada duymuştum..kawasaki zx6r ile eğitim veriyolarmış
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorcuman035, ben dedim abi ara gaz cekmeyin millet kuduruyor die

abi aslında race makinalara ayrı bi yol yapmak lazım Çok gülüyorum millet görünce unutamıyo Çok gülüyorum kardesim bilmiyorum race makina ile eğitim veren yer ama sen sen ol makinanın üzerine binince kendini kaybetme Bravo bu imkansız ama ben söyliyeyim bidaha Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.05.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi arkadasim var ama 1000 cc'den assasina egitim vermiyor yine de bi soriim Dil çıkarıyorum
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.05.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

U virajları 120 km ile dönmek, hayali bile heyecanlırıyorsa beni ara. Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bari almışken daha büyük bişi al derim.yavaş yavaş sonrada alışınca kendi çapında ustalaşırsın. Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XquioN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.01.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir arkadasım zx6r aldı. tecrübesi yok. daha önce hiç motor kullanmadı. ama simdiye kadar da bisey olmadı. nasıl oluyor anlamadım 1 hafta da alıştığını söyledi. hic motor kullanmadan 600cc kullanılabilir mi ?
Başa dön
XquioN Çevrimdışı XquioN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ernarbc
Üye
Üye

MesajTarih: 20.01.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanılır kullanılmasına ama Allah korusun bi gün sağ eline hakim olamayıp bi çewirirse o zaman anlar..
Başa dön
ernarbc Çevrimdışı ernarbc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 20.01.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.ulusanmotor.com Ankarada her türlü motorla eğitim veriliyo.tlf.dan ulaşıp konuşabilirsin.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XquioN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.01.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ernarbc demiş ki:
kullanılır kullanılmasına ama Allah korusun bi gün sağ eline hakim olamayıp bi çewirirse o zaman anlar..

gaza gelcek birisi değil bilincli ve neyin üstünde olduğunu bilen birisi olduğu için sorun yaşamadı simdiye kadar bundan sonrada yaşamaz inşallah
Başa dön
XquioN Çevrimdışı XquioN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.03.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak arkadaşım bende daha önce scooter dahil hiç motor kullanmama rağmen ilk motor deneyimim honda 600 f ile olmuştur.kendini kontrol ettikten sonra sorun olmaz ama arkadaşın dediği gibi sağ eline çok dikat et Bravo
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.03.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XquioN, en iyisini yapmış arkadaşın bilinçli ve kendine hakim olduktan sonra niye kaza yapsın isterse 1 yıl geçsin.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.03.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken demiş ki:
XquioN, en iyisini yapmış arkadaşın bilinçli ve kendine hakim olduktan sonra niye kaza yapsın isterse 1 yıl geçsin.

aynen katılıyorum zira benim de ilk motorum Zx-6r ve gayet sakin olarak öğrenmeye devam ediyorum
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal