Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dik yokuşta motor parketme tekniği...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dik yokuşta motor parketme tekniği...

Dik yokuşta motor parketme tekniği...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alperars
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.03.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Dik yokuşta motor parketme tekniği... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'ler merhaba.İstanbul gibi sık sık dik yokuşların bulunduğu yollarda parketme zorunluluğu herzaman karşımıza çıkabilir ve bu durum benim gibi acemi olan kullanıcıları zor durumda bırakabilir.Gerçi ben bu konuda bazı bilgiler edindim ama tecrübeli arkadaşlar bu konudaki deneyimlerini paylaşırlarsa eksik kalan birkaç detay da tamamlanmış olur sanıyorum. Çünkü öğrendiğim kadarıyla yanlış park yüzünden sık sık motoru devirme gibi sıkıntılar oluyormuş,hatta bu hatayı yılların motorcuları bile yapabiliyormuş.
Başa dön
alperars Çevrimdışı alperars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 10.03.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alperars, Dik yokuşta motor parketme tekniği... demissin ama hıc teknıkten bahsetmemıssın bıraz teknıkten soz ette bız de bılelım vede bılenler yazarsa sevınırım
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 10.03.2005 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumlara bakarsan sorunun cevabını bulabilirsin Dil çıkarıyorum
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5333
lınk de sorunun cevabı mevcut
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2005 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben etmem dik bi yokusa park.... aklim kalir valla....

duz biyere koyarim... sonra da yururum Gülümsüyorum

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2005 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tak 1. vitese yokuş yukarı park et ne olacakki Bravo Bravo Bravo
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 10.03.2005 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zafeRR demiş ki:
tak 1. vitese yokuş yukarı park et ne olacakki Bravo Bravo Bravo

abi bizim ulkemızde meraklı cok gelır bırı debriyaja basarsa noalcak :md:
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alperars
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.03.2005 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öğrendiğim kadarıyla dikkat edilmesi gereken ilk nokta şu Bike_Boyzz.bi kere yan ayak kesinlikle eğim yönünde olacak,aksi durum fizik kurallarına aykırı olur haliyle Çok gülüyorum ikinci nokta ise motor eğimle hafif bir açı yapacak şekilde park yerine yanaştırılacak ve ağırlık merkezinin yan ayak tarafında olmasına(çok aşırıya kaçmayacak şekilde) dikkat edilecek.
Başa dön
alperars Çevrimdışı alperars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.03.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herzaman motorun arkası rampa assagıya durmalıdır bu sekılde hıcbır korkunuz olmasın::::Gülümsüyorum)))))
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal