Tarih: 10.03.2005 - 11:57 Mesaj konusu: Dik yokuşta motor parketme tekniği...
MD'ler merhaba.İstanbul gibi sık sık dik yokuşların bulunduğu yollarda parketme zorunluluğu herzaman karşımıza çıkabilir ve bu durum benim gibi acemi olan kullanıcıları zor durumda bırakabilir.Gerçi ben bu konuda bazı bilgiler edindim ama tecrübeli arkadaşlar bu konudaki deneyimlerini paylaşırlarsa eksik kalan birkaç detay da tamamlanmış olur sanıyorum. Çünkü öğrendiğim kadarıyla yanlış park yüzünden sık sık motoru devirme gibi sıkıntılar oluyormuş,hatta bu hatayı yılların motorcuları bile yapabiliyormuş.
alperars, Dik yokuşta motor parketme tekniği... demissin ama hıc teknıkten bahsetmemıssın bıraz teknıkten soz ette bız de bılelım vede bılenler yazarsa sevınırım _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
abi bizim ulkemızde meraklı cok gelır bırı debriyaja basarsa noalcak :md: _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
öğrendiğim kadarıyla dikkat edilmesi gereken ilk nokta şu Bike_Boyzz.bi kere yan ayak kesinlikle eğim yönünde olacak,aksi durum fizik kurallarına aykırı olur haliyle ikinci nokta ise motor eğimle hafif bir açı yapacak şekilde park yerine yanaştırılacak ve ağırlık merkezinin yan ayak tarafında olmasına(çok aşırıya kaçmayacak şekilde) dikkat edilecek.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız