Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..

hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süper olmuş Alkışlıyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
drtimsah
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbilciim, Hollanda da ki arkadaşlarına adımıza teşekkür et Kenan'a sahip çıktıkları yalnız olmadığını gösterdikleri için ... O'na sahip çıkmaları çok güzel gerçekten ....

İnşallah yaza gelirlerse biz de tanışıp şahsen teşekkür ederiz tabii....

Buarada bu güzel topic için sana da teşekkürler tabii , eksik olma ...
Başa dön
drtimsah Çevrimdışı drtimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onlar yalnız olamaz zaten.Kenan'ın takım Hollanda'lı.Kenan Hollanda'da.Assen'deki yarış sanki TR'de gibi olacak.Tüm Hollandalı'larda destekleyecek.Artık ellerinde TR bayraklı Hollandalı'larda göreceğiz bol bol
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way bea.abi büyük iş bea.helal olsun.kenan ai ye destek Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Bravo Gülümsüyorum
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar güsel bir atmosfer var Alkışlıyorum
paylaşım için teşekkür
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten süper resimler paylaşım için saol. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ERRAY
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe ekip 10 numara Gülümsüyorum cok güzel resımler keske bızde orda olabilseydık dogrusu baya güzel geçmiş Gülümsüyorum

Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
ERRAY Çevrimdışı ERRAY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum erbil abi haklısın türkün türkten başka dostu yok resimler için teşekkür ederim

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be güsel bi etkinlik olmuş Bravo

erbil başkan sen nerden tanıyon bunları yurtdışı bağlantıların sağlam mı yoksa Göz kırpıyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drtimsah Te$ekkürlerini buradaki arkada$lara iletirim. Biz Hollanda'da ya$ayan ve günden güne büyüyen, motor sevdasiyla, Kenan'i desteklemek için elimizden geleni yapiyoruz.
Sadece Hollanda degil tabi. Almanyada çok daha fazla organize gruplar var...
Muhtemelen 2 yada 3 haziran ya 6 arkada$la Çe$me yada Izmire gelecegiz gemiyle.... Oradan Türkiye turuna çikacagiz..
In$allah sizler bizi kar$ilayip tani$ma firsatimiz olur Bravo

GSXR-PRO tam üstüne bastin! Hollandali'larda (ki çekemeyende çok var) Kenan'i destekliyo.
Yilin 4.cü yari$i 27 nisan Hollanda/Assen'da olacak. Biz büyük bi grup halinde gidip bayraklarimizi sallayacagiz Bravo
Biletler 60 euro (ana tribün) gelirim diyen varsa???

Chickyy kapimiz her zaman açik Levent, Berlin Hollanda ne kadarki? Az önce baktim, Berlin'den benim oturdugum yere, 640 km'cik Bravo
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İstanbul / Anadolu Yakası

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun gurbetçi kardeşlerimize Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abim öncelikle böyle güzel sıkı ve kopmayan arkadaslara sahip oldugun için çok şanslısın gerçekden senin için büyük gurur verici bişey Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum eeee tabi akrep burcuyuz nede olsa muabbetimiz iidir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum gerçekden 10 numara ekambasın seni çok seviyom bilion zaten Gülümsüyorum bu güzel paylaşım için teşekkürler süper ve gurur verici bi paylaşım Bravo OK Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzel toplantı topic bu bence Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helalk beeee....
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 21.01.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper, harika, müthiş , harikulade, güzel , süper demişmiydim Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
2. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal