Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..

hollandadaki kankilerimin kenan sofuoğlu ziyareti..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.01.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz kıçımızın dibindeki bursaya,ankaraya gidemezken adamlar hollandadan kalkıp almanyaya gidiyolar helal olsun.çok da güzel bi organizasyon malum kenan'ın desteğe ihtiyacı var ona çok güzel moral olmuştur.Allah bizede böyle günler nasip eder inşallah.Kenan'a başarılar diliyorum.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 21.01.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Nereden çıkardın Hollanda'dan Almanya'ya gittiklerini Gülümsüyorum
TenKate Hollanda takımı.Kenan Hollanda'da anlayacağın.Arkadaşlar bir şehirden öbürüne gidiyor anlayacağın.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingsemo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar: birisi bu konuyu topik olarak açabilir mi?
kenan sofuoğlu için yapılacak bi davet tüm motorcuları toplasak mı en iyisi alttaki bilgi detayıyla.

"Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan Gelen Bildiri... 2007 sezonunun Şampiyonlarının kupalarına kavuşacağı bu önemli günün heyecanını bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.Gururumuz Kenan Sofuoğlu'da bizlerle bu önemli geceyi paylaşacak.Türkiye Motosiklet Federasyonu9 Şubat 2008Saat: 20:00Ege Üniversitesi Kampüs Kültür MerkeziBornova-İZMİR" Gitmeye imkanı olan motordelisi üyeleri Kenan'ı yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz...
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrix_neo, motor km yapar senin gitmezsin... Gülümsüyorum

Çok güzel bir şey yapmışlar tebrikler...
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R-tugrul, helal olsun size.şimdi abi siz kenan abi yi ziyarete gittiniz tamam.peki kenan abi den msn adresini aldınızmı ?.abi lütfen aldıysanız verebilirmisiniz ? ? ? Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kingsemo, abi ben gelemem.ahhhhhhhhhh keşke izmir de otur saydık ta gitseydikkkkkkk Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, GSXR-PRO, KoRRhan, Bilemir, zxr_kadri, ArapKadri, volkanoptik, bulosel,
Hayabusa,yunusxy, bonsaii, motorcucihan, hakann, motorsado, deliemin, kamela,
ERRAY, cenkowski, motodrift, drtimsah, yunusxy,WarCer, kingsemo, slayer2694,
hepinize ayrı ayrı youmlarınız için hollandadaki tüm dostlar adına teşşekür ediyorum
kendileri topiği takip etmekle beraber çok mutlu olduklarını msn den paylaşılıyorlar benimle,
sanırım kısa zmn da üye olurlar kendileri de.... Bravo Bravo

R-tugrul demiş ki:
Ellerine saglik Erbil'cigim, can dostum, te$ekkür ederim.....
O gün inan soguktan donduk ama inan degdi. Kenan'la birlikte oldugumuz dakikalar isindik....
Tepkisini görmeli ve duymaliydiniz Kenan'in: "Aaa, Hollanda'da böyle organize Türk motorculari varmi?" diye $a$irmi$ti...
Diger tüm arkada$larada t$k ederim, tepkilerinden dolayi...
Erbil, henüz belli degil. ya Çe$me, yada Izmir'e gelecegiz gemiyle...
gelinde,ister gemiyle ister roketle neyle gelirseniz gelin ama gelin Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
asıl ben teşekkür ederim beraberce bu güzel etkinliği planlayıp gereçekleştirdiğiniz için,can dostum Bravo
bu arada sizin site adresini veriyorum merak edenler girip bakması için; www.hyves.nl Gülümsüyorum

yc_ demiş ki:
vay be güsel bi etkinlik olmuş Bravo
erbil başkan sen nerden tanıyon bunları yurtdışı bağlantıların sağlam mı yoksa Göz kırpıyorum
hollanda da doğdum 20 yıla yakın zmn nımda orda geçti,
müsade etki az ortamım olsun artık Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kingsemo, oraya dawetiye aldık,bikaç kankimle birlikte iştirak edeceğiz Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey süper ötesi.kenan sofuoğluna başarılar diliyorum.fotolara bayıldım.ne kadar güzel bir dostluk mücadelesi Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bıse yapmıslar helal olsun bakalım mete_han abıde yaza zıyaret edelım dıyodu adapazarına gıdıp ama organızazyonu yaapsınlarda bı bızde gıdelım kısmetse cok guzel olur aslında Bravo Alkışlıyorum

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke yakın olsada bizde ziyaret edebilsek.süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekden süper ve benim en büyük hayalim ve gerçekleştircek olduğum bir iş olan hollandaya suzuki hayabusayla gitmek orda olan teyzem e ziyarete söz verdim ve en kısa zaman da da yapacağım sadece 2 veya 3 senesi var ama olsun Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, valla ben demedim ekamba demiş Çok gülüyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekden süper ve benim en büyük hayalim ve gerçekleştircek olduğum bir iş olan hollandaya suzuki hayabusayla gitmek orda olan teyzem e ziyarete söz verdim ve en kısa zaman da da yapacağım sadece 2 veya 3 senesi var ama olsun Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu çocuklar tartışmaya açmak için demiyorum amaaaaaa nerden çıkarıyorsunuz türkün türkten başka dostu yoktur lafını . hangi milletten olursa olsun . İNSAN olsun .gerisi boştur
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Ertuğrul ve arkadaşların toplanıp birbirine Kenan'a bukadar sahip çıkması gurur verici Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingsemo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.01.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar birisi benm yolladıım konuyu topic olarak açabilir mi?? ben nerden ayarlayacaımı bilmiorm ltfn
Başa dön
kingsemo Çevrimdışı kingsemo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal