Tarih: 21.01.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
biz kıçımızın dibindeki bursaya,ankaraya gidemezken adamlar hollandadan kalkıp almanyaya gidiyolar helal olsun.çok da güzel bi organizasyon malum kenan'ın desteğe ihtiyacı var ona çok güzel moral olmuştur.Allah bizede böyle günler nasip eder inşallah.Kenan'a başarılar diliyorum.
Tarih: 21.01.2008 - 19:58 Mesaj konusu:
slayer2694, Nereden çıkardın Hollanda'dan Almanya'ya gittiklerini
TenKate Hollanda takımı.Kenan Hollanda'da anlayacağın.Arkadaşlar bir şehirden öbürüne gidiyor anlayacağın. _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
selam arkadaşlar: birisi bu konuyu topik olarak açabilir mi?
kenan sofuoğlu için yapılacak bi davet tüm motorcuları toplasak mı en iyisi alttaki bilgi detayıyla.
"Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan Gelen Bildiri... 2007 sezonunun Şampiyonlarının kupalarına kavuşacağı bu önemli günün heyecanını bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.Gururumuz Kenan Sofuoğlu'da bizlerle bu önemli geceyi paylaşacak.Türkiye Motosiklet Federasyonu9 Şubat 2008Saat: 20:00Ege Üniversitesi Kampüs Kültür MerkeziBornova-İZMİR" Gitmeye imkanı olan motordelisi üyeleri Kenan'ı yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz...
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 1891 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 21.01.2008 - 20:21 Mesaj konusu:
R-tugrul, helal olsun size.şimdi abi siz kenan abi yi ziyarete gittiniz tamam.peki kenan abi den msn adresini aldınızmı ?.abi lütfen aldıysanız verebilirmisiniz
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 21.01.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
emrerr, GSXR-PRO, KoRRhan, Bilemir, zxr_kadri, ArapKadri, volkanoptik, bulosel,
Hayabusa,yunusxy, bonsaii, motorcucihan, hakann, motorsado, deliemin, kamela,
ERRAY, cenkowski, motodrift, drtimsah, yunusxy,WarCer, kingsemo, slayer2694,
hepinize ayrı ayrı youmlarınız için hollandadaki tüm dostlar adına teşşekür ediyorum
kendileri topiği takip etmekle beraber çok mutlu olduklarını msn den paylaşılıyorlar benimle,
sanırım kısa zmn da üye olurlar kendileri de....
R-tugrul demiş ki:
Ellerine saglik Erbil'cigim, can dostum, te$ekkür ederim.....
O gün inan soguktan donduk ama inan degdi. Kenan'la birlikte oldugumuz dakikalar isindik....
Tepkisini görmeli ve duymaliydiniz Kenan'in: "Aaa, Hollanda'da böyle organize Türk motorculari varmi?" diye $a$irmi$ti...
Diger tüm arkada$larada t$k ederim, tepkilerinden dolayi...
Erbil, henüz belli degil. ya Çe$me, yada Izmir'e gelecegiz gemiyle...
gelinde,ister gemiyle ister roketle neyle gelirseniz gelin ama gelin
asıl ben teşekkür ederim beraberce bu güzel etkinliği planlayıp gereçekleştirdiğiniz için,can dostum
bu arada sizin site adresini veriyorum merak edenler girip bakması için; www.hyves.nl
yc_ demiş ki:
vay be güsel bi etkinlik olmuş
erbil başkan sen nerden tanıyon bunları yurtdışı bağlantıların sağlam mı yoksa
hollanda da doğdum 20 yıla yakın zmn nımda orda geçti,
müsade etki az ortamım olsun artık
herşey süper ötesi.kenan sofuoğluna başarılar diliyorum.fotolara bayıldım.ne kadar güzel bir dostluk mücadelesi _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 724 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 21.01.2008 - 20:37 Mesaj konusu:
cok guzel bıse yapmıslar helal olsun bakalım mete_han abıde yaza zıyaret edelım dıyodu adapazarına gıdıp ama organızazyonu yaapsınlarda bı bızde gıdelım kısmetse cok guzel olur aslında _________________ sabırlı olmak bir erdemdir
gerçekden süper ve benim en büyük hayalim ve gerçekleştircek olduğum bir iş olan hollandaya suzuki hayabusayla gitmek orda olan teyzem e ziyarete söz verdim ve en kısa zaman da da yapacağım sadece 2 veya 3 senesi var ama olsun
gerçekden süper ve benim en büyük hayalim ve gerçekleştircek olduğum bir iş olan hollandaya suzuki hayabusayla gitmek orda olan teyzem e ziyarete söz verdim ve en kısa zaman da da yapacağım sadece 2 veya 3 senesi var ama olsun
yahu çocuklar tartışmaya açmak için demiyorum amaaaaaa nerden çıkarıyorsunuz türkün türkten başka dostu yoktur lafını . hangi milletten olursa olsun . İNSAN olsun .gerisi boştur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız