Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 352 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 21.01.2008 - 19:28 Mesaj konusu:
alfa, eline koluna sağlık gerçekten çok güzel bir topic olmuş herkesin okuması gereken değerli bilgiler var.Emeğin için çok teşekkür ederim! _________________ Cbr 125r
teşekürler ama yine de sadece okumakla kalmayıp uygun şart ve zeminlerde deneyerek sindire sindire hazırlanırsak kötü sürprizlerle karşılaşmadan motosıkleti uzun yılllar kulanabiliriz.
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 701 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 21.03.2008 - 22:19 Mesaj konusu:
bu konuya en ıyı acıklama srad-handan gelmelı bence nede olsa adam cesme otobanlarının ve hatta turkıyede kafa tutabılıcek adam yokmus ona kendısının goruslerı bunlar ona sormak lazım yolda neler yapmak lazım _________________ Yakında Herşey Daha Güzel Ve Farklı Olucak
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5835 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.03.2008 - 03:06 Mesaj konusu:
kamberhan, nur içinde yat kardesim,burda yorumunu görünce tuhaf oldum!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 296 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 09.04.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
Alfa ,emeğine sağlık arkadaşım,çok güzel bir çalışma olmuş ,bu tür yararlı bilgilerin yeni sürücülere çok faydalı olacağını düşünüyorum hatta bizlere bile yararı mutlaka olmuştur (viraj tekniğinde ben bir hatamı buldum sayende ) tekrar ellerine sağlık diliyorum ,bu tür yararlı bilgilerlerini okumak için herzaman bekliyorum ve bekliyoruz hayırlı günler dilerim _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız