abi ömrümü yidi, yaşlandım burda 2 saattir okuyorum haala bitiremedim, membrandan mamül yüksek teknoloji ürünü hiper süper sentetik polyprophen çekim karşı duyarlı indiksiyon bobinli ateşlemeli kendinden çakmalı, sevmeli, hatırlamalı, incitmemeli.... ne bu abi ya? elimde böyle malzeme olsa uzay gemisi yaparım.
mete _han teşekkürler tabii biz okuma özürlü bir toplum olduğumuz için iki sayfalık kısacık bir yazı bi,le uzun görünebiliyor emeğine ellerine sağlık .
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.05.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
valla abi okudum desem yalan olur... sonra okurum desem.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 30.05.2008 - 00:14 Mesaj konusu:
oy oy oy cok uzunmus özetini cıkaralım desek yine de uzun olur paylasım icin saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 25.06.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
Alıntı:
abi ömrümü yidi, yaşlandım burda 2 saattir okuyorum haala bitiremedim, membrandan mamül yüksek teknoloji ürünü hiper süper sentetik polyprophen çekim karşı duyarlı indiksiyon bobinli ateşlemeli kendinden çakmalı, sevmeli, hatırlamalı, incitmemeli.... ne bu abi ya? elimde böyle malzeme olsa uzay gemisi yaparım.
Hakikaten süpeer bilgiler bunları sindirmek çok zaman alacak sabitlenmesi iyi olmuş takıldıkça bakarız elinize sağlık..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız