Tarih: 22.01.2008 - 19:41 Mesaj konusu: ayrıntılı harita
Selam arkadaşlar belki topik daha önce açılmış olabilir, ben "arama" kısmından bulamadığım için yazıyorum
http://www.turkish-media.com/y_h/turk_map.htm
adresinde güzel bir Türkiye Karayolları Haritası var 4 x 9 = 36 kare ve bunlar da kendi içinde 4'e ayrılarak tam 144 kareden oluşuyor ve tıkladığınızda göreceksiniz oldukça güzel.
daha önce bir kaç parçasını sihay beyaz da olsa çıkararak kullanmıştım, çok faydalı.
Şimdi asıl konuya geleyim,
Aramızda bu haritayı tek parça olarak birleştirebilecek kadar bu işlerden anlayan bi arkadaş var mı?
Yani bilgisayarımızda da olsa sağlam bir haritamız olsun.
Saygılar...
Arkadaşlar linki gönderme sebebim burdaki haritanın parçalarını birleştirip tek parça bir harita olmasını sağlamak, ben beceremedim
Bunu nasıl yapabilirz, bilen biri anlatsın yada yapsın bizde faydalanalım,
ilginiz için çok teşekkür ederim
saygılar...
Tarih: 18.04.2008 - 18:38 Mesaj konusu:
tornado57, rutin güzerhanızdan sapmak yanii ani yoldan cıkmak istiyorsanız ki ben sıkca yaparım mutlaka seyahat cantanızda detaylı bölge ve tr haritası bulundurulmalu paylasım icin saol _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız