Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ayrıntılı harita

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ayrıntılı harita
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 22.01.2008 - 19:41    Mesaj konusu: ayrıntılı harita Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar belki topik daha önce açılmış olabilir, ben "arama" kısmından bulamadığım için yazıyorum
http://www.turkish-media.com/y_h/turk_map.htm
adresinde güzel bir Türkiye Karayolları Haritası var 4 x 9 = 36 kare ve bunlar da kendi içinde 4'e ayrılarak tam 144 kareden oluşuyor ve tıkladığınızda göreceksiniz oldukça güzel.
daha önce bir kaç parçasını sihay beyaz da olsa çıkararak kullanmıştım, çok faydalı.
Şimdi asıl konuya geleyim,
Aramızda bu haritayı tek parça olarak birleştirebilecek kadar bu işlerden anlayan bi arkadaş var mı?
Yani bilgisayarımızda da olsa sağlam bir haritamız olsun.
Saygılar...
Başa dön
tornado57 Çevrimdışı tornado57 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.01.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler.bu linki "faydalı linkler" forumuna da yazarsan aradığımızda rahatça bulabiliriz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.01.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mantar Pano dan devam ediyoruz....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.01.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tornado57, ellerine sağlık Alkışlıyorum
flash55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çarşamba

MesajTarih: 22.01.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzel yol haritası opet yol haritası bir bakın derim yinede tşk
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 22.01.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık paylaşım için teşekkürler...
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 22.01.2008 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 22.01.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzell Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 22.01.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tornado57, kemal abi eline sağlık faydalı olacağı kesin.teşekkürler Bravo Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.01.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 22.01.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar linki gönderme sebebim burdaki haritanın parçalarını birleştirip tek parça bir harita olmasını sağlamak, ben beceremedim Üzgünüm
Bunu nasıl yapabilirz, bilen biri anlatsın yada yapsın bizde faydalanalım,
ilginiz için çok teşekkür ederim
saygılar...
Başa dön
tornado57 Çevrimdışı tornado57 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 18.04.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tornado57, rutin güzerhanızdan sapmak yanii ani yoldan cıkmak istiyorsanız ki ben sıkca yaparım Gülümsüyorum Gülümsüyorum mutlaka seyahat cantanızda detaylı bölge ve tr haritası bulundurulmalu paylasım icin saol Bravo
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.04.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için saol.. Bravo ayrıca kara yollarının resmi sitesindende en detaylı güncel haritayı ve hatta yol çalışmalarını bile görebilirsiniz... Alkışlıyorum
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 18.04.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için teşekkürler faydalı konuların için Bravo
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 18.04.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alın bakalım işte size tam hali haritanın karayolları genel müdürlüğünde var Bravo

http://www.kgm.gov.tr/images/turkiye.jpg

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal