Tarih: 27.06.2006 - 23:58 Mesaj konusu:
Necromanger, herhangi bir otoparka sabahın erken saatlerinde gidersen, ya da haftasonu bir okulun bahçesine, böyle bir yer bulabilirsin diye düşünüyorum. Biraz acemi işi olduğundan bahsetmişsin, bence bu konuda yanılıyorsun. Bence 40000km tecrübesi olan kişilerin bile ara sıra yapması gereken şeyler diye düşünüyorum. Yine bence diyerek söylüyorum, yavaş hızlarda motosiklet kontrolü bu işin temelidir. Çok klasik bir laf vardır, İstanbul'dan Antalya'ya kadar gider gelirsin, ama düz çizgi üzerinde 5km/s hızla gidemezsin. Önüne birşey çıktığında kıvırmaca yapamazsın. Yavaş hız çalışmalarını, 2 hafta yapmasam anında köreliyorum, dediğim gibi bu tip egzersizleri ne kadar tecrübesi olursa olsun, herkes belli dönemlerde yapmalı. Bir de, "bunlar acemi işi" diyerek bazı arkadaşlarımızın hevesini kırmış ve onları bu tür çalışmalardan mahrum bırakmış olabiliriz. Bu tabiri kullanmamalıyız diye düşünüyorum. Tabi ki bir konuda haklısın, bunlar ileri seviye teknikler değil, o yüzden basit bulmuş olman doğal. Yine de düşüncelerini ifade ettiğin için çok teşekkür ederim. Umarım seni kırmamışımdır ve kendimi yanlış ifade etmemişimdir. _________________ GSX 1300 R
süper bi yazı olmuş gece oluşundanmıdır bilinmez okurken biraz sıkılsamda gerçekten çok sağlam bi ders oldu teşekkürler _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız