Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Yılı Gurur tablomuz (Fotograflı,videolu anlatım)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hakan başkan sadece Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum en büyük m.d Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
954RR
Üye
Üye

Nereden: İST - Maltepe

MesajTarih: 01.01.2008 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Helal olsun....
Başa dön
954RR Çevrimdışı 954RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.01.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeği geçen herkese yürekten sevgiler ve saygılar, gurur verici gerçekten Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 01.01.2008 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi'ne 2008 yılında da başarılar.!!
Serter_Sert
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 01.01.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte biz buyuz

Başkanım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.01.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam 2008 yılının ilk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik..Ve bu gurur tablomuzdan çok daha ötesi için 2008 MD Spor Kulübü etkinliklerini planladık..
MD grubu her yeni senede bir önceki seneyi aratmamak için düşünecek ve çalışacaktır..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 02.01.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanın gögsü kabarıyo bunları gördükce forever M D Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 02.01.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Harbiden insanın gögsü kabarıyor.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 23.01.2008 - 04:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artik Avrupaya açilma vakti gelmi$ Hakan D. Bravo
Foto'lar süper!!!!!
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan bide motorculara serseri diyolar bakında görün motorcuları hakan abiye ve ekibine çoook teşekkür ederim göğsüm kabardı valla bu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 19.02.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha oncede soyledım md ye uye olmaktan
bır parcası olmaktan cok gurur duyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Onat korkusuz.....

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.03.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize teşekkür ederiz arkadaşlar..
2008 yılı çalışmalarımıza şimdiden başladık..
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ ile başlayıp, birçok duyarlı etkinliğe imza atacagız..
Hepinizin desteği ile...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 04.03.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu videolar ve resimlerin hepsini alsam da bi tanıtım filmi tarzı bi yıllık yapsak güzel olur sanırım

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erinch
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist/kadıköy

MesajTarih: 11.07.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi süper yaaa Gülümsüyorum
başarılar diliyorum Gülümsüyorum
zaten bu kafayla değil seni, evi bile zor bulurum...
Başa dön
erinch Çevrimdışı erinch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 11.07.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeği Geçen herkeze çok teşekkürler sizler bizleri çok güzel şekilde temsil ediyorsunuz bundan eminiz başarıların bu projelerin devamını dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 şimdi Çevrimiçi Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal