Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 10.03.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yalan söyleyim kasklarımı görünce içim bir hoş oldu darısı herkesin başına Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.03.2005 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kulüp için ilk etkinlik yolda,bu gün TRACK DAY için temaslarım oldu ve hepsi olumlu geçti..
Yakında İzmir ve İzmit yarış pisti MD CLUB için açılacak..
Burda Kulüp üyeleği önemli olacak..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 10.03.2005 - 15:16    Mesaj konusu: deli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dramyum demiş ki:
Ne yalan söyleyim kasklarımı görünce içim bir hoş oldu darısı herkesin başına Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Benimde hosuma gitti ve gurur duydum boyle guzel bir ortamda yeni dostlarim oldu. Bunlari gerceklestiren Hakan R1 Rabbit ve diyer moderatorler sag olsun verdikleri emekler sonuc gostermeye basladi, Tebrik Ederim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum :md:
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Selo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Alsancak-Izmir

MesajTarih: 10.03.2005 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1 Track Day'in tarihi belli olur olmaz haber verirsin demi? Birde 24 nisanda Izmir'de yaris var, Track Day ondan once mi sonra mi olacak?
Başa dön
Selo Çevrimdışı Selo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.03.2005 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hakan_R1 Track Day'in tarihi belli olur olmaz haber verirsin demi?

Bununla ilgili duyuruyu yapacagız..Tarih konusunda çalışmalarımız var.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.03.2005 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evraklarimizi ve eft mizi yaptik gönderdik... ama Hakan_R1, den istedigim telefon hala gelmedi.. bi telefon numarasi versen...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.03.2005 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0537 678 26 66
Çekinmeden arayabilirsiniz..
Sabah 07:00 ye kadar çalıştıgım için Öglene kadar telefonum kapalı olur..
Öglen saat 13:00 den sabah 07:00 ye kadar arayabilirsiniz..

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 11.03.2005 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerekli evrakları Kargo ıle gönderirseniz daha kısa sürede ve daha güvenli bir şekilde elimize ulaşacaktır..
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1,
Klübün interaktif hesabı açıldı mı?
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.03.2005 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valilik tarafından açılan MD Motosiklet Spor Kulübü hesabı adına interaktif hesabımız açıldı,
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Dododmes çabalarına hayranım Dil çıkarıyorum

Başa dön
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 12.03.2005 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben nası üyeolcam.ugraşıyorum ama beceremiyorum.PHAETONW12,sen bi el atıver benim yerime şu iş için.benim ne yapmam gerekiyosa buradan yapayım.
Alıntı:

1.Üyelik dilekçesi (1 adet) İndir
2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 adet)
3.Üye Bilgi Formu (1 adet) İndir
4.Vesikalık Fotoğraf (1 adet)

nüfus cüzdanıyla foto tamamda indir dediklerinizi ben indiriyorum ama gerisini getiremiyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2005 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serres,
İndirdiklerini print et, sonra da doldur. Üyelik internet üzerinden yapılmıyor. Doldurduğun formları ve diğer tüm evrakları MD Spor Klübü adresine postalayacaksın.
Kolay gelsin.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 12.03.2005 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dodomes,sagol dostum.yaptım ben o işi.daha doğrusu başarabildim. Bravo
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O halde, şimdiden üyeliğini kutluyorum serres, Dil çıkarıyorum
Başa dön
mupe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::__TEKIRDAG__::...

MesajTarih: 15.03.2005 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Hakan_R1, tüm evrakları dün kargoladım. İşbankası' na havalemi de yaptım. :md: Artık tek beklediğim üye kartım ve altın kasklarım... Bravo Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mupe Çevrimdışı mupe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal