Tarih: 14.03.2008 - 03:30 Mesaj konusu:
xneslihanx, Buralarda her pazar oto pazarına paralel kuruluyor zaten vitrinler fakat maalesef bu islerin bile ciddi esnafları simsarları olusmus durumda büyük makina satacak insanların sinir sisteminin cok kaldıracagını düsünemiyorum ayrıca motosiklet alımı ulu orta her alanda yapılamaz ki her gelen bas calıstıralım ses dinleyelim derse vay satıcının akıl saglıgına tabii meraklı ama bir o kadar da sacma sapan soru yöneltecek tipler olacaktır düsünsenize abii kac basıyo bu,abi gercekten yazanı görüyor mu anaaaaaa motora bak yok lan sagda duran daha manyakmıs ne kacar simdi o bende olacak var yaaaaaaa........vs vs vs allah yardımcınız olsun umarım beklentiyi karsılar _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
selam
eylül ayında 2008 honda cbf 600 abs banka kredisiyle aldım
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
.....az önceki mesajı yazarken yanlışlıkla gönderdi........
herneyse taksitleri ödeyemedim...motor 2000kmde ve 2010 a kadar muayenesi tamam bakırköyde bir kasaba götürdüm 8000 verdiler ama motora kıyamıyorum.....satışını veremem çünkü banka rehni var...yükseltmek için satmam lazım ama durumum uygun değil....aynı durumda veya bu duruma göre zzr 1100 ü olan birisiyle 92 97 arası model de olur kabul eden olursa takas etmek isterim yardımcı olabiliriseniz sevinirim saygılar
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız