Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordan ibaret degil...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordan ibaret degil...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Motordan ibaret degil... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takdir edersiniz ki sitemiz motosiklete dair konuları paylasmak adına Türkiye'de tek olan bir portal konumunda...
Ama 1 aydır gördügüm yardimlasma bu sitenin bundan ibaret olmadigini tekrar gösterdi.
Son zamanlarda bir yakınımın Konya'da yapılması gereken işleri vardı.
Ben hiç gitmedim Konya'ya... O yüzden kendim yardımcı olamadım. Fakat KONYA M.D. 'li abilerim HaYaBuSa ve zxrhalit sagolsunlar ne mesajlarımı ne aramalarımı yanıtsız bıraktı. Tatlı dilleriyle, cana yakınlıklarıyla ellerinden gelen yardımda bulundular. Bu bana yine bir kere daha bu portaldaki dayanısmanın sadece motosikletten ibaret olmadıgını gösterdi.

SanaL Dostluklara güven olmaz genelde ama burada gercek dostlukları bulmak mümkün...

Yine teşekkürler Konyalı Motordelisi büyüklerim ,
Tesekkürler Halit ve Ahmet abilerim,
Ve iyi ki varsın M.D. OK

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşa sen md Alkışlıyorum
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birimiz Hepimiz, Hepimiz Birimiz İcin M.D adına............. Bravo
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md kardeşliği Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo m.d ve
halile ahmet Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HaYaBuSa ve zxrhalit

guzel davranış.. Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 24.01.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 24.01.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum md farkı Alkışlıyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 24.01.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gerekende bu zaten Alkışlıyorum

Y.N___4ever

Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 25.01.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendilerine buradan tekrar teşekkür ediorum.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 25.01.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD Farkıda burda zatenn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 25.01.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bize yakışan budur zaten md liler herzaman heryerde bir aşiret gibi birbirlerine bağlı olmalıdırlar (ÇOK YAŞA MD AŞİRETİ) Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.01.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İŞTE BU Alkışlıyorum
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 25.01.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amaç zaten mesaj yazıp sözde kardeşlik değil.. İşte yeri geldiğinde reel hayatta da uygulamak..

deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 25.01.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md Çoook seviyorum Bravo
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.45 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal