Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Name Ekin-Türkiye'nin en hızlı kadını

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Name Ekin-Türkiye'nin en hızlı kadını

Name Ekin-Türkiye'nin en hızlı kadını
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 25.01.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler name ekin Alkışlıyorum
daha önceden de bi yazını okumuştum.ama bu daha etkileyici oldu.
umarım başarılarının devamı gelir.söze gerek yok böyle başarılarda
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

unutmadan başlık açıp bizimle paylaşan arkadaşımızı da tebrik ederim

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tkalfaoglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Urla Izmir

MesajTarih: 25.01.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim, çok gururlandım!
Başa dön
tkalfaoglu Çevrimdışı tkalfaoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 25.01.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ablacım yolun açık olsun kadın veya erkek bu devirde bi fark yok her isteyen bu işi bilen piste çıkabilir Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.01.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ablacım tekrar tebrik ediyorum seni Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
he-man
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.01.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah sporla ilgili birçok dalda kendini göstermiş.
Tabiki aile desteğide çok önemli bizimkiler olsa onu yapma düşersin bunu yapma kayarsın dersin dizlerinin dibinde oturtur.
Kenisini ve ailesini kutluyorum pistlerde bir bayan sürücü görmek çok güzel yolun açık olsun...
Başa dön
he-man Çevrimdışı he-man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.01.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Bravo
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 25.01.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence aynı zamanda mükemmel de bir karakter ... Tam anlamIyla bir sporcu gerek ahlak gerek basarisiyla.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.01.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarıların devamı gerçi bütün herseyi basarmısın ama geriye biişii kalmamış Çok gülüyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 25.01.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ülkede Name gibi birkaç yüz hanımefendi daha olabilse bu ülkenin sırtı yere gelmez.

Bu ülkede birkaçyüz Name daha olsaydı ne kadın haklarının içler acısı haline üzülürdük ne de türbandı, burkaydı, çarşaftı tartışıyor olurduk. İsveçten Norveçten ileride olurduk; tüm dünya bize özenirdi.

Bundan başka, spor alanında da kimbilir kimleri geçmiş, dünya ileri ülkeler liginde ardarda başarılara imza atıyor olurduk.

Tüm bunlar Name gibi medeni cesarete sahip, güçlü, azimli ve kararlı Türk kızlarının mevcudiyeti sayesinde olurdu. "Vur kafasına, al lokmasını" tarzı kendine güvensiz, pısırık, varlığı ile yokluğu bir, kafasına değil çarşaf, çuval bile geçirilse hiç itirazı olmayan koyun cinsinden Türk kadınları ile değil.

Netice olarak diyebileceğim şey şu:

Name;

Sadece güzel ve başarılı bir sporcu olduğun için değil, aynı zamanda ve daha fazla azmin, medeni cesaretin ve haklarını söke söke alabilme kararlılığın yüzünden seninle gurur duyuyoruz.

Helal olsun sana! Baban zaten kendi alanında bir idol. Senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için ailene de helal olsun.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Alkışlıyorum
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 25.01.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, ++++++++++ Tam anlamıyla içimi okumussun. Güsel yorumun için tsk etmeden geçemedim.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 25.01.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WagranT demiş ki:
XANDROS, ++++++++++ Tam anlamıyla içimi okumussun. Güsel yorumun için tsk etmeden geçemedim.

Sevgili WagranT;

Böyle güzel ve değerli bir röportajı bu foruma taşıdığın ve bizlere de okuma fırsatı yarattığın için asıl ben sana teşekkür ederim.

Alkışlıyorum
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 25.01.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, tamamen katılıyorum 1+ Bravo
WagranT, değerli bir paylaşım ve örnek teşekkürler Bravo

son olarak Name Ekin'e başarılar dilerim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.01.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SANIRIM SÖYLENECEK ÇOK BİR ŞEY YOK GERÇEKTEN TEBRİKLER BRAVO Alkışlıyorum BU KADAR BAŞARILI BİRİYLE TANIŞMAK İSTERDİM
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 26.01.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada name ablamızın md üyesi Oldugunu duydum hatta bi topickte yorum yazdıgını bile gördüm ve gururlandım inş. bi gün tanışma fırsatı olur. Saygılarımlla. Bravo
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 28.01.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir an bu özelliklerde bir eşim olsa nasıl olurdu diye üşündüm elimde olmadan,sanırım bir ömürde iki hayat yaşardım.Tebrik ediyorum Name hanımı,her bir günün kıymetini bildiği,asla pes etmediği,yüzünden gülümsemesini eksik etmediği ve ikitekere bu denli bağlı olduğu için.Allah hızını kesmesin. Alkışlıyorum

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal