Tarih: 25.01.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
tebrikler name ekin
daha önceden de bi yazını okumuştum.ama bu daha etkileyici oldu.
umarım başarılarının devamı gelir.söze gerek yok böyle başarılarda
ablacım yolun açık olsun kadın veya erkek bu devirde bi fark yok her isteyen bu işi bilen piste çıkabilir _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 25.01.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
ablacım tekrar tebrik ediyorum seni _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
Tarih: 25.01.2008 - 14:17 Mesaj konusu:
Maşallah sporla ilgili birçok dalda kendini göstermiş.
Tabiki aile desteğide çok önemli bizimkiler olsa onu yapma düşersin bunu yapma kayarsın dersin dizlerinin dibinde oturtur.
Kenisini ve ailesini kutluyorum pistlerde bir bayan sürücü görmek çok güzel yolun açık olsun...
Tarih: 25.01.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
bence aynı zamanda mükemmel de bir karakter ... Tam anlamIyla bir sporcu gerek ahlak gerek basarisiyla. _________________ Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
başarıların devamı gerçi bütün herseyi basarmısın ama geriye biişii kalmamış _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 25.01.2008 - 16:15 Mesaj konusu:
Bu ülkede Name gibi birkaç yüz hanımefendi daha olabilse bu ülkenin sırtı yere gelmez.
Bu ülkede birkaçyüz Name daha olsaydı ne kadın haklarının içler acısı haline üzülürdük ne de türbandı, burkaydı, çarşaftı tartışıyor olurduk. İsveçten Norveçten ileride olurduk; tüm dünya bize özenirdi.
Bundan başka, spor alanında da kimbilir kimleri geçmiş, dünya ileri ülkeler liginde ardarda başarılara imza atıyor olurduk.
Tüm bunlar Name gibi medeni cesarete sahip, güçlü, azimli ve kararlı Türk kızlarının mevcudiyeti sayesinde olurdu. "Vur kafasına, al lokmasını" tarzı kendine güvensiz, pısırık, varlığı ile yokluğu bir, kafasına değil çarşaf, çuval bile geçirilse hiç itirazı olmayan koyun cinsinden Türk kadınları ile değil.
Netice olarak diyebileceğim şey şu:
Name;
Sadece güzel ve başarılı bir sporcu olduğun için değil, aynı zamanda ve daha fazla azmin, medeni cesaretin ve haklarını söke söke alabilme kararlılığın yüzünden seninle gurur duyuyoruz.
Helal olsun sana! Baban zaten kendi alanında bir idol. Senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için ailene de helal olsun.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
bu arada name ablamızın md üyesi Oldugunu duydum hatta bi topickte yorum yazdıgını bile gördüm ve gururlandım inş. bi gün tanışma fırsatı olur. Saygılarımlla.
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 243 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 28.01.2008 - 02:05 Mesaj konusu:
Bir an bu özelliklerde bir eşim olsa nasıl olurdu diye üşündüm elimde olmadan,sanırım bir ömürde iki hayat yaşardım.Tebrik ediyorum Name hanımı,her bir günün kıymetini bildiği,asla pes etmediği,yüzünden gülümsemesini eksik etmediği ve ikitekere bu denli bağlı olduğu için.Allah hızını kesmesin. _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız