Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 27.01.2008 - 13:14 Mesaj konusu: Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin
Merhaba Arkadaşlar;
Yeni sezon öncesi ilk sınav için kayıtlarımız başlamıştır.Bir sonraki sınavın 05 Temmuz 2008 de olacağını düşünürsek bu sınavı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim....
Bu sınava katılabilmek için gerekli olanlar;
A2 Sınıfı Motosiklet Ehliyeti İçin En az 23/03/1991 doğumlu olmak
B sınıfı Otomobil Ehliyeti için En az 23/03/1990 doğumlu olmak
E sınfı Otobüs Ehliyeti için En az 23/03/1986 doğumlu olmak
D sınıfı Çekici ( tır) ehliyeti için En az 23/03/1986 doğumlu olmak ,
İlkokul mezunu olmak veya bir okulda okumak , mezun olmak yada ilkokul harici bir okuldan tasdikname almak....
19 Nisan Ehliyet sınavı için son kayıt tarihi 24/03/2008 dir....
Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 19 Nisan 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 10 / 11 Mayıs 2008 uygulama sınavı
Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 19 Nisan / 10 Mayıs 2008 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu ( 7 ders ) motosiklet eğitimi yapılacak,
A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti ( 8 Mart'a kadar taksitli )
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
105 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
Gerekli belgeler;- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)
Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Yamaha Ybr 125 commuter
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız. _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
B Ehliyeti için gelisim_surucu_kursuna başvurdum .. Habil bey sağolsun bütün işlemlerle tek tek ilgilendi .. Kendisine buradan Teşekkürlerimi sunuyorum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç ?
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 266 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 27.01.2008 - 18:12 Mesaj konusu:
Tam reklam serbestmi diyecektim ki Gelişim Sürücü Kursu sponsorumuzmuş. Fiyatlar gayet makul 20 gün önce bende ehliyetimi aldım E - A2 olarak bundan öncede 10 yıldır B vardı. _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1744 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 27.01.2008 - 20:04 Mesaj konusu:
ben a2 ye yazıldım şubat 16 da sınavım var.bi de şu var ben 02,04,1990 doğumluyum şimdi b sınıfı ehliyete kayıt yaptırabilirmiyim... _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
motorcucihan, bugün gittim sordum.. öyle birşeyin olmadığını aksine eğer olsaydı sürücü kursları kampanyalar yapardı yok stajerlik başlıyacak ehliyet alın bilmem ne diye cevap verdi... sanırım biraz daha bekliyecek bu uygulama..
Tarih: 28.01.2008 - 02:31 Mesaj konusu:
stajyerlık olayına bı sey dıyemıcegım ama
ben A2 ehlıyetımı de B ehlıyetımı de gelısım surucu kursundan aldım
ehlıyetı olmıyan butun arkadaslara tavsıye ederım
daha ıyısı we daha hesaplısını bulabılıceklerını sanmıyorum _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
Tarih: 28.01.2008 - 02:54 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben 01.01.1990 doğumluyum ve A2-B ehliyetini bir arada almak istiyorum,bazı yerlerde B sınıfı ehliyeti almam için 18 yaşını tamamen doldurmuş olmam gerektiğini okudum ya da 19 dan gün almam gerekmiş,ama Gelişim Sürücü Kursunun yukarda vermiş olduğu bilgilerde şu an A2 ve B ehliyetini alabilmem gerek.Burda biraz kafam karıştı...Çünkü ''2918 sayılı Trafik Kanununa göre B sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.'' olayını birkaç yerde görmüştüm.Gelişim Sürücü Kursu beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 557 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 28.01.2008 - 20:59 Mesaj konusu:
motorcucihan demiş ki:
ben a2 ye yazıldım şubat 16 da sınavım var.bi de şu var ben 02,04,1990 doğumluyum şimdi b sınıfı ehliyete kayıt yaptırabilirmiyim...
Merhaba motorcucihan;
Malesef 19 nisan sınavı için yaşın yeterli değil.19 Nisan sınavı için en az 23 Mart doğumlu olmak gerekiyor...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
canerdemir79 demiş ki:
2 yıl 125cc olayı gerçekmi ???
Merhaba canerdemir;
125 cc olayı şuanki söylentilere göre gerçek, ancak bu şekilde çıkacak bir kanunun hemen uygulamaya geçeceği konusunda pekte ümitli değilim....
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Orbai demiş ki:
Arkadaşlar ben 01.01.1990 doğumluyum ve A2-B ehliyetini bir arada almak istiyorum,bazı yerlerde B sınıfı ehliyeti almam için 18 yaşını tamamen doldurmuş olmam gerektiğini okudum ya da 19 dan gün almam gerekmiş,ama Gelişim Sürücü Kursunun yukarda vermiş olduğu bilgilerde şu an A2 ve B ehliyetini alabilmem gerek.Burda biraz kafam karıştı...Çünkü ''2918 sayılı Trafik Kanununa göre B sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.'' olayını birkaç yerde görmüştüm.Gelişim Sürücü Kursu beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim
Merhaba Orbai;
Aynen yukarıdada yazdığımız gibi B ve A2 ehliyet için yaşın dolmuş.Müracaat etmende herhangi bir sakınca yoktur... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız