Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 27.01.2008 - 13:14    Mesaj konusu: Yeni Sezona A2 Motosiklet Ehliyeti İle Girin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar;
Yeni sezon öncesi ilk sınav için kayıtlarımız başlamıştır.Bir sonraki sınavın 05 Temmuz 2008 de olacağını düşünürsek bu sınavı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim.... OK

Bu sınava katılabilmek için gerekli olanlar;
A2 Sınıfı Motosiklet Ehliyeti İçin En az 23/03/1991 doğumlu olmak
B sınıfı Otomobil Ehliyeti için En az 23/03/1990 doğumlu olmak
E sınfı Otobüs Ehliyeti için En az 23/03/1986 doğumlu olmak
D sınıfı Çekici ( tır) ehliyeti için En az 23/03/1986 doğumlu olmak ,
İlkokul mezunu olmak veya bir okulda okumak , mezun olmak yada ilkokul harici bir okuldan tasdikname almak....
19 Nisan Ehliyet sınavı için son kayıt tarihi 24/03/2008 dir....

Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 19 Nisan 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 10 / 11 Mayıs 2008 uygulama sınavı

Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 19 Nisan / 10 Mayıs 2008 tarihleri arasında haftasonları 09-17.00 saatleri arası
- Toplamda 5 Hafta sonu ( 7 ders ) motosiklet eğitimi yapılacak,

A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti ( 8 Mart'a kadar taksitli )
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
105 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)

Gerekli belgeler;- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)

Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Honda Today 50 cc (scooter)
- Honda Activa 100 cc (scooter)
- Kmyco 125 cc CK commuter
- Yamaha Ybr 125 commuter

- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B Ehliyeti için gelisim_surucu_kursuna başvurdum .. Habil bey sağolsun bütün işlemlerle tek tek ilgilendi .. Kendisine buradan Teşekkürlerimi sunuyorum Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, 16 Şubatta ki sınava mı soruları verebilirim özel 20 tane hepsi cıkacak Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Habil Abiye Bende teşekkürlerimi sunuyorum Sağolasın Habil Abi yardımcı olduğun için Gülümsüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu Özelden görüşelim Göz kırpıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 27.01.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam reklam serbestmi diyecektim ki Gelişim Sürücü Kursu sponsorumuzmuş. Fiyatlar gayet makul 20 gün önce bende ehliyetimi aldım E - A2 olarak bundan öncede 10 yıldır B vardı.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.01.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17-10-1991 a2 için olsaydı hemen yazılırıdm Dil çıkarıyorum

fiyatlar gerçekten çok uygun Bravo
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 27.01.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 24,05,1992 doğumluyum demekki seneye yaz tatilinde ehliyeti alabiliyorum Delirdim Delirdim Delirdim
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, olm ilk denemede 50 sorudan 43 dogru cıkardım %86 fena degil sen bana bı ugra Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 27.01.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben a2 ye yazıldım şubat 16 da sınavım var.bi de şu var ben 02,04,1990 doğumluyum şimdi b sınıfı ehliyete kayıt yaptırabilirmiyim...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 27.01.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 yıl 125cc olayı gerçekmi ???
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 28.01.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ewt geçerli olacak galiba nisan ayından itibaren... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.01.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, bugün gittim sordum.. öyle birşeyin olmadığını aksine eğer olsaydı sürücü kursları kampanyalar yapardı yok stajerlik başlıyacak ehliyet alın bilmem ne diye cevap verdi... sanırım biraz daha bekliyecek bu uygulama..
Başa dön
oskyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.01.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

stajyerlık olayına bı sey dıyemıcegım ama
ben A2 ehlıyetımı de B ehlıyetımı de gelısım surucu kursundan aldım
ehlıyetı olmıyan butun arkadaslara tavsıye ederım
daha ıyısı we daha hesaplısını bulabılıceklerını sanmıyorum
badboymad Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Orbai
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Marmaris-Izmir

MesajTarih: 28.01.2008 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben 01.01.1990 doğumluyum ve A2-B ehliyetini bir arada almak istiyorum,bazı yerlerde B sınıfı ehliyeti almam için 18 yaşını tamamen doldurmuş olmam gerektiğini okudum ya da 19 dan gün almam gerekmiş,ama Gelişim Sürücü Kursunun yukarda vermiş olduğu bilgilerde şu an A2 ve B ehliyetini alabilmem gerek.Burda biraz kafam karıştı...Çünkü ''2918 sayılı Trafik Kanununa göre B sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.'' olayını birkaç yerde görmüştüm.Gelişim Sürücü Kursu beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim
Başa dön
Orbai Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan demiş ki:
ben a2 ye yazıldım şubat 16 da sınavım var.bi de şu var ben 02,04,1990 doğumluyum şimdi b sınıfı ehliyete kayıt yaptırabilirmiyim...

Merhaba motorcucihan;
Malesef 19 nisan sınavı için yaşın yeterli değil.19 Nisan sınavı için en az 23 Mart doğumlu olmak gerekiyor...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

canerdemir79 demiş ki:
2 yıl 125cc olayı gerçekmi ???

Merhaba canerdemir;
125 cc olayı şuanki söylentilere göre gerçek, ancak bu şekilde çıkacak bir kanunun hemen uygulamaya geçeceği konusunda pekte ümitli değilim....

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Orbai demiş ki:
Arkadaşlar ben 01.01.1990 doğumluyum ve A2-B ehliyetini bir arada almak istiyorum,bazı yerlerde B sınıfı ehliyeti almam için 18 yaşını tamamen doldurmuş olmam gerektiğini okudum ya da 19 dan gün almam gerekmiş,ama Gelişim Sürücü Kursunun yukarda vermiş olduğu bilgilerde şu an A2 ve B ehliyetini alabilmem gerek.Burda biraz kafam karıştı...Çünkü ''2918 sayılı Trafik Kanununa göre B sınıfı ehliyet alabilmek için en az 18 yaşını bitirip 19'dan gün almak gerekmektedir.'' olayını birkaç yerde görmüştüm.Gelişim Sürücü Kursu beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim

Merhaba Orbai;
Aynen yukarıdada yazdığımız gibi B ve A2 ehliyet için yaşın dolmuş.Müracaat etmende herhangi bir sakınca yoktur...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye