Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gelişim Sürücü Kursundan A2 Ehliyeti Olamayanlara Duyuru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.01.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar. Benim B ehliyetim var. A2 almak istiyorum. Fakat sorum şu A2 ehliyetini aldığımızda B ehliyeti (biraz saçma olacak ama okuduğum kadarıyla yanlış anladım herhalde) geçersiz mi sayılıyor? Şimdiden teşekkürler.
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 27.01.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TumGeceRock demiş ki:
Selamlar. Benim B ehliyetim var. A2 almak istiyorum. Fakat sorum şu A2 ehliyetini aldığımızda B ehliyeti (biraz saçma olacak ama okuduğum kadarıyla yanlış anladım herhalde) geçersiz mi sayılıyor? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba;
Hayır her iki ehliyette kullanılabilinir.
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
corrado
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi günler.
izmitte oturuyorum..sadece cumartes,i günleri pratik eğitime katılabilirim.
teorik ve pratik eğitimleriniz toplamda kaç ders saati.
yakın tarihlerde sınav varmı.
b sınıf ehliyetim var.toplamda bana maliyet ne olur.
cevaplarsanız sevinirim
Başa dön
corrado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 27.01.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba artık b sınıfı ehliyetim var sertifikayı aldım ve A2 almak istiyorum sağlık raporuna b+A2 eklettim tekrar sağlık raporu almama gerek var mı ve ne kadar masrafı var şimdiden tşkler
designserhat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 28.01.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay gelsingelisim_surucu_kursu, ben 03.07.1991 doğumluyum a2 ehliyet almak istiyorum ancak sizin yazdığınıza göre 5 temmuzda sınava girebilirim yaşım o zaman müsayit oluyo,sormak istediğim eskiden; kursa önceden yazılan ve bi önceki sınava giren yaşı geldikten sonrada ehliyeti alma gibi şeyler duymuştum böyle birşey mümkün mü?şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar!
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 22.04.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

corrado demiş ki:
iyi günler.
İzmit'te oturuyorum..sadece cumartesi günleri pratik eğitime katılabilirim.
teorik ve pratik eğitimleriniz toplamda kaç ders saati.
yakın tarihlerde sınav varmı.
b sınıf ehliyetim var.toplamda bana maliyet ne olur.
cevaplarsanız sevinirim

Merhaba corrado;

* Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 05 temmuz 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi dersinden sınav)
- 26 temmuz 2008 uygulama sınavı

* A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
- 150 ytl kurs ücreti
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)

* Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 28 Haziran / 26 Temmuz 2008 tarihleri arasında haftasonları
- Toplamda 4 Hafta sonu ( 7 ders ) 09-17.00 saatleri arası motosiklet eğitimi yapılacak,

* Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)

*Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Hazırlayıcı eğitime uygun 125 cc. comuter tip vitesli ve scooter motosiklet

* NOT
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

designserhat demiş ki:
merhaba artık b sınıfı ehliyetim var sertifikayı aldım ve A2 almak istiyorum sağlık raporuna b+A2 eklettim tekrar sağlık raporu almama gerek var mı ve ne kadar masrafı var şimdiden tşkler

Merhaba designserhat;
Sağlık raporunuzda B+A2 yazıyorsa yeniden almanıza gerk yoktur.Aynı rapaorla A2 motosiklet ehliyeti için müracaat edebilirsiniz...

* Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 05 temmuz 2008 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi dersinden sınav)
- 26 temmuz 2008 uygulama sınavı

* A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
- 150 ytl kurs ücreti
- 35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı Halkbank ,Zıraat ve Vakıflar bankası hesabına)
- 35 ytl sağlık raporu (ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
- 105 ytl trafik masrafı (sürücü belgesi alınırken, trafik şubesine ödenecek)

* Motosiklet kullanım eğitimleri;
- 28 Haziran / 26 Temmuz 2008 tarihleri arasında haftasonları
- Toplamda 4 Hafta sonu ( 7 ders ) 09-17.00 saatleri arası motosiklet eğitimi yapılacak,

* Gerekli belgeler;
- 3 adet fotoğraf, Diploma fotokopisi, İkamet belgesi (veya işyeri belgesi )
- Sağlık raporu ve savcılık belgesi (daha sonra olabilir, kursumuz yardımcı olacak)

*Motosiklet Eğitim Araçlarımız;
- Hazırlayıcı eğitime uygun 125 cc. comuter tip vitesli ve scooter motosiklet

* NOT
- Yukarıda belirtilen ücretler dışında ekstra hiçbir masrafınız olmayacaktır. (sınav harcı, temsilci ücreti, direksiyon ücreti vs.... bazı kurslar bu tip ücretleri ayrıca talep edebilir )
- Eğitimlerde; eğitmen, güvenlik ekipmanları, motosiklet temini kurs ücretine dahildir.
- Ön kayıt İçin sadece kimlik ve (A2 ye geçişlerde ehliyetinizi) fakslayınız.
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.04.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tamero demiş ki:
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar anladın sen onu anladınn Çok gülüyorum habillll o gün çayır çimenden et malzeme almaya gidiyorum diye ayrıldın gelecem dedin hala gelemedin bee Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

tamero demiş ki:
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar Çok gülüyorum
habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar anladın sen onu anladınn Çok gülüyorum habillll o gün çayır çimenden et malzeme almaya gidiyorum diye ayrıldın gelecem dedin hala gelemedin bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum habilcim, inşaat yaptıracamda kolonlara kaçlık demir kullanmam lazım proje kaça patlar anladın sen onu anladınn Çok gülüyorum habillll o gün çayır çimenden et malzeme almaya gidiyorum diye ayrıldın gelecem dedin hala gelemedin bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
abdulkadirguclu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bn şimdi 24.07.1992 doğumluyum bu amatör otomobil ve motosiklet ehliyetini nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...Ya da ne zaman alabilirim yaşa göre yani???
Başa dön
abdulkadirguclu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero babaaaa... büyüksün irtibatı koparmayalım, yatıralım senin projeyi de masaya..14 lük demir lazım baba temele Göz kırpıyorum
bu inşaat işi bitirdi beni babaaa... artık nereye gittiğimi de bilmez oldum Dil çıkarıyorum
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye