Tarih: 29.01.2008 - 19:05 Mesaj konusu:
oskyy demiş ki:
Alıntı:
yani SPONSORLUK giderlerini VERGİLERİNDEN düşebilirler..
bu cümleyi biraz daha açarmısın hakan abi... yani diyelim bulduk bir tane sponsor yani vergilerden düşerek onların cebindende mi para çıkmayacak :S
Evet,SPOR organizasyonları için yapılan SÖZLEŞMELİ sponsorluk anlaşmalarında harcamlar fatura ile ibraz edilrek VERGİ den düşülebiliyor... _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
hakan abi zaten uzun zamandan beri düşündügüm honda cbr 125 cupa girmek için bizimkilerle bi konusucam aslında onlarda ılımlı bakıyolar pist güvenli oldugu için eyer kabul ederlerse mehmet abiyle görüşücem _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
HakanDincer, ben cbr 125 katılım formunu doldurdum ve yolladım hayırlısı ile inşallah katılacağım eğer birde gider beyan olarak düşülürse vergiden süper olur .
HakanDincer, hakan abi yarış tarihleri belli değil dimi daha.bir soru daha sorayım kontenjan 20 kişi ile sınırlı ya buna girebilme olasılığı zor değil değilmi katılım ne kadar acaba biliyomusunuz?
yaa iyide bende cbr 125 yok aslinda ben de katilmayi cok istiyorum 125 ligin babasi var hatta babamda esnaf sponsor buldum bile ama işte bende derbi gpr125 var bunun yarişlari yokmu nasıl girecem bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim kendime güvenim var cocuklugumdan belli motordan inmiyorum işşallah hayirlisi olur
tektekerMUSA, arkadaşım kendi motorun olsun olmasın bu hiç önemli değil . HONDA nın sana vermiş olduğu motorsikleti kullanıcaksın yarışta yarış sonunda teslim ediceksin tabiki
tektekerMUSA, ama illakide dersen ben derbi ile yarışıcam ilk rakibin ben olurum
Tarih: 30.01.2008 - 03:24 Mesaj konusu:
oldwolf, 30 yaşını geçmemiş olmasını istiyorlar,yani yaşı küçük olanlar için herhangi bir kıstlama yok..
Bundaki amaç ise daha çok GENÇ YETENEKLERİ keşfedebilmek ve eğer onlarda cevher varsa tıpkı KENAN SOFUOGLU gibi onlara destek vererek Dünya çapında sporcular yetiştirmek..
Bu CUP ları boşa atmasın kimse..Eger gerçekten yeteneginiz varsa kendinizi bir anda yurt dışında yarışırken bulabilirsiniz.. _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Tarih: 30.01.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
FrhtSNMZ, tabiki var..
Körfez yarış pistindede olacak yarışların 3 tanesi..
Zaten Türkiye Pist Şampiyonasıyla birlikte eş zamanlı olacak..
TMF takvimindede resmi yarış olarak yer alacak. _________________ Aklımın ipinin ucuda kaçmış
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız