Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125 ve CBF 250 CUP kayıtları başladı.Haydi Piste!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125 ve CBF 250 CUP kayıtları başladı.Haydi Piste!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.01.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne büyük şans ya..helal şu organizasyona.. Alkışlıyorum

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
Alıntı:

yani SPONSORLUK giderlerini VERGİLERİNDEN düşebilirler..

bu cümleyi biraz daha açarmısın hakan abi... yani diyelim bulduk bir tane sponsor yani vergilerden düşerek onların cebindende mi para çıkmayacak :S

Evet,SPOR organizasyonları için yapılan SÖZLEŞMELİ sponsorluk anlaşmalarında harcamlar fatura ile ibraz edilrek VERGİ den düşülebiliyor...

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi zaten uzun zamandan beri düşündügüm honda cbr 125 cupa girmek için bizimkilerle bi konusucam Gülümsüyorum aslında onlarda ılımlı bakıyolar pist güvenli oldugu için eyer kabul ederlerse mehmet abiyle görüşücem İyi fikir
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.01.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ben cbr 125 katılım formunu doldurdum ve yolladım hayırlısı ile inşallah katılacağım eğer birde gider beyan olarak düşülürse vergiden süper olur . Gülümsüyorum

HakanDincer, hakan abi yarış tarihleri belli değil dimi daha.bir soru daha sorayım kontenjan 20 kişi ile sınırlı ya buna girebilme olasılığı zor değil değilmi katılım ne kadar acaba biliyomusunuz?
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 29.01.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılabilirim!!! Gülümsüyorum
tektekerMUSA
Üye
Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa iyide bende cbr 125 yok aslinda ben de katilmayi cok istiyorum 125 ligin babasi var hatta babamda esnaf sponsor buldum bile Gülümsüyorum ama işte bende derbi gpr125 var bunun yarişlari yokmu nasıl girecem bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim kendime güvenim var cocuklugumdan belli motordan inmiyorum işşallah hayirlisi olur
Başa dön
tektekerMUSA Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.01.2008 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tektekerMUSA, arkadaşım kendi motorun olsun olmasın bu hiç önemli değil . HONDA nın sana vermiş olduğu motorsikleti kullanıcaksın yarışta yarış sonunda teslim ediceksin tabiki Çok gülüyorum

tektekerMUSA, ama illakide dersen ben derbi ile yarışıcam ilk rakibin ben olurum Bravo
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.01.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim anlamadığım 125cc'de yaş sınırı yok iken neden 250'de yaş sınırı geliyo ?????

Diğer sorumda 250cc.de yaş sınırı olmasının mantığı nedir? Sakın gençlerin önünü açmak demeyin, gülerim Şok oldum
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.01.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldwolf, 30 yaşını geçmemiş olmasını istiyorlar,yani yaşı küçük olanlar için herhangi bir kıstlama yok..
Bundaki amaç ise daha çok GENÇ YETENEKLERİ keşfedebilmek ve eğer onlarda cevher varsa tıpkı KENAN SOFUOGLU gibi onlara destek vererek Dünya çapında sporcular yetiştirmek..
Bu CUP ları boşa atmasın kimse..Eger gerçekten yeteneginiz varsa kendinizi bir anda yurt dışında yarışırken bulabilirsiniz..

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 30.01.2008 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar daima beni arayıp 125 ve 250 cup için bilği alıyordunuz evet

zaman geldi müracaat için aramanızı bekliyoruz...

artık sizinde yarışcı lisansınız olacak ..

motosiklet yarışmalarında derece elde ederek sizde branşınızda lider

olabilirsiniz...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten büyük bir organizasyon. İstanbul ayağı varmı bunun Hakan abi?

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.01.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ, tabiki var..
Körfez yarış pistindede olacak yarışların 3 tanesi..
Zaten Türkiye Pist Şampiyonasıyla birlikte eş zamanlı olacak..
TMF takvimindede resmi yarış olarak yer alacak.

Link
Başa dön
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 cc de bende katılıcam iddialıyım Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.01.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, sen gir bende girmezsem neyim..
Ama beni yaşlıyım diye almazlar Çok gülüyorum
Sanırım sende 30 dan fazlasın.. Dil çıkarıyorum

Link
Başa dön
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.01.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger korhan girerse ben sponsor olurum. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
bekr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye