benim sorunum arkadaşlar race makineme bindikten hemen sonrası, scooter ime bindigim zaman adaptasyon sorunu yaşıyorum.
Evden çıktım işe geliyorum (30 KM.) park ettim dükkanın önüne atladım scooter ime,koyuldum işime,gelin görünkü beni hala race kullanıyorum birkaç dakika sonra kendime gelmesine geliyorumda, gel görkü o bir kaç dakikada neler yapmışım.
birkeresindede kötü sonuçlanmasına ragmen,hala aynı tas aynı hamam.
kendi kendime defalarca şu mereti scooter gibi kullanacagım diyorum,olmuyor olmuyor.
Beyler kimsede sokak aralarında gazladıgımın fikrine kapılmasın, z.burnu laleli arası sahilde gazlıyorum. scooter olmasına ragmen meret fena gidiyor,yatıyor (SES 150 DYLAN)bazen race ten daha fazla yatırdıgım anlar bile oluyor. ( malum kış sezonu race le fazla kasmıyorum) sonra sında olum sen neler yapıyorsun anasını satıyım diyorum, giderken race gibiyim,dönerken yol ve motor beni zorlama diye nasiat ediyor bana dönüş yolunda oluyorum scooter.
benim bu düştügüm ikileme düşen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar, Biraz rahatlayayım.
Umarım benim yaşadıklarımla benzer durumda olanlar vardır. _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tarih: 31.01.2008 - 01:35 Mesaj konusu:
bendede var dylan onun huyu o rahat durmuyo. race'den sora şehir içinde pekte race'i aratmadı doğrusu. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 31.01.2008 - 01:36 Mesaj konusu:
dostum bende honda600 f den sonra ara ara kardeşimin bisan lifan ı na biniyorum 100 lük,,,
benim motorda birinci viteste yaptığım süratı onda 4, viteste ancak yapıyorum,,,
sonrasında bu alet niye gitmiyor diye bir süre düşünüyorum,,,
finalde altımdakinin 100 lük oldugu aklıma geliyor :
dostum bende vitesli motor kullandıkdan sonra sctoore binince yapmadıgım şey kalmıyo motor yemin ederim ana avrat küfür edio bana merak etme banada oluyo hem vitesli motor kullaınıgın için hemde daha güçlü motordan inip küçüge bindigin için öle gelio sana herkse olur o rahat ol sen _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 277 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 07.02.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
motorsado, katılıyorum sana. Bende 2 makine birden kullanıyorum hatta hafta sonları kardeşimle beraber geziyorsak sürekli makine değişiyoruz ki buda işin tadı tuzu. Her ne kadar da 150 Cc race bi makine olsada bizimki scootere atlayınca şantiye karışıyor Tem yolunda sol şerit çizgisinde gitmek gibi _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız