Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - race & scooter

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

race & scooter

race & scooter
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:30    Mesaj konusu: race & scooter Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim sorunum arkadaşlar race makineme bindikten hemen sonrası, scooter ime bindigim zaman adaptasyon sorunu yaşıyorum.
Evden çıktım işe geliyorum (30 KM.) park ettim dükkanın önüne atladım scooter ime,koyuldum işime,gelin görünkü beni hala race kullanıyorum Çok gülüyorum birkaç dakika sonra kendime gelmesine geliyorumda, gel görkü o bir kaç dakikada neler yapmışım. Şok oldum
birkeresindede kötü sonuçlanmasına ragmen,hala aynı tas aynı hamam. İstemiyorum
kendi kendime defalarca şu mereti scooter gibi kullanacagım diyorum,olmuyor olmuyor.
Beyler kimsede sokak aralarında gazladıgımın fikrine kapılmasın, z.burnu laleli arası sahilde gazlıyorum. scooter olmasına ragmen meret fena gidiyor,yatıyor (SES 150 DYLAN)bazen race ten daha fazla yatırdıgım anlar bile oluyor. ( malum kış sezonu race le fazla kasmıyorum) sonra sında olum sen neler yapıyorsun anasını satıyım diyorum, giderken race gibiyim,dönerken yol ve motor beni zorlama diye nasiat ediyor bana dönüş yolunda oluyorum scooter. İyi fikir
benim bu düştügüm ikileme düşen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar, Biraz rahatlayayım.
Umarım benim yaşadıklarımla benzer durumda olanlar vardır.
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA/TURKEY

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman scoterdan sonra race bin race le yavaş yavaş git sonra scoteera bin bas gaza okey
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede var dylan onun huyu o rahat durmuyo. Gülümsüyorum race'den sora şehir içinde pekte race'i aratmadı doğrusu. Dil çıkarıyorum
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bende honda600 f den sonra ara ara kardeşimin bisan lifan ı na biniyorum 100 lük,,,
benim motorda birinci viteste yaptığım süratı onda 4, viteste ancak yapıyorum,,,
sonrasında bu alet niye gitmiyor diye bir süre düşünüyorum,,,
finalde altımdakinin 100 lük oldugu aklıma geliyor : Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
muratF Çevrimdışı muratF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bende vitesli motor kullandıkdan sonra sctoore binince yapmadıgım şey kalmıyo motor yemin ederim ana avrat küfür edio bana merak etme banada oluyo hem vitesli motor kullaınıgın için hemde daha güçlü motordan inip küçüge bindigin için öle gelio sana Gülümsüyorum herkse olur o rahat ol sen Bravo Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok şükür be benim gibi deliler varmış... Çok gülüyorum
hepiniz sagolun yaptıgınız yorumlar için. Bravo
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dylan kucumsenecek bı motosıklet degıl normaldır
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
bendede var dylan onun huyu o rahat durmuyo. Gülümsüyorum race'den sora şehir içinde pekte race'i aratmadı doğrusu. Dil çıkarıyorum

eh nediyim bencede Göz kırpıyorum
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 07.02.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:

doğru söze nedenir Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, katılıyorum sana. Bende 2 makine birden kullanıyorum hatta hafta sonları kardeşimle beraber geziyorsak sürekli makine değişiyoruz ki buda işin tadı tuzu. Her ne kadar da 150 Cc race bi makine olsada bizimki scootere atlayınca şantiye karışıyor Çok gülüyorum Tem yolunda sol şerit çizgisinde gitmek gibi Gülümsüyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.02.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bas bilader basss Dil çıkarıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.02.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman race makineden inip bisiklete binmiceksin... Çok gülüyorum
hayal12buysa
Üye
Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ruhunda hız var içinde hep bir aslan uyuyor ne zamanda uyanacagı belli değil dikkat et
Başa dön
hayal12buysa Çevrimdışı hayal12buysa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ruhunda hız var içinde hep bir aslan uyuyor ne zamanda uyanacagı belli değil dikkat et

güzel bir tesbit
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 09.02.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gittiği yere kadar bas aklın başına gelince durursun.Allah kaza bela vermesin yeter ki... Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal